רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,570 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני לא מצליח להבין את החברה הזאת, מוכרת פוקוס 1.6 אוט במחיר פשוט הזוי, וזה עוד יבוא מקביל. חבל. נראה שהחברה הזאת לא מוצאת את עצמה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מחירון חדש
מאת ibizaseat2-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן אני בתהליך רכישת רכב חדש (יד שנייה) וכנראה שכבר מצאתי. שמעתי שכל חודש יוצא מחירון חדש. החודש הבא מתחיל ביום שלישי. יש טעם לחכות עד יום שלישי למחיר נמוך יותר? איך זה עובד? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ibizaseat2, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לדעתי יתכן שמיקום הנהג בצד הרחוק ממרכז הכביש ימנע פגיעות בתאונות חזית-חזית. אני רואה לא מעט רכבים עם פגיעה בצד הקדמי הקרוב למרכז הכביש. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 1 תגובות
- 711 צפיות
מוסך מורשה הונדה איבחן אצלי מצבר חלש. הכוונה למצבר הרגיל (לא לסוללה ההיברידית שבתא מטען). הוא כבר משמש את הרכב ארבע שנים. מסתבר שזה מצבר קטן קצת נדיר ויחסית יקר. המוסך המורשה דיבר על מעל 800 שקל לפירמה שאיני מכיר ומעל 900 שקל לשנפ. איזה מצבר מומלץ לדעתכם? היכן ניתן להשיגו במחיר הזול והמשתלם?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
מי שזוכר לפני כיומים פתחתי שרשור על יעוץ בין דו גלגלי לרכב בגלל הרכב שלי שרנו טוענים שהוא "גמור" אספר על המקרה כי אני מאוד מאוכזב מרנו, ואחשוב הרבה לפני שאקנה רנו שוב רק בגלל המכונאים שלהם. אז ניגש לסיפור שלי: יום רביעי שעבר ב18 לחודש (הזמנתי תור) אני עובד גם נורא קרוב לשם כך שיצא לי טוב מבחינת זמנים (קבלת קהל ב7:30) נכנסתי עם הרנו שלי עם תלונה על רכב שנכבה ללא הודעה לפעמים בנסיעה ולפעמים במצב סרק יש לציין שאת רכבי לא הכנסתי למורשה כבר בערך מאז שהיה באחריות הרכב שנת 2007, את הטיפולים אני עושה במוסך ליד הבית (לפי הספר) פשוט לא במורשה בגלל מקרה שהיה לי איתם בעבר שהרכב היה באחריות טענו שהחליפו חלקים וגילינו בוודאות שלא החליפו, וגם כי אני אוהב לראות שעובדים לי על הרכב ולד…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי רכב שנת 2013 (נרכש מהיצרן), כשעבר 37,000 לפני כמה חודשים עשיתי לו טיפול שכלל גם החלפת ברקסים לחדשים. הטיפול כמובן בוצע במוסך מורשה. מאז הטיפול הברקסים שורקים, זה לא קורה בכל עצירה אלא דווקא בנסיעה יותר איטית, בחניון או כשאני נכנס לרחוב צר ומאט, שומעים את השריקות. בנסיעה מהירה באיילון נניח זה לא קורה. הלכתי למוסך שבועיים אחרי ההתקנה, הסתכלו על הברקסים ויזואלית אמרו שהם כמובן במצב מצוין (חדשים) המכונאי לקח את האוטו לסיבוב ואמר שהוא לא שמע את הבעיות (כנראה נסע על איילון או משהו) מאז עברו בערך 3 חודשים, השריקות ממשיכות אבל הברקסים כמובן בולמים טוב, עברתי גם טסט שנתי עם האוטו ולא זיהו שום בעיה. מישהו יכול לדעת מה גורם לשריקות? זה ל…
הודעה אחרונה מאת asafasaf, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 995 צפיות
שלום, ראיתי שיש אפשרות להחליף הגה ברכב, להגה עם מתגים לשליטה על הרדיו. האם מותר לקנות ולהביא הגה?. זה מגיע ללא כרית אוויר, אז כביכול שם את שלי בפנים ורק ההגה מתחלף.
