רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,571 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מדובר בסיאט איביזה.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 0 תגובות
- 917 צפיות
שלום חברים לסדנת אודיבה ארט דרוש רכב מסוג: קיאה פיקנטו\פיאט 500\ניסאן מיקרה\סוזוקי ספלאש, גוף הרכב צריך להיות נקי ממכות ושפשופים, בצבעים לבן או שחור ועדיפות לג'אנט ברזל (לא טסה) הרכב ישתתף בתערוכת "פסגת הרכב 2015" באולמי אווניו ליד נתב"ג. הרכב יוצג כמוצג אומנותי לאחר שיעבור אצלנו בסדנה פרוייקט עיצוב. בעל הרכב יקבל בתמורה להשתתפות רכבו את מגוון העבודות הנ"ל: *ציפוי גג פנורמי (KPMF אנגליה) *הכהיית כל שמשות הרכב (חומרי ASWF האמריקאית) *צביעת ג'נטים\טסות *צביעת מראות *צביעת ידיות *עיצוב ונינל על גוף הרכב (KPMF אנגליה) לאחר סיום התערוכה יבחר בעל הרכב אילו דברים הוא מעוניין להשאיר ומה להוריד. (ללא חלקי צבע) בעל הרכב יקבל כרטיס V.I.P לארוע…
הודעה אחרונה מאת odiva-art, -
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
בהמשך לפוסט הזה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582809-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%92%D7%95-%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%A1-%D7%90%D7%A0%D7%92-%D7%9C%D7%A1 אז במקור הזמנתי 4 רכבים : פרארי 458, פורש קיימן, ניסן GT-R, ומרצדס AMG GTS. הזמנתי 5 הקפות על כל רכב. כמה ימים לפני קיבלתי מהם מייל שהמרצדס לא שמישה, אז החליפו ללמבורגיני גייארדו ללא תוספת. בנוסף אמרו לי שיש מבצע של 1+1 על הקפות נוספות, אז לקחתי עוד 2 הקפות על כל רכב (סה"כ 7 לרכב). כשהגעתי לשם היה מבצע על ה-AUDI R8 שיצא 7 הקפות ב-190$... לא יכולתי להגיד לא אחרי תדרוך קצר וסיבוב…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מעוניין לרכוש שמן מנוע חצי סינטטי 10w40 של חברת ליקווי מולי מתוסף mos2, האם זה שמן מומלץ למיצובישי 2006? בכמה הוא נמכר אצל הפרסי? או איפה ניתן לרכוש אותו או שמן מומלץ אחר בזול יחסית?
הודעה אחרונה מאת FARM, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
הבוקר גיליתי שמישהו בלילה גנב לי את הכיסוי של הרכב. אני מקפעד לכסות את הרכב מידי לילה, הרכב חונה בחנייה לא מקורה והכיסוי מאוד עוזר לשמור שהרכב ישאר נקי יחסית וגם חוטף לא אחת את הצואה של היונים והקיא של עטלפי הפירות ומבחינתי זה שווה את הטרחה שבכיסוי הרכב. הכיסוי הנוכחי שנגנב היה חדש יחסית, בן משהו כמו חודש וחצי, במצב מצוין. הפעם עשיתי טעות ולא צבעתי עליו את מספר הרכב, אולי אם היה מספר לא היו גונבים אותו. בכל מקרה ברור שיש חארות שגונבים רק כי אפשר, אני די בספק אם מי שגנב ברמת יעשה שימוש בכיסוי לאורך זמן, רוב האנשים יתעצלו לשים את הכיסוי, רוב האנשים לא שומרים בקנאות על הרכב שלהם כמוני. אשמח לשמוע על המלצות כיצד ניתן למנוע או למזער את האפשרות שהכיסוי החדש שאני …
הודעה אחרונה מאת martines, -
