Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב טוטאל לוסט של מנוע ברכב שברולט קרוז 2011, נאמר לי ע"י המוסך שעלות החלפת מנוע + תיקונים + עבודה, יצא בסביבות 13,000 ש"ח. לפני מע"מ.

הרכב נקנה לפני שנה מליסינג השכרה.

השאלה שלי האם בכלל כדאי לתקן? יש אפשרות למכור ככה רכב? כדאי בכלל? או שלשלם וזהו?

אודה לעצתכם...

פורסם

סביר להניח שאתה נמצא במוסך מורשה יבואן. חפש מוסכים שמתעסקים בהחלפת מנועים נטו, לדעתי המחיר יגיע למחצית הסכום או מעט יותר.

אנסה לבדוק לך אלטרנטיבות, ולהמליץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

UMI ידועה בחזירות, אכן באסה קניתה שברולט ואין לך יבואן שנותן גב למכוניות שלו.

תלך למוסכים קטנים אפשר להביא מנוע מפירוק עם התקנה ב- 5000-6000 ש״ח.

בפעם הבאה לא להתקרב לרכבים של יבואן שלא מכבד את הלקוחות שלו.

פורסם

למה אתה מתכוון מכבד? תראה לי יבואן אחר שהיה מסכים להחליף את המנוע במחיר סמלי/חינם?

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

יבואן טיוטה בזמנו החליף מנועים לקורולה של 04-05 גם הרבה אחרי תקופת האחריות ובחינם. אם כי שם הייתה בעיה ידוע של כשל בתיכנון המנוע.

בכל מקרה כיצד הגעת למצב שצריך להחליף מנוע ברכב בן 4? , כמה ק"מ עבר הרכב ומה בדיוק הוא עבר שגרם למנוע לשבוק חיים בשלב כה מוקדם?

פורסם

אתה משווה פיל לג'ירפה ומחיר של מנוע משומש מפירוק למנוע חדש שהציעו לו בחברה. מוסכי יבואן לא מתעסקים עם מנועים מפירוק כי מצבם לא ידוע והם נותנים אחריות על החלקים והעבודה. אז אולי הם חזירים אבל צריך לשפוט אותם בהגינות לפי שחורצים גורלות.

פורסם

מנוע חדש יעלה פי 2..

הם בסה"כ גוזרים קופון שמן וטוב על הלקוח. קונים את המנוע(ואולי גם ירכיבו) במוסך חוץ. הרכב אפילו לא יתפוס להם ליפט. דמי תיווך..

פורסם
למה אתה מתכוון מכבד? תראה לי יבואן אחר שהיה מסכים להחליף את המנוע במחיר סמלי/חינם?

במשפחה שלנו לטויוטה קורולה הלך המנוע איזה שנה-שנה וחצי אחרי האחריות והיבואן החליף בחינם בלי שום מילה או וויכוח...

פורסם

אין קשר.

בקורולות בשנים ההן היה כשל שגרם לבוצה במנוע.

פה על פניו מדובר בתקלה נקודתית.

אבל מעניין לבדוק את זה לאחרונה אני נחשף ליותר מדי קרוזים שדורשות החלפת מנוע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא נראה לי שייקחו אחריות היות והשרשור הקודם של בעל הקרוז הוא שהלך המנוע עקב נסיעה ללא מים

* הוא שואל לגבי הצעת המחיר, לא מפורט אם חדש\מפירוק\סוג המוסך וכו'

על פניו נראה כמו הצעת מחיר סטנדרטית למנוע יחסית חדש

פורסם

יש לא מעט רכבים ומנועים מפירוק , חפש טוב ניתן למצוא מנועים מפירוק + הרכבה בחצי מהמחיר של היבואן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...