הודעה אחרונה מאת door2005, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לאחרונה הזדמן לי לנהוג מעט ביגואר XE, דגם הבסיס. הרכב שנסעתי בו היה מאובזר מעט מעבר לבסיס כך שמחירו אמור להיות מעל 300,000 ש"ח. לא אלאה אתכם (ואת עצמי) בפרטים מרובים, וגם יש מן הסתם דברים רבים שלא בחנתי, ביניהם צריכת דלק, נפח האחסון, נוחות המושב האחורי ואיכות מערכת הסאונד. מה שניסיתי בעיקר לחוש זה האם 300,000 ש"ח קונים לך יגואר זולה - או סמל יקר? ראשית, הנהיגה ברכב אינה מלהיבה. זה לא דווקא המנוע הבסיסי - 2.0 טורבו מפיק כ-200 כ"ס, ומאיץ את הרכב בקו ישר באופן שאינו נופל משמעותית מהאבארט שלי. הרכב פשוט מרגיש די רך, עם שליטה לא מספקת בתנועות המרכב, ובמצב הספורטיבי ביותר, זה לא מרגיש כאילו שהרכב מחודד - זה מרגיש יותר כאילו הרכיבו שריון קוצים על בלון, אם אתם מבינים את…
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 6 אלף צפיות
זוכרים שמיצובישי אאוטלנדר עבר מתיחת פנים לפני פחות-או-יותר שנה? יופי, אז עכשיו יש עוד אחת. החדשות הטובות הן שהפעם הוא נראה הרבה יותר כמו ג'יפון מגניב והרבה פחות כמו גביע אשל. החדשות הרעות הן שהתמונות שאתם רואים הן של הדגם האמריקאי, ואנחנו עדיין לא יודעים איך יראה האירופאי שיגיע אלינו, או מתי הוא יגיע. לינק לידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת outlander, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ידוע משהו על המצלמות באיילון צפון? זה גם מהירות או רק נת"צ?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 781 צפיות
אני מנסה להשיג אותו, ואשמח אם מישהו יוכל לתת לי את מספר הנייד שלו בפרטי. תודה, עידו.
הודעה אחרונה מאת idob, -
דאצ'יה דאסטר גימור לוריאט, נמצאת אצלי בדיוק שבוע שבמהלכו נסעתי 800 ק"מ קבלת הרכב יחס סבלני והדרכה טובה על מכלולי הרכב. אך אין מקום מיוחד למסירת הרכב, בדאצ'יה סימנו חלק מהאולם בעזרת סרט ומול המסלול יש את היציאה, אך מה לעשות ואנו חיים בישראל וחייבים להחנות מול דלת היציאה למרות הבקשות של עובד דאצ'יה. הרכב חלון קדמי גדול עם שדה ראיה מצוין, החלון האחורי קטן ואם יושב מישהו בספסל האחורי הוא חוסם כמעט את כל החלון, לכן טוב שמראות הצד גדולות יחסית ומשקפות היטב את הנעשה סביב. לדעתי חובה חיישני רוורס, הדגם שלי בא ללא חיישני רוורס והותוקנו חיישני רוורס מקוריים של דאצ'יה ב"אדי מערכות לרכב חכם" ובוצעה לדעתי התקנה יפה ונקייה. (דגם הפרסטיז בא במקור עם החיישנים מורכ…
הודעה אחרונה מאת JentuS12, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי אני שוקל כנראה לבצע ייבוא אישי של BMW M2 דרך אורון מוטורס מאחר ובמוו כנראה לא מסוגלים לספק את הרכב לפני סוף יוני וזה מאוחר מידי בשבילי... האם למישהו פה יש ניסיון עם אורון מוטורס ויכול לתת חוות דעת? נ.ב לעבוד עם חברות ייבוא אישי אחרות ומוכרות יותר לא כזה פשוט במקרה הזה מאחר ול M2 יש רשימת המתנה ארוכה אצל כמעט כל הדילרים באירופה ולאורון יש כרגע שלושה רכבים משוריינים לכן הם מסוגל לספק את הרכב בזמן...