הגיע הזמן לכתוב חוות דעת על רכב הליסינג החדש שלי שמחליף את הפוקוס 2.0 טיטניום שהייתה איתי בשנתיים וחצי האחרונות. אחרי התלבטויות בחרתי באוקטביה 1.4 DSG, ברמת אבזור בסיסית (ambition). הבחירה נעשתה אחרי שבחנתי כמה מתחרות ומתוך מגוון די מוגבל שרלוונטי בחברת הליסינג שלי, ובתקציב שלי. לגמר הגיעו האוקטביה והמאזדה 3 ספיריט 2.0. המאזדה הובילה מבחינת תצורה ומראה כללי (הצ'בק המועדפת עליי), התנהגות כביש, אבזור, גיר מצויין עם תפעול מההגה. האוקטביה נבחרה על פניה בגלל שילוב מנוע וגיר עדיפים בעיניי, איכות תא נוסעים, התנהגות לא רעה בכלל למרות הגודל והסרח העודף מאחור, מרווח פנימי, ובעיקר זמן אספקה מהיר יותר בצבע שרציתי (שחור).למאזדה הייתי צריך לחכות חודשיים נוספים במקרה הטוב. האוקטביה גם י…
הודעה אחרונה מאת Menro, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 853 צפיות
בחודש מרץ האחרון אירעה תאונה טרגית במירוץ הפותח של סבב מירוצי הסיבולת הגרמני (VLN), כאשר מכונית הניסאן GTR מספר 23 התעופפה מעל לגדר המסלול אל שטח הצופים הרגה צופה ופצעה ארבעה נוספים. חלק מלקחי התאונה נגעו לשיפור אי אלו סידורי בטיחות במסלול שעד יישומם הוגבלה המהירות המותרת בו. בימים אלו מתחילות העבודות לתיקון הליקויים ובחודש מרץ הקרוב, כשנה לאחר התאונה יישוב המסלול למתכונת הקודמת שלו ללא הגבלות המהירות החדשות. עוד פרטים כאן
הודעה אחרונה מאת Avia, -
בוקר / צהריים טובים, חשבתי לשתף קצת בחווית קבלת הרכב החדש שקיבלתי היום (Seat Leon FR 1.8, ולשמוע את דעתכם, אולי באמת אני זה שהוא "קטנוני" או מצפה ליותר מדיי? חשוב לי לציין שעברתי כבר מסירת רכב חדש בסוכנות סיאט בהרצליה (איביזה FR) והיא הייתה מאד חיובית, ולא אני לא מדבר על המוזיקה ומופע האורות של הרכב במסירה, אלא על מצב הרכב שהוא נמסר לי בסוכנות ולזה אני כבר אכנס בפרטים. אז ככה, נסעתי ב 7 וחצי בבוקר לטרייד אין של אוטודיל להחזיר את האיביזה FR שלי, הכל עבר חלק ויצאתי לדרכי לכיוון הסוכנות המדוברת (לא הרצליה לצורך העניין) והגעתי לסוכנות, בזמן החניה אני רואה את הרכב עומד בחוץ מתפעל מהצבע וישר קופץ לי לעיניים הבוץ וכל תחתית הרכב (פנים הג'אנטים) מלא בבוץ, הגג עם כת…
הודעה אחרונה מאת Tricepz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 46 תגובות
- 17.6 אלף צפיות
בשברולט קרוז שלי הלך המנוע לאחר נסיעה ללא מים. הרכב נכבה בנסיעה ונגרר למוסך מורשה. נאמר לי שהלך המנוע ומחפשים לי מנוע מפירוק. הרכב בן 4, הגיוני? לפנות לשברולט? יש אחריות על המנוע? מה כדאי לעשות? כמה עולה החלפת מנוע מפירוק כולל עבודה? יש משהו שאני צריך לבקש מהמוסך? כל טיפ או עזרה יעזרו לי פה... תודה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן חברים , קיבלתי חוזה אצל חברה קבלנית של מתקינת ממירים בתור טכנאי שירות . עכשיו נאמר לי שהרכב יהיה צמוד אלי (לא מחזיר אותו בערבים או בסופ"ש). עכשיו בחוזה רשום , "למניעת ספק מובהר כי הרכב יועמד לשימוש העובד לצורכי העבודה בלבד , והחברה תהיה רשאית להורות לעובד להעמיד את הרכב לרשותה ..." . בנוסף אני יצטרך לשלם את שווי השימוש ברכב . עכשיו השאלה האם יהיה מותר לי לנסוע על הרכב במהלך סופ"ש ?. האם מישהו מכיר או יודע על טכנאים שהוראו להם לעמיד את הרכב ולא לגעת בו ? תודה לעוזרים מצטער אם זה נרשם בפורום הלא נכון
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אופל אסטרה GTC, מבטיחה להיות יותר מאשר גרסת שלוש הדלתות לאסטרה. המופע שלה ספורטיבי במובהק ולמרות שהאותיות אינן OPC, הן בכל זאת רומזות על הבטחה דינאמית. תהינו האם עם מנוע 1.6 ליטר שמתחזק עם 170 כ"ס יש לה יכולת לפרוע את הצ'ק החיצוני. הכתבה המלאה כאן
