Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת אוטו!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול מאוד סביבת המחירים מ 3000 עד 15000 . כאשר כמעט תמיד המחיר הוא בהתאם לאיכות .

(למה אתה צועק?)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
בגדול מאוד סביבת המחירים מ 3000 עד 15000 . כאשר כמעט תמיד המחיר הוא בהתאם לאיכות .

(למה אתה צועק?)

חח למה צועק?!

ובקשר למחיר--הייתי בטוח בהרבה פחות!! חבל!

פורסם

את העבודה שעושים בכפרים כבר ראינו מזמן. יכול להיות שהצבע מחזיק מעמד, זה לא אומר שהעבודה טובה. תוך שניה וחצי רואים שכל הרכב צבוע והגימור לא יפה.

פורסם

יכול להיות אני ל אומר שהם טובים ..הרבה מהם סתם לא יודעים מה הם עושים אבל צריך להכיר ולדעת למי ללכת . יש בודדים שהם באמת מבינים משהו ..

אבל עדין בן אדם שלמשל רוצה למכור את האוטו והצבע זוועה, נראה לי זה פיתרון זול וטוב למשוך קונים בכמה שפחות השקעה .

לפחות נראה לי ..

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

• תוכן חדש...