הודעה אחרונה מאת SportsCar, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2320/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D----%D7%91.%D7%9E.%D7%95%D7%95-528 בהמשך לסדרת מבחני מכוניות הסלון, בטווח מחירים של כחצי מליון שקל, עם עודף, קיבלנו, דניאל ואני את הבימר הנ"ל. כל המכוניות שבחנו הן מותגי פרימיום של טובי היצרנים. כולן סמל סטטוס, ומציעות נוחות, אבזור, בידוד מהסביבה, שפע גאדג'טים, בטיחות ועוד. לב.מ.וו אמור להיות מרכיב סודי, שהופך אותה "למכונית לנהג", מוניטין ששמור לב.מ.וו כבר כמה דורות. יצאנו לבדוק. בחניה: האוטו מושך את העין, גם אם לא היה לו סמל, ברור לכל עין שמדובר בב.מ.וו. מתחיל בגרי…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אתמול על המזל שלי מצאתי את עצמי נוסע עם צמיג שנפטר בטרם עת מבורג אכזר אדם נחמד שבא לעזור לי אמר לי שאפשר לתקן ולא חייב להחליף, כדאי? בכל מקרה אני צריך המלצות על פנצ'ריות טובות ואמינות באזור שלי (גר בנס ציונה). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת LeonSC, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, רכשתי קשקאי 2012 2X4 יד שניה, בתחילת נסיעה במהירות נמוכה ישנו רעש מתכתי אחיד, אולי כמו של שיפשוף מתכת. הרעש מפסיק לאחר זמן מה או במהירות גבוהה, מישהו מכיר? ממה יכול להיגרם? למי יש ניסיון עם רכב זה לגבי זמן הטיפולים הרצוי ועלותם? תודה
הודעה אחרונה מאת Asafyosef, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני כמעט שנתיים וחצי הגיעה גם שעתי ולשמחתי עזבתי את חיי הבטלנות ולצערו של חשבון הבנק שלי והלכתי לחפש את יעודי במוסדות ההשכלה הגבוהה, נרשמתי במהירות למסלול שעניין אותי כמה חודשים לפני תחילת הלימודים, נפרדתי מהעבודה הקבועה שהייתה לי אז והתחלתי להרגיל את עצמי לחיי צמצום כסטודנט, ממשכורת גבוהה וקבוע לשליש משכורת (בספק אפילו). חלק מהחישובים היה לצערי לוותר בנתיים על התחביב "הזול" והרכבים והתחלתי לפשפש אחר מחליפה זולה ויעילה. בארסנל הרכבים שנרשמו על ידי בין היתר 106GTI פעמיים , 306-RGX , סיויק גודשת וכו' , כמובן שלא יכולתי להרשות לעצמי רכבים כאלו שבטחוני הכלכלי לא עומד לצידי. כהתחלה חיפשתי 206XS סטנדרטית לחלוטין , משנתון 2002-2003 עם מנוע 1600 האמין והאהוב …
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
-
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, לפני כחודש הרכבנו על הרכב החדש (מהדגם שנחת בארץ לא מזמן) סגירה מתוצרת Carryboy. ההתקנה בוצעה ע"י איש מקצוע מוכר. לאחר שבועיים יצאתי מהבית וגיליתי שהשמשה האחורית שמשמשת כדלת לארגז התנפצה לרסיסים מבלי שספגה פגיעה כלשהי. פשוט התנפצה. המתנו כשבוע וחצי עד שימצאו עבורנו חלון חלופי, והתקנו בעלות של 1900 שקל שנחתה עלינו אף על פי שהחלון התנפץ מעצמו. ההתקנה של החלון החלופי בוצעה ביום חמישי האחרון. היום בבוקר פתחנו את החלון ובעת הסגירה, כשרק החזקתי בידית ועוד לא סגרתי אפילו את החלון הוא התנפץ לי שוב בידיים. כעת, נראה שאצטרך לשלם גם על החלון השלישי, כשברור שיש פה תקלה שהיא מעבר לחלון. ממכרים שונים נאמר לי שייתכן והארגז עקום/לא מאוזן, מה שמפעיל לחץ על השמשה וכנראה שוב…
הודעה אחרונה מאת Hold, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
עקב טוטאל לוסט של מנוע ברכב שברולט קרוז 2011, נאמר לי ע"י המוסך שעלות החלפת מנוע + תיקונים + עבודה, יצא בסביבות 13,000 ש"ח. לפני מע"מ. הרכב נקנה לפני שנה מליסינג השכרה. השאלה שלי האם בכלל כדאי לתקן? יש אפשרות למכור ככה רכב? כדאי בכלל? או שלשלם וזהו? אודה לעצתכם...