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
על השעון 14,838 ק"מ. החלטתי הבוקר לעשות טיפול ראשון לרכב,פתחתי את ספר הרכב ובתוכו רשימת מוסכים מורשים של דלק מוטורס. הייתי כבר בצ"ק פוסט וראיתי ברשימה את מוסך א.ברק בצומת ק.אתא, 5 דקות נסיעה ממני. מבחוץ נראה כמוסך מורשה פורד מאזדה,נרשמתי,הרכב עולה על הליפט,אני מתבונן מהצד על העבודה,הכל נראה תקין,שמן של מוטורקראפט,הכל סבבה,,,על הדרך אני אומר למנהל העבודה שהמצלמת רוורס שלי לפעמים לא עובדת,ואז נוחתת הפצצה "אנחנו כבר לא מוסך מורשה" . אני רץ לקבלה ושאול לפשר הדבר,מה ? מי ? איך ? ,,,אל תדאג אדוני אנחנו עכשיו מוסך מומחה מאושר משרד התחבורה,עזבנו את דלק מוטורס לפני חודשיים,אבל הכל תקין,אתה יכול לטפל אצלנו,אל תדאג! הרכב ירד מהליפט,שילמתי 380 שקל על הטיפול (מחיר פצצה דר…
הודעה אחרונה מאת kissos, -
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
איזה מכון בדיקה מומלץ באיזור אשדוד, ופתוח ביום שישי? הרכב הוא פורד מונדאו.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מחפש מקור מידע כלשהו - עדיף מחקר או השוואה, שמראה כי צמיג איכותי מקצר את מרחק הבלימה (מתוך הנחה שזה נכון) תודה
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, עקב הגדלת המשפחה אני מעוניין למכור את הרכב של אשתי בשנה הקרובה. שוויו כ40-50 אלף שקלים. ההתלבטות שלי היא כלכלית: אני צריך לעבור טסט עד סוף ינואר (+אגרת רישוי) מאמין שצריך להחליף את הבלמים הקדמיים והאחוריים (צלחות, רפידות, נעליים...) ואני חושב שכדאי להחליף את הבולמים הקדמיים. אני מתבלט אם לבצע את כל הרשימה ולמשוך עוד קצת עם הרכב או פשוט לנסות למכור אותו כמו שהוא ולהוריד במחיר. כמובן שגם אאלץ בתקופת המכירה להחזיק ברכב החדש שנרכוש. אמח לקבל עצות!! *מערכת הבולמים הקדמיים הם מקפרסון, ככה שנראה לי יהיה יקר להחליף אותם. בניגוד לאחוריים שההחלפה פשוטה ביותר.
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מדובר במאזדה 3, 2006 דגם active יד 5, בעלות קודמת פרטית ולפני זה היה ליסינג, עם 180,000K . הרכב עבר תאונה בשבוע שעבר. יום לפני התאונה קיבלנו עליה הצעה של 23,000 ועמדנו למכור אותה. לצערנו התאונה התרחשה וכעת הביטוח רוצה לשלם 18,000 ש"ח!!! זה נראה למישהו הגיוני? האם הם צודקים בשכלול שלהם? מדובר בהפסד של 5 אלף שח על תאונה שלא באשמתנו...האם יש מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
אי יודע שפה זה לא פול-גז או(WHEELZ ) אבל עקב שאני כבר חבר פורום כמה שנים והיה ברשותי מכונית וברשותי כרגע קטנוע שמגודר כרכב ע"פי החוק אפרסם את הסיקור הקצר שלי כאן. אינני אופנען מקצוען לכן שאלות על פניות חדות לא עליי. לפני 9 חודשיים מכרתי את הסוזי(סוזוקי באלנו מבציר 97 250 אלף +- ק"מ) ב1500 ש"ח אחריי שקניתי קטנוע שבוע לפניי כן. נקנה בסכום של 23 אלף שכללו בתוכם: א.500 ש"ח קנייה בחונות האביזרים שלהם(בחיים לא יחזור לשם הגנבים האלו). ב.ביטוח חובה חינם או תשלום על ביטוח בשווי עד 3165 ש"ח. ג.קטנוע דיאלים S3 ADVANCE 250CC יד שנייה(יד ראשונה יבואן) על השעון ביום הקבל היה פחות מ50 ק"מ. ד.טיפול אחריי הרצה חינם. אביזרים וציוד מגן: אלבר הביא ההטבה של 500 ש"ח בחנ…
