Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל חנות אביזרי רכב שעל השאלה "יש לכם נוזל DOT5?" עונה "כן" :)

מקסימום - עוברים בחנות אופנועים שמתעסקת עם הרליי-דייוידסון (הם משתמשים בנוזל הזה), ומבקשים את אותו הדבר.

אם את מאזור ת"א, תעברי ברחוב יצחק שדה - אני בטוח שתמצאי שם את מה שאת מחפשת.

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן להשיג אצל כל חנות לאביזרי אופנועים בדרום ת"א(סלמה,שוקן,צלנו'ב והסביבה).

סתם שאלת התעניינות? למה את רוצה דווקא dot5 ? רכב מיוחד? אופנוע? או סתם כי אמרו לך ש"זה יותר טוב".

בברכה אורן בן סימון

פורסם
ניתן להשיג אצל כל חנות לאביזרי אופנועים בדרום ת"א(סלמה,שוקן,צלנו'ב והסביבה).

סתם שאלת התעניינות? למה את רוצה דווקא dot5 ? רכב מיוחד? אופנוע? או סתם כי אמרו לך ש"זה יותר טוב".

בברכה אורן בן סימון

בחנויות אופנועים תמצאו DOT 5.1, שגם הוא, כמו DOT 4 ו-DOT 3 על בסיס אתילן גליקול, ואסור לשימוש במערכות המיועדות לעבוד עם DOT 5 מבוסס הסיליקון.

אגב, פרט להארלי-דייוידסון, אני לא מכיר אופנועים שעובדים עם DOT 5.

פורסם
נוזל בלמים של אופנוע ב-DOT המתאים יכול לשמש מכונית?

אביחי

אין נוזל בלמים עם הגדרות ספציפיות לאופנועים - התקן הוא זהה.

אין שום בעיה להכניס לרכב, גם אם על העטיפה מצוייר אופנוע (אני לא מכיר נוזל בלמים שנושא כיתוב מפורש על היותו ייעודי לאופנוע).

עקרונית, ברכבים ישנים ומערכות בלימה פשוטות (לא ABS) ניתן לעשות הסבה מנוזל מבוסס אתילן גליקול לסיליקוני. הסיפור מלווה בכאב ראש, ולא מומלץ לאור חוסר תועלת (הסיבה ל-DOT5 - אי ספיחה של מים, ולכן, תדירות הלחפה נמוכה מאוד ובכל זאת נק' רתיחה גבוהה).

• תוכן חדש...