Jump to content

alex02

  • הודעות

    53
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של alex02

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. שלום. יש לי יונדאי טוסון 2.7 שנת 2008. רציתי לדעת כמה הרכב צורך דלק כאשר הוא מונע בעמידה במקום?
  2. שלום.בזמן האחרון שמתי לב, כאשר אני מאותת ימינה מדי פעם בתחילת האיתות נורת האיתות מאותת במהירות לשניה ואז מאותת רגיל.בדקתי את כל נורות האיתות הם כולם עובדות מה יכולה להיות הבעיה?
  3. רציתי להגיב שtorque מתחבר לרכיב של אנג'י.
  4. שלום האפליקציה torque איפה אני צריך לבחור כדי לראות מתח של המצבר. וגם איך אני סורק את הרכב כדי לראות אם הכל תקין. תודה לעונים.
  5. שלום. היתה לי תוכנה בשם אנג'י שהיתה מתחברת דרך רכיב שלהם למחשב רכב דרך בלוטוס. הם הפסיקו לתת שירות, השאלה שלי יש איזו תוכנה במקום שאפשר להישתמש שדרך הרכיב שלהם לסרוק את הרכב? מי אהב? 0
  6. אני נוסע ממש קצת והמצבר כל הזמן מתרוקן ואני צריך להניע אם כבלים. להטעין את המצבר ולתחזק אותו.
  7. שלום.איזה מטען מצברים עדיף?לשימוש ביתי. מטען מצברים אלקטרוני קומפקטי BOSCH דגם C3 מיועד למצברי 6V ו- 12V או Einhell CC-BC 6 M
  8. יש רק מערכת אבטחה של רב בריח.
  9. שלום יש לי יונדאי טוסון המצבר שלי קצת יותר משנה נגמר אחרי יום וחצי ואני נוסע ממש קצת ממש קצת בדקתי אצל שלושה חשמלאים עם יש זליגה כולם בדקו ואמרו שאין זה מצבר של שנפ אני עובדן הצעות רוב הזמן אני מניע עם בוסטר הנעה ואחרי ההנעה הרכב מניע רגיל בלי בעיה גם עם אני מכבה ישר ומניע כמה שעות אחרי באותו יום יש למישהו הצעה מה אפשר לעשות? וגם זה שרוב הזמן אני מניע עם בוסטר הנעה זה יכול לפגוע במשהו?תודה.
  10. alex02

    ביטוח רכב

    גיל:33 וותק נהיגה:14 עבר ביטוחי: שלוש שנים ללא תאונות ותמיד היה ביטוח מקיף.
×
×
  • תוכן חדש...