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! ביום חמישי הקרוב אני טס לגרמניה לחופשה קלה ורציתי לקנות לרכב שלי פורד פוקוס חלקים קוסמטים חיצוניים משומשים לרכב ואולי גם מכניים. אחרי חיפוש מעמיק ודי מעיק לא מצאתי שום כתובת או חנות אני ישהה באיזור ברלין. אם תוכלו לעזור לי למצוא כתובות או חנויות זה יהיה מעולה! בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת matroox, -
- 6 תגובות
- 37.9 אלף צפיות
שלום לכולם , מישהו יודע כמה צריך למלא לחץ אויר בגלגלים לדגם סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2014 ?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 966 צפיות
מישהו יכול להמליץ על קונה רכבים לפירוק/ברזל? תחום די פרוץ עבריינים... אחד שנתן לי הצעה בזמנו הפנוי מסתבר לפי גוגל פורץ לבתים. שכחתי לציין, הוא מבקש צילום רישיון רכב מקורי, ולהבנתי כשמוכרים רכב לפירוק לא אמורים לתת כלום. מצד שני, מה בעצם מונע ממישהו למכור גרוטאה לא שלו?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הי חברים, 4-5 פעמים בשבוע נוסע בכביש 1 -> איילון -> תל אביב בין השעות 8-9 בבוקר ונהנה מפקק של 30-60 דקות, תלוי בבלת"מים שמעכבים את התנועה. שוקל להשתמש בנתיב המהיר ע"ב קבוע (נניח 22 ימי עבודה כפול 105 ש"ח תעריף מקסימום). כמה מכם משתמשים בנתיב המהיר באופן קבוע? איך אתם מציעים לחשב כדאיות - אם החישוב הוא רק כלכלי, הרי שימוש קבוע בנתיב הוא טירוף. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Aviram-C, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אשמח לחוות דעת, שנת 2008 יד 1 עם 91,000 ק"מ. האם רכב מומלץ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- 0 תגובות
- 668 צפיות
שלום לכולם , קודם כל הנני לא כותב רכב מסומך ולא קרוב , בן 19 , אז.... בעדינות הכלה המודברת היא סיאט איביזה 2003 מנוע 1.4 (BBY) רמת גימור Singo ידנית הרכב נקנה מלפני כ3 חודשים ומאז עברנו כ5000 ק"מ מאוחדים ביחד . ישר לאחר קניית הרכב הוחלף קלאץ' ל קלאץ' Luk כולל עבודה במוסך על סך 2000 ש"ח (הוחלף גם שמן גיר במסגרת העבודה) . לאחר מכן נקנה שמן 5W-40 (בהתאם להוראות היצרן) שעומד בתקן WV 502 , פילטר אוויר מקורי , פילטר שמן מקורי , פלאגים , פילטר מזגן , הכול על סך 400 ש"ח . את העבודה עשיתי לבד בבית עם קצת סבלנות ולכלוך . לאחר כ2000 ק"מ נתקלת מנורה Check Engine והרכב התחיל לגמגם , לאחר בדיקה במחשב התגלה בעיה באינג'קטור 2 , הוחלף על ידי לבד בעלות כוללת של 150 ש"ח…
הודעה אחרונה מאת BabyL, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אופל אסטרה GTC, מבטיחה להיות יותר מאשר גרסת שלוש הדלתות לאסטרה. המופע שלה ספורטיבי במובהק ולמרות שהאותיות אינן OPC, הן בכל זאת רומזות על הבטחה דינאמית. תהינו האם עם מנוע 1.6 ליטר שמתחזק עם 170 כ"ס יש לה יכולת לפרוע את הצ'ק החיצוני. הכתבה המלאה כאן
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, בקרוב אצטרך להחליף את צלחות הבלם בהונדה סיוויק 2004 שלי....ביררתי בחברת הונדה ומקורי עולה 425 לצלחת אחרי מע"מ. המוסכניק שלי אומר לי שחבל על הכסף ועדיף לשים lucas שעולים כ-500 ומשהו לזוג ואפילו נראלי מגיעות ביחד עם רפידות.... השאלה היא עד כמה חשוב לשים צלחות מקוריות????...שמעתי ש- lucas הם ממש טובים...אבל אני מפחד שבגלל שהם לא החלק המקורי של האוטו עלולים להיות לי חופשים ורעידות...... אשמח לעצה אם מישהו נתקל בבעייה.
