Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במאזדה 3, 2006 דגם active יד 5, בעלות קודמת פרטית ולפני זה היה ליסינג, עם 180,000K . הרכב עבר תאונה בשבוע שעבר.

יום לפני התאונה קיבלנו עליה הצעה של 23,000 ועמדנו למכור אותה. לצערנו התאונה התרחשה וכעת הביטוח רוצה לשלם 18,000 ש"ח!!! זה נראה למישהו הגיוני? האם הם צודקים בשכלול שלהם? מדובר בהפסד של 5 אלף שח על תאונה שלא באשמתנו...האם יש מה לעשות?

פורסם

לדעתי זה בסדר גמור מה שהם מציעים.

הם מורידים לך בצורה הבאה :

כמה אחוזים על זה שהרכב יד 5.

עוד כמה אחוזים (הרבה) על הקילומטרז'.

אחוזים בודדים במידה והרכב עבר תאונה כלשהי אצל הבעלים הקודמים.

מלבד זאת,תבדוק את ההערכת שווי של השמאי.

אני על איביזה 2012 קיבלתי 38 כשהמחירון היה 42 לפי הערכת שמאי,הורידו לי על תאונה קודמת אצל הבעלים הקודמים,על זה שהייתי יד 3,אבל הוסיפו לי 600 שקל על קילומטרז' נמוך (35 אלף).

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

לא הבנתי אף פעם את הקטע שכאשר אתה רוכש הביטוח לא מתחשבים במחיר הרכב האמיתי ובמצבו - יד, קילומטראז' ותאונות קודמות אלא מחשבים לפי מחירון. אבל שהרכב הולך מדקדקים בכל פרט כדי שישלמו פחות.

יש כאלה שיגידו שההבדל בביטוח יוצא שקלים בודדים אבל זה כפול מיליוני מכוניות יוצא עושק גדול.

או שפשוט אני לא ידוע איך עובד ביטוח.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כאשר אתה רוכש ביטוח, אתה משלם לפי רמת הסיכון שאתה "מהווה" לחברת הביטוח.

אלו פרמטרים שנקבעו ע"י האקטוארים של חברת הביטוח.

עקב כך, אין קשר בין הערך ה"אמיתי" של הרכב לבין הפרמיה שאתה משלם.

פורסם

הרשו לי להתעלק על השרשור.

אם רכשתי רכב עם תוספות (מקוריות מהיבואן), האם הביטוח מתחשב בתוספת?

לדוגמה רכשתי תוספת של מערכת מולטימדיה בשווי 10K, במקרה של אובדן להלכה, האם אקבל מחירון על הרכב כולל התוספת? (הרי במחירונים התוספות לא נכללות)

פורסם

BeBest - אתה צריך לעדכן את הביטוח בתוספות ולהוסיף עליהן תוספת תשלום לפי הערך.

יש סעיפים יעודיים למערכת מולטימדיה ותוספות אחרות לרכב ויש הרבה אנשים שמבטחים אותן.

זה לא זול אבל סוכן הביטוח שלך יודע איך להתמודד עם זה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המחירון של המאזדה הוא 26400 (אוקטובר. אולי ירד משהו בנובמבר).

על הליסינג מורידים 22%

על היד החמישית מורידים 5%

על הק"מ לא מורידים כלום.

התוצאה היא 19,562.4 ש"ח.

להערכתי זה נכלל במסגרת כללית שנקראת "באעסה". אולי, ויעידו העורכי דין כאן, ניתן לתבוע משהו, אולי מהנהג הפוגע בגין נזקים שנגרמו לכם, וזה אם תוכלו להביא אישור מהקונה המיועד שהוא התכוון לרכוש את הרכב ב 23,000 שקל, ואולי אני סתם מבלבל בשכל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה מעניין לביטוח את הב$% שמאל אם היה קונה שהיה מוכן לשלם X על הרכב , ומה זה אישור מהקונה? נורא קשה להמציא קונה ולייצר מן "אישור" שכזה לא?

לצורך העניין, אם המוכר מצא פראייר שלא מבין כלום, שממש עמד לשלם 50 אלף על הרכב , הביטוח היה מוכן לשלם את הסכום הזה?

הצחקתם

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

פות"ש : מה השמאי שלך אומר בנידון? זאת השאלה הכי חשובה כדי שיהיה אפשר להבין מה חוות דעתו המקצועית בנושא?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אחת הדרכים הנלוזות (בחסות החוק, כן) של חברת הביטוח להרוויח כסף הינה באמצעות "הורדת ערך כינון" בעת תשלום הפיצוי. דהיינו: בעת גביית דמי הביטוח הרכב מתומחר לפי המחירון הגבוה והבלתי רלוונטי בעליל ששמו ידוע, וזאת בכדי לגבות פרמיית ביטוח גבוהה. באותה עת, לא שואלים כמה עבר הרכב וכמה ממוצע- או נורא- מצבו. אם הרכב נפגע וצריך לפצות, לפתע מתעוררת חברת הביטוח ומתחילה להפחית משוויו בהתאם לכל מיני קריטריונים שהם כשלעצמם צודקים אך הם לא היו בשיקוליה כלל בעת גביית הפרמיה הגבוהה. לצערי הדבר נעשה ברשות החוק ולא שמעתי על כוונת מחוקקינו הנכבדים להתערב בעניין.

פורסם (נערך)
לא הבנתי אף פעם את הקטע שכאשר אתה רוכש הביטוח לא מתחשבים במחיר הרכב האמיתי ובמצבו - יד, קילומטראז' ותאונות קודמות אלא מחשבים לפי מחירון. אבל שהרכב הולך מדקדקים בכל פרט כדי שישלמו פחות.

יש כאלה שיגידו שההבדל בביטוח יוצא שקלים בודדים אבל זה כפול מיליוני מכוניות יוצא עושק גדול.

גם אני תוהה, האם זה הגיוני שבמועד תמחור הפרמיה לא משקללים את נתוני הרכב , אבל במועד השיפוי כן משקללים ? לא ייתכן שהמחוקק כל כך אטום.

האם אני בעצם משלם פרמיה על מוצר שערכו לשיפוי נמוך בעשרות אחוזים ?

איפה מערכת המשפט כאן, התופעה נוגדת את כללי היסוד בענף הביטוחים.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם

הלו די לצעוק. מדובר בעושק אבל יש לו גם סיבה.

הבעיה קורית רק כאשר הרכב מוכרז כאובדן מוחלט או להלכה, אז חברת הביטוח מפשפשת בציציות ומעלה / מורידה את ערכו של הרכב לפי נתוניו. אבל...

כאשר מדובר בנזק אותו מתקנים , חברת הביטוח משלמת את מחיר החלקים בלי להתחשב במצב הרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אנחנו מדברים על טוטאל לוס או גניבה, למה אני לא מקבל מחירון אלא שקלול של יד וק"מ ? למה לא שקללו לי את זה בקביעת הפרמיה כדי שאני אשלם פרמיה שתתאים לערך הנכס המבוטח ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

גם אני ביטחתי לאחרונה רכב שנקנה מהשכרה.

הייתי מופתע כשאף סוכן ביטוח לא התחשב בזה, בקביעת המחיר.

זכור לי שפעם היו דיונים על זה, וההוראה היתה שרכב שבוטח במחיר מלא, אמור בעליו להיות משופה בשווי הרכב, ללא הפחתות.

ההתייחסות היחידה לכך שמצאתי, היא מ1998, לא יודע אם עדיין רלוונטי:

http://www.kalir.co.il/Articles-Hikukim/31.html

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...