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
אהלן, אני מתכנן לצבוע את הגאנטים , רק שחבל לי להוציא 400 שקל על בוקים בשביל צביעה חד פעמית . צריך 4 בוקים להשאיר את הרכב באוויר ולצבוע הכל ביחד ולא אחד אחד זה יקח שנים . מוכן לשלם על ההשכרה רק לא יותר מדי , צריך אותם ליום אחד לא יותר . שבוע הבא אחד מהימים. אני מנתיבות , בדרום קצת , מי שקרוב ויש לו בוקים להשאיל / להשכיר , שישלח בפרטי , תודה !
הודעה אחרונה מאת Divanasor, -
כנראה שרנו שלי הלכה לעולמה, אחרי ביקור ברנו הבנתי שרכב הדיזל שלי הלך, שאגיע רק ל265,000 אלף ק״מ יש לציין את רנו, שכל הכבוד להם על השירות ברנו מנור בסגולה, שלא לקחו לי כסף על עלות הבדיקה, ישתחררתי רק לפני חודשיים מצה״ל אז לכן קניה של רכב חדש לא באה בחשבון ואני לא רוצה לתחייב כרגע לתשלומים, התקציב כרגע הוא עשר אלף ואחרי חיפוש ביד 2 לא מצאתי הרבה דברים יותר בכיוון של רכבים קרועים, אז הבנתי שכרגע אולי קטנוע היא הבחירה האולטימטיבית שלי, בכוונה פתחתי פה תאשכול אולי תתנו הצעות לחפש רכב אמין או שדווקא בתקציב כזה רק דו גלגלי? הרכבים שחשבתי עליהם 1.דייטסהו שרייד (ידנית) 2.פיאט פונטו ספייס 3.פורד פיאסטה 4.פג״ו 205 1.4 יש לי ידע מכאני ולכן ברובם הבצע טיפולים לבד מה לד…
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
1. כפי שכבר פורסם, אירוע ג'ימקאנה ב-23/10. 2. מרוץ דראג במנחת פיק(למיטב הבנתי סגור לקהל הרחב) ב-24/10. 3. מרוץ ראלי נוסף ככל הנראה ב-6/11(מתוכננים עוד שניים נוספים). 4. כמו-כן מתוכננים גם מרוצי עבירות.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
במשך שבעה דורות טויוטה היילקס השיג לעצמו מעמד אייקוני של כלי עבודה קשוח ובלתי ניתן להשמדה. הוא צץ בכל מקום בו נדרשה עבודה מאומצת במינימום תלונות ובתנאי שטח קשים ביותר. ממישורי ארץ האש של דרום אמריקה, הספארי האפריקני, יערות גשם טרופיים ובמדבריות כאשר הוא נושא מקלע כבד ואנשי דעא"ש בדרכם לאתר הארכאולוגי הבא שלהם. בדור השמיני שלו הוא הוסיף עיצוב, אבזור, עידון ובהחלט התברגן. יואב פולס ואלירן אברזל הרחיקו אל המדבר כדי לגלות מה נשאר מה-DNA הקשוח של ההיילקס בדור החדש. המבחן המלא כאן
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
-
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לא מספיק פנצ'ר על הבוקר ביום ראשון גם חניתי את הרכב בעבודה וקיבלתי דו"ח 250 שקל על איסור חנייה. אבל משהו לא מובן לי,אין תמרור המורה שאסור להחנות את הרכב.. זה אזור של עפר ( רחוב דוד פייקס בפארק במדע רחובות למי שמכיר..) ומחנים בו משני הצדדים כי אין באמת מדרכות. ועוד משהו מוזר רק הצד השמאלי קיבל דו"חות חנייה מי שהחנה בצד ימין לא קיבל.. אני יכול לערער?
