Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי קטן, הייתי נוהג ללכת בכל שישי בצהריים לדוג עם אבא שלי. זאת אומרת, אבא היה דג, ואני הייתי שוחה בים ומגיע מדי פעם לבדוק את השלל.

בקיצור, באחד מימי השישי הגענו לחוף הקבוע, ובחוף היה חבר של אבא מהצבא. היתה לו לנצ'יה דלתה שחורה נוצצת, מרובעת אבל עם מבט זועם שעד היום צרוב לי בתודעה. אני די בטוח שבמשך כמה שבועות שיגעתי את אבא שיקנה רכב כזה, אבל הוא העדיף את הפורד ברנדה הלבנה שהיתה לנו.

Lancia-Delta-HF-Integrale-8v-Italian-Cars-Club.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני זוכר שבתור ילד קטן שרק התחיל את דרכו בתחום הרכבים ממש אהבתי את הקרייזלר ויזין.

בתקופתה היא הייתה מרשימה מאוד.

Chrysler%20Vision2.jpg

פורסם

בתור ילד קטן המוסטאנג המשפחתית

Resize of DSCF2684.jpg

לאחר מכן

ה ספרינט הדנדשה שהייתה לאחד הדודים.

Sprint_QV.jpg

ולאחר מכן מגיל 12 עד ל17 הערצתי רכב.. של דוד אחר...

0008_2.jpg

ואז חזרתי למוסטאנג ולMUSCLE CARS....... :-D

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

בגיל 11 נסעתי לביקור ברוסיה עם אבי, ולקראת סוף הביקור היינו בתערוכת מכוניות ובחוץ היה מפגש של מועדון כלשהו ומכיוון הקרבה לגבול עם יפן הרוב היו עם הגה ימני:wink: הR33 הלבנה שהייתה שם הדהימה אותי.

95skylinegtrvspec.jpg

פורסם

כשהייתי קטן אהבתי מאוד את ה ford taurus מהדור הזה אם אני לא טועה,בצבע שחור -

Ford%20Taurus%202s%20copy.gif

היה הרכב של כל סוכני ה FBI בסרטים, הייתי רואה אותו בטלוויזיה ומתלהב (תמיד בסרטים רואים מכוניות משטרה שמסוגלות לעקוב בפראות אחרי מכוניות שרירים - כנראה שזה עשה לי משהו, מעין רכב אנדרדוג כזה :wink:), הייתה גם אחת שחנתה בשכונה שלי וכל הזמן הייתי בוהה בה כשהייתי עובר שם, פעם אחת אפילו שאלתי את הבעלים אם הוא מוכר את האוטו (כשהייתי בן 7 בערך).

באותו זמן הייתה לנו וולבו 122 בצבע בורדו משנות ה 60 שאותה אבא שלי אהב מאוד, וגם אני - הייתי יושב בה במשך שעות ומזיז את ההגה סתם ככה, נאלצנו למכור אותה כי אמא שלי רצתה לקנות רכב אחר בגלל שהוולבו לא הייתה מספיק נוחה בשבילה - באותו יום שמכרנו אותה אני זוכר שישבתי בבית ובכיתי כמה שעות טובות :lol: - הוולבו הייתה נראית בדיוק ככה -

Volvo_120.jpg

אפילו באותו הצבע כמו בתמונה :) אפשר להגיד שזה גם פנטזיית ילדות, עד גיל 10 בערך ניסיתי לשכנע את אבא שלי לקנות אותה בחזרה ממי שמכרנו לו - שאגב היא אצלו עד היום (הוא מכר של אבא שלי) 8)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הרכב הראשון שישבתי מאחורי ההגה שלו (אז מה אם הייתי בן 4).

וולגה גאז 21 משנות ה-60מתוחזקת ברמה גבוהה, צבע חיצוני-טורקיז-קרם, ופנים בבד קטיפה בצבע קרם.

ועם הצמיגים עם דופן לבן, איזה מחזה מרשים.http://www.gaz21volga.com/21/21_2genphotos/images/2generation_011_jpg.jpg

משהו שדומה למה שיש בתמונה.

פורסם

אני לא בטוח לאיזה גיל אתם מתכוונים אבל כשהייתי ילד (גיל 4-5 ) חיינו באתונה והמרפסת היתה בכיוון החוף והייתי תמיד מדמה את הרכבים שאהבתי וזו היתה הפעם הראשונה שהתאהבתי בפרארי והייתי מדמה שאני נוסע על אחת עם הרכב הצעצוע שלי :oops:

הדגמים שהכי אהבתי (כן חיפשתי את השמות לפי המראה שנזכר לי ) היו

Ferrari 512BB

ferrari_mondial_1984.jpg

Ferrari 328 GTS

1988ferrari328gts-red-3-4fvr=mx=.jpg

Ferrari Mondial

ferrari_mondial_1984.jpg

עד היום אני מחזיק במגזין שקוראים לו "The Robb Report " מהדורה Volume X, Number 1 שיצא ב January 1986 .

אמרו לי שעשיתי בלאגן כדי שיקנו לי את המגזין למרות שלא ידעתי ממש לקרוא (בן 4 ) אלא רק בגלל תמונות הרכבים :twisted:

נ.ב. כבר מעניין מה קרה עם המגזין עוד משהו שאני הולך לחפש באינטרנט כנראה ;)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

כשהייתי קטן אהבתי מאוד את הפונטיאק טרנס-אם שהופיע בסדרה אביר על גלגלים למי שזוכר. היו לי את כל הפרקים על קלטות ווידאו והייתי רואה כל פרק 10 פעמים ביום :)

KITT.jpg

פורסם

אני כיום בן 16וחצי אז האוטו הראשון שהתאהבתי בו הוא לא ישן כלכך..

כשהייתי בן 5 ראיתי אותה, (תצחקו לא אכפת לי) הונדה סיויק ירוקה דור 6 (אפילו היה לה ספוילר קטן מהחברה כתוספת)

אז בזמנו חלמתי על כזאת בדיוק רק כחולה...

פורסם

טוב, הנה ה5 סנט שלי.

כשהייתי קטן גרתי במינסק, בירת בלארוס - הייתי דיי ילד שמנת שם (כמה שהמצב פה שונה..) ובחניה של הבניין הייתה חונה כל הזמן לימוזינה של לינקולן, של אחד המאפיונרים :D.

פעם אחת הוא הגיע בדודג' וייפר אדומה פתוחה, אני כמעט התעלפתי. ילד בן 5 עומד ובוהה ברכב במשך 20 דקות.

דיי שכחתי מזה, עד שAXN התחילו לשדר את התוכנית וייפר, גררררר אני רוצה אחת!!

http://wp.ekornveien.com/biler/Dodge%20Viper%20RT-10%20On%20Meadow%20Red%20_1993.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קצת פאתט לעומת הרכב שאני נוהג עליו כיום,

סיוויק משפחתית רגילה דור 2, משהו בכל הצורה העגלגלה שלה עשה לי את זה, יחד עם משענות הראש הייחודיות שלה.

גם המיני וואן של טויוטה פריוויה עשה לי את זה בגלל כל התצורת חללית הזאת שהקדימה את זמנה באיזה שני עשורים.

Polo 2012

פורסם

כשהייתי קטן, אני זוכר שאבא שלי הביא לי תמונה ארוכה (מלבנית עם מסגרת מעץ) של היגואר XJ220, מאותו הרגע התאהבתי בה..

היא הייתה בצבע שחור, פשוט מדהימה:

jaguar2.jpg

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...