הודעה אחרונה מאת andreyshaitor1, -
-
היי, משתף כמה תמונות מתצוגת רכבים קלאסיים שהתקיימה היום, תהנו. אתמול בערב עזרתי לחבר לנקות את ה-E TYPE הכחולה לקראת התצוגה ועכשיו ל-2 הכוכבות מבחינתי: הראשונה, למבורגיני קונטאש שבמקרה גיליתי שיש לי הכרות שטחית עם הבן של בעל הרכב (שהוא גם בעל הפיירבירד הזהובה), תוך כדי שיחה עמו הסתבר שהרכב נרכש בהונג קונג כחדש (יד ראשונה) ונסע רק 9K קילומטר. ביקשתי לפתוח את הרכב שהיה סגור, הבעלים ללא היסוס פתח אותה- היא פשוט חדשה לחלוטין. הכוכבת השניה היא כנראה האהובה עלי מכולן, אני סאקר אמיתי של הרכב הזה, …
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצאתי באיביי מישהוא שיש לו רכב לפירוק כמו הרכב שלי, ואני מחפש כמה חלקים לרכב שלי, שלחתי לו הודעה באיביי וביקשתי ממנו את מספר הטלפון שלו (אם יש לו וואטסאפ) שאוכל לשלוח לו תפריט+תמונות למה שאני רוצה. הוא חזר אלי בתשובה עם מספר הטלפון שלו. שלחתי לו מה אני צריך, והוא חזר לי בתמונות למה שיש לו ומה שאין לו. שאלתי אותו על המחיר, חזר לי בתשובה אחרי כמה דקות, והמחיר מעולה. אבל הבעיה שאין לו PAYPAL והוא מוכר דברים באיביי רל על ידי איסוף עצמי/משלוח לגרמניה וקבלת הכסף במזומן או העברה בנקאית. בלי PAYPAL זה קצת מפחיד בגלל שאין REFUND וכל זה. עכשיו בלי PAYPAL הוא לא יכול לקבל את הכסף שלו, לכן חשבתי על העברת הכסף דרך הדואר. http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/MisparID/119?…
הודעה אחרונה מאת vjoded, -
-
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי נסיעת עבודה עוד שבועיים לסאן דייגו בארה"ב, מחפש משהו מוטורי מעניין לעשות בסופ"ש, יום או חצי יום על מסלול 'של גדולים'. אני מוכן לנסוע שעתיים-שלוש מסאן דייגו לכיוון לוס אנג'לס. מישהו מכיר/יכול להמליץ ?
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני אפתח בזה שנמאס לי שכל קקון שקיבל פורד פוקוס מאבא\אמא חושב שהוא שייח בדובאי שנוהג על בוגאטי וויירון ב230 קמ"ש על השמאל ונותן אורות גבוהים שיפנו את הדרך לשייח. דיי, זה מאוס. הסיכונים שעוברים מיום ליום, אין דבר כזה מראות צד, אין דבר כזה סבלנות וסובלנות. אני אישית נוהג מדי יום כ65 קילומטרים מפלמחים להרצליה על בסיס יומי. בשביל להתחמק מהפקקים (הפקקים זה עוד נושא שהייתי רוצה להתייעץ עליו) הייתי נוהג על קטנוע 125 סמ"ק על הימין 90 קמ"ש מקסימום. מיום ליום הרגשתי שזה עניין של זמן עד שאיזה מפגר ייקח לי את החיים אז עברתי לרכב. כרוכב קטנוע היתה לי את הפריבילגיה להסתכל על הנתיבים במבט רחב ולראות את הטעויות של הנהגים\גות (לרוב נהגות שאין להן מושג מה זו מראת צד או שאין …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, לשכן שלי יש האנטר ותמיד עניין אותי מה זו הזרוע שצמודה לצד ימין הקדמי?
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 417 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Obgel
- AUDIO KING
- SlowRide
- יובל .מ.
- דובצע
- Ohad91
- David32
- -UC-
- Zorly
- DJI
- wee~man acuna
- mottis