הודעה אחרונה מאת Tomas1, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 747 צפיות
תודה מראש לכל העונים והעוזרים. אני מוציא לחו"ל קבוצה לסיור תמריץ ללונדון לארבעה ימים. יש לי בקשה להוסיף במסגרת הסיור פעילות מוטורית אקטיבית, כמו נהיגה במכוניות על או משהו דומה. יש למישהו המלצות לפעילות כזו באיזור לונדון? ושוב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת federbar, -
- 5 תגובות
- 895 צפיות
חבר התחדש לפני כמה שבועות במאזדה 626 שנת 98. אוטו חמוד ומרווח בסך הכל של הסך הכל. העניין הוא שחסרה חגורה באמצע. החבר קנה מאיזה זקן ששמר עליה כמו לא יודע מה. הוא אמר כמה וכמה פעמים לחבר שלי שזה בסדר וברכב ישן כזה לא חייב שתהיה שם חגורה. בקיצור, נוסע אמצעי ללא חגורה אמצעית. קצת מוזר כי יש לי רכב שנת 99 שהיא בקטגורייה כביכול מתחת למאזדה 626 ויש אחלה חגורה באמצע. מה דעתכם ? קצת הפתיע ועל הדרך גם מפחיד.
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
http://www.worldcarfans.com/1151120101265/bmw-compact-sedan-concept-unveiled-previews-the-1-series-sedan מה שנקרא, קונספט למוצר המוגמר. כך שמתישהו ב-2016 בדידותן בצמרת של A3 סדאן ומרצדס CLA תגיע לקיצה. עתידות של בזוקה: כדאי לרכוש את סדרה 1 הנוכחית בשנתיים הקרובות כי יום יגיע ותצטערו שלא קניתם את ההצ'באק הכי מהנה לנהיגה בסגמנט.
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סקירת רכב סוזוקי קרוסאוור 2015: הרכב התקבל ביום רביעי האחרון. אני מאמין שבהמשך אני אגלה עוד חסרונות ויתרונות. תגובות יתקבלו בברכה. נוחות נסיעה: נוחות נסיעה די נוחה, תנוחת ישיבה נוחה מאוד הרכב מאובזר בצורה יפה אבל בפשטות ואין דברים מיותרים. בנסיעה יש רעשי רעש רקע בגדר סביר. תנוחת ישיבה מאוד נוחה, במושב האחורי נכנסים שלושה מבוגרים ללא כול בעיה לא צפוף בכלל. הבד של המושבים נעים למגע. תא מטען: שימושי ורחב בנוסף יש שקע מצת 12V ושני ווים לטליית רשת הגנה. אבזור: הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה נחמדה אשר כוללת חייגן בלוטוס אני אישית שדרגתי את המערכת הקיימת למערכת מולטימדיה מתקדמת יותר תואמת מקור בעלת מסך 7 איינץ. מנגנת מסוגלת לקרוא סרטי DVD…
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
אבא שלי מתכוון להיפרד בקרוב מה-C230 שלו, שעברה כבר 200 אלף ק"מ (רובם בכביש 6), אותה הוא קנה חדשה ב 2006 (ולפי הכללים שהיו אז היא מודל 2007). אני מתלבט אם לקנות אותה, כי זה בערך מה שאני מחפש לעצמי: 204 כוחות סוס ממנוע אטמוספרי V6, מקום לשלושה ילדים מאחור (לא ניתן לבטל כרית אוויר), סמל שתמיד חלמתי עליו ובכלל מכונית שאני נהנה ממנה כשאבא שלי בחו"ל (חסרה דיבורית BT, דבר שב 2006 לא ניתן היה להזמין, אבל נפתור את זה). עלות הקנייה הנוכחית כבר זניחה (הרבה פחות מהתקציב שאני מוכן להוציא על רכב), את עלויות הביטוח העבודה מכסה, בעלויות הדלק אעמוד (עושה פחות מ 10 אלפים ק"מ בשנה, הרכב העיקרי שלנו הוא הגרנדיס של אשתי). אז נשארו עלויות האחזקה, שלפחות במוסך היבואן בפ"ת, זה שאבא שלי טיפ…
הודעה אחרונה מאת Eily, -
שלום רציתי רק לדעת איזה נורות מתאימות ליונדאי טוסון 2700 שנת 2008. תודה.
הודעה אחרונה מאת Michael_N,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 324 אורחים (הצג רשימה מלאה)