Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דבר כזה לא ראיתם - בורג על הכביש....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן אדם אומר ש"תפס" את זה במהירות של 120 קמ''ש בגלגל האחורי, הרכב לא סטה ולא שום דבר, הוא רק שמע רעש של צמיג ריק ועצר. הנה עוד תמונה:

230436Gfp.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא כניראה לא שם לב, ועלה על חתיכת עץ או זבל שנפל ממשאית כניראה.

כי אין אפשרות שהבורג שכב לבד על הכביש, כי בשביל כזאת פגיעה הוא היה חייב להיות בזווית חדה.

פורסם
כי אין אפשרות שהבורג שכב לבד על הכביש, כי בשביל כזאת פגיעה הוא היה חייב להיות בזווית חדה.

מקפיצים אותו אם הגלגל הקדמי או אם רכב שלפני, זה ענין של חלקיקי שניה במהלך הנסיעה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

זה נראה כמו הבורג שבו עושים שימוש לחיבור חתיכות הפח הרוצחות שקוראים להן בישראל "גדרות הפרדה/בטיחות".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

החישוק הנ"ל קשיח וחסר גמישות, ולכן הבורג חדר אותו.

מעניין אותי אם בחישוק רגיל יכול היה להווצר מצב בו הבורג היה מעקם את הג'אנט, במקום לחדור דרכו.

הצמיג יכול היה להתנתק, ואין לי מושג איזה נזק לסרק זה היה יכול לגרום, ומה היו יכולות להיות ההשלכות בנסיעה מהירה...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זה נראה כמו הבורג שבו עושים שימוש לחיבור חתיכות הפח הרוצחות שקוראים להן בישראל "גדרות הפרדה/בטיחות".
אכן נראה כמו בורג של מעקה בטיחות.

קספר, חתיכות פח - גדרות בטיחות לא רוצחות. הקבלן שמרכיב אותן לא נכון, מע"צ שלא משתמשת בהתקן ABC הם הרוצחים.

מעקה W שמורכב נכון + אלמנט קצה (ABC) יבלמו את הרכב בעת תאונה והנזק יהיה מינימלי.

(אם ממש תתעקש, אני יביא הוכחות מעבודה).

Veni Vidi Vici

פורסם

באמת מפחיד לגלות משהו כזה בצמיג

נסעתי פעם עם אמא שלי ומשהו נדפק לנו בתחתית של הרכב (אז רנו סניק) וכבר היה מפחיד ולקבל כזה בורג =\

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

חשבתי שמשתמשים שם בברגי סגר. כאשר הקצה מעוגל.

פורסם

אוקיי, אחרי כל ההלם וההשלכות שנבעו מכך, מה עשה בעל האוטו??

בעיקרון הוא צריך חישוק חדש + גלגל, קצת בעיה מבחינת החישוק?

הוא תבע מישהו? מאזדה? מ.ע.צ?

אחרי הכל, גלגל רזרבי של מאזדה 3 זה רק 80 ק"מ

Polo 2012

פורסם
אכן נראה כמו בורג של מעקה בטיחות.

קספר, חתיכות פח - גדרות בטיחות לא רוצחות. הקבלן שמרכיב אותן לא נכון, מע"צ שלא משתמשת בהתקן ABC הם הרוצחים.

מעקה W שמורכב נכון + אלמנט קצה (ABC) יבלמו את הרכב בעת תאונה והנזק יהיה מינימלי.

(אם ממש תתעקש, אני יביא הוכחות מעבודה).

whatever.....

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם האוטו עדיין באחריות - אני מאמין שאנשי מאזדה יחליפו לו את הג'אנט בלי לפצות את הפה.

אני בטוח שדבר כזה הם עוד לא ראו... לפי דעתי צריך להעביר את התמונות ופרטי המקרה גם למאזדה העולמית. להערכתי מדובר בפגם בטיחותי ממדרגה ראשונה.

מסתבר שעל אף הקידמה פחנוע יפני נשאר פחנוע... :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איך אתה קופץ ומחליט שזה פגם בטיחותי?

ראית את הגודל של הבורג? אם הוא ניצב על הכביש בזוית חדה ומחוזק היטב גם ג'אנט רגיל לא היה נשאר שלם.

פורסם

מה הקשר ליפני? סגסוגת של חישוקים היא רכה בהרבה מפלדה, זה לא חדש. הכוח שהופעל שם הוא באמת יוצא דופן, ובגלל זה הבורג חדר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...