Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על הסקירה!

ההילוך הראשון מאוד קצרצר והוא בעל יחס העברה של 1:4.45, אני מתחיל את הנסיעה מההילוך השני יחס העברה של 1:2.59 ואין תלונות מצד הרכב

ממליץ לא לזנק בהילוך שני אפילו שאין תלונות מצד הרכב :-)

תמיד, בכל מצב כדאי לצאת ממצב עמידה מוחלטת בהילוך ראשון, אם הוא מאוד קצר אפשר להעביר לשני אחרי 2 מטר.

כך המצמד יחזיק הרבה יותר זמן.

פורסם

בהחלט סקירה מעניינת. מאוד נהניתי לקרוא. נשמע כמו רכב לא רע בכלל ואני גם בטוח שעם הזמן יגיעו לפה שיפורים כאלו ואחרים לכל תחום של הרכב הזה. החל מכניסה לשטח ועד פלסטיקים וכד'.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תתחדש! אני מניח שאכן הכוונה היא לדיזל 4X4, מכיוון שלמיטב זיכרוני בגירסה

הזולה יותר (חסרת הגה מצופה עור, כמו אצלך) אין כלל אפשרות לכוון את ההגה (גם לא למטה-למעלה).

שכחתי לציין בסקירה, למרות שההגה כאמור לא מצופה עור הוא נעים למגע.

תודה על הסקירה!

ממליץ לא לזנק בהילוך שני אפילו שאין תלונות מצד הרכב :-)

תמיד, בכל מצב כדאי לצאת ממצב עמידה מוחלטת בהילוך ראשון, אם הוא מאוד קצר אפשר להעביר לשני אחרי 2 מטר.

כך המצמד יחזיק הרבה יותר זמן.

תודה, קבלתי.

בהחלט סקירה מעניינת. מאוד נהניתי לקרוא. נשמע כמו רכב לא רע בכלל ואני גם בטוח שעם הזמן יגיעו לפה שיפורים כאלו ואחרים לכל תחום של הרכב הזה. החל מכניסה לשטח ועד פלסטיקים וכד'.

בחו"ל קיימים שיפורים החל מהגבהות ושינוי גודל צמיגים, שספק רב אם בארץ יעברו בטסט. וכלה בשיפורים קוסמטים ושנורקלים ועוד.

פורסם

אכן, גם אני התרשמתי שההגה בסדר גמור, וכך גם הכיוון שלו.

עם זאת, בעוד שלא צפיתי לציפוי עור בדגם הזה, כן ציפיתי שבכל הדגמים תהיה אפשרות לכוון את ההגה מעלה ומטה.

בהחלט רכישה מעניינת, אשמח אם תמשיך לעדכן בנוגע לרכב. :-)

פורסם

תתחדש! תודה על הסקירה. עושה רושם של רכב מאוד מענין למחיר.

רק חבל שאין גיר רובוטי/אוטומטי - אחרת היו קונים אותו הרבה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בהסתמך על הניסיון הקצר שלך עם הרכב, אתה יכול לנסות ולהעריך כבר איך הוא ישרוד במהלך השנים?

האם יש לך כבר תחושה לגבי חלקים מסויימים אם יחזיקו מעמד?

ידיות פתיחת דלתות, מתגים, דלת תא כפפות, פאנלים שונים מפלסטיק וכו.

מה לגבי קרקושים?

איך הבידוד? האם מנוע הדיזל נשמע ומורגש היטב? מה לגבי רעשי רוח וצמיגים?

ברור לי שזה לא לקסוס, אבל בכל זאת מעניין לדעת...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
בהסתמך על הניסיון הקצר שלך עם הרכב, אתה יכול לנסות ולהעריך כבר איך הוא ישרוד במהלך השנים?

קטונתי מלהיות נביא

האם יש לך כבר תחושה לגבי חלקים מסויימים אם יחזיקו מעמד?

לא התרשמתי שיש חלקים רופפים שעומדים להתפרק. בדגם הפרסטיז יש משענת יד שבאולם התצוגה נראתה לי כלא הכי מוצלחת, ייתכן שברכב הספיצפי המשענת עברה התעללות.

ידיות פתיחת דלתות, מתגים, דלת תא כפפות, פאנלים שונים מפלסטיק וכו.

הכל נראה תקין ומגיב טוב וחלק, למעט דלת תא כפפות שדורשת קצת טריקה חזקה.

מה לגבי קרקושים?

אין

איך הבידוד? האם מנוע הדיזל נשמע ומורגש היטב? מה לגבי רעשי רוח וצמיגים?

יש קצת רעשי רוח, רוב הזמן אני על 2000 סל"ד ובסל"ד זה הרעש בהחלט סביר.

ברור לי שזה לא לקסוס, אבל בכל זאת מעניין לדעת...

תשובות בכחול.

פורסם

סקירה יפה מאוד ותתחדש!

יצא לך לנהוג ב-XV לצרכי השוואה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...