Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי מי ששוב יש לו בעיות עם הניסוח דנו על זה בהתחלה אין צורך לחזור ואם יש לך בעיה עם איך שכתבתי אגיד שוב ולא אחזור על זה עש בצד שמאל למעלה כפתור קודם אתה מוזמן ללחוץ, דור לי חשוב תאי אחסון ברכב אז הרגשתי זה חיסרון כי המקום הקבוע שאני שם תארנק והמקום הקבוע לדברים אישים ישתנה, אני חוזר בי על רנו כי עכשיו הרכב יוצא ממוסך הסבירו מה הבעיה אבל לא ניתן לחליף מאוד מורכב ואני באמת אבוד עצות, יש חדירת אוויר דרך צינור הדלק וזה מצריך פירוק הענין שחלק מצינור מורכב מנחושת ויש בתוכו נעילות בשביל שבמקרה תאונה לא תתפרץ שריפה, אז נשארתי הם התקלה ונאלץ לנסוע ככה כי למכור אני לא מתכוון

פורסם

אם כעת אתה יודע מה הבעיה, למה שלא תיגש לגבע או שאפט ותנסה להיעזר בהם ולכוון אותם לפתרון?

אז כן, כמו שאמרו לך אין להם מחשב לרנו, אבל לפחות אולי יוכלו לפתור את הבעיה.

את הרכב תוכל למכור גם ככה כשהוא לא תקין, פשוט תהיה הוגן כלפי הקונה שלך ותסביר לו את התקלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לי השליטה מאחורי ההגה הרבה יותר נוחה (יש לי פלואנס ויש לנו עוד מאליבו, c4 ואוריס סטיישן היבריד) ויש בפלואנס את אותו השולחן.

לגבי המוסך, מורשה הוא בשורה התחתונה מוסך שיש לו הסכם עם היבואן. מניסיון עם מוסך של ךיאט יש מורשים שמוסך מדרכה הרבה יותר טוב מהם. אני מטפל במורשה של קרסו באשקלון ומאוד מרוצה (מ 2006 המגאן שלי טופלה אצלם ואחרי שהוחלפה לפלואנס גם היא מטופלת רק אצלם).

רנו זה אוטו שלא סלחן לאלתורים ולכן אני מטפל רק אצלם. נכון שאני משלם יותר אבל כמעט 10 שנים לא נתקעתי אף פעם למרות שזו רנו ואני נוסע הרבה מעל לממיצע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...