Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם.

ברכב של הורי, קסארה דיזל 2000 הוחלף מפוח פנימי. הם העדיפו לשים תחליפי, ושילמו 600 ש"ח.

(במוסך סיטרואן).

לאחר 4 חודשים הוא התקלקל, המוסך טען שהיו רק 3 חודשי אחריות אך הסכים לתקן אותו ע"י שילוב בין שני מפוחים בעלות של 200 ש"ח (עבודה בלבד).

לי בעל המוסך אמר בבירור שיהיה לי 3 חודשי אחריות.

כיום, חודשיים אח"כ שוב התקלקל המפוח.

בעל המוסך טוען שאין אחריות כי זה לא היה חלק חדש.

שאלותיי:

האם זה הגיוני שיתקלקל כל כך הרבה פעמים או שאולי יש בעיה אחרת שגורמת לקלקול?

האם יש לי "קייס" לומר למוסך שהאחריות היא שלו?

מה בכלל היתרון במוסך מורשה יבואן אם זה מה שקורה?

אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

תודה, צביקי

פורסם

אם בעל המוסך נתן לך 3 חודשי אחריות על העבודה והחלק התקלקל אחרי 2 ההחלפה צריכה להיות על חשבונו.

אם הוא נתן לך 3 חודשי אחריות על קומבינה הבעייה היא שלו!

אלא אם כן יש כאן עוד פרטים חסרים בתיאור המקרה כמו ש 3 חודשי אחריות הם רק לחלק החדש או משהו כזה.

פורסם

לפי הוראות משרד התחבורה, צריך לתת אחריות של לפחות 3 חודשים לעבודה וחלפים. מכיון שלפני חודשיים שלמת 200 ש"ח עבור התיקון השני אז עדיין יש אחריות של חודש לתיקון. אם לא ניתן לבצע שוב תיקון ויש להחליף חלק אז המוסך צריך לזכותך מעלות התיקון ב 200 ש"ח שכבר שלמת (שלגביהם ישנה האחריות).

כמובן שצריך לבדוק, מקצועית, מה בדיוק התקלה ואם יש סיבה אחרת הגורמת שוב לתקלה.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

מקרה מעניין

ההפרש בין חלק מקורי ללא מקורי הוא בסביבות 1300 שח .הוריך העדיפו לקנות חלק לא מקורי עם אחריות ל 3 חודש במקום שנה למקורי.החלק התקלקל לאחר סיום תקופת האחריות. המוסך שכמובן לא מייצר אף אחד מהחלקים רצה לעזור בעיניין, אפילו שאין לאף אחד יכולת לטעון כלפיו, כדי לא להכניס אתכם לעוד הוצאה גדולה,הפך לנאשם בעל כורחו . אני ההיתי שם אותו ברשימת "יצאת צדיק".

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

ראשית , הבעיה היא שהוא אמר לי על האחריות בע"פ ולא בכתב.

למגיב האחרון- שים לב שהקפדתי לא להוציא שם רע על המוסך אלא תיארתי עניינית מה קרה בכדי להבין באמת מה קורה כאן.

לא הבנתי האם את ה200 ש"ח הוא אמור להוריד מעלות החלק החדש או מעלות העבודה.

עדיין לא קיבלתי תשובה האם יכולה להיות תקלה חשמלית או משהו דומה שגורם לקלקול המפוח.

ובמאמר מוסגר, נראה לי מגוחך שנותנים רק 3 חודשי אחריות על חלק חדש (תחליפי או לא ) שעלותו 600 ש"ח.על DVD שעלה לי 150 ש"ח קיבלתי שנה אחריות. (רק לצורך המחשה, ברור שזה לא אותו דבר.)

• תוכן חדש...