Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול על המזל שלי מצאתי את עצמי נוסע עם צמיג שנפטר בטרם עת מבורג אכזר ;-)

אדם נחמד שבא לעזור לי אמר לי שאפשר לתקן ולא חייב להחליף, כדאי? בכל מקרה אני צריך המלצות על פנצ'ריות טובות ואמינות באזור שלי (גר בנס ציונה). תודה מראש :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

צמיגי מוריס בתחנת הדלק בצומת בית עובד

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גלגלי המגן ליד בית דגן ( כביש 44 )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיגית אבו-אמיר נמצאת בין נס-ציונה לראשל"צ(מול גן ורדים) בתחנת הדלק סונול עטרת.

[ATTACH=CONFIG]444588[/ATTACH]

צמיגי מוריס - בית עובד, מומלץ בהחלט.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא יודע אם עדיין רלוונטי אבל צמיגי עמיאל באזור תעשיה החדש בראשל'צ כל פעם שאני מגיע מפתיע אותי מחדש עם שירות שיכול ללמד הרבה מאוד.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

צמיגי מוריס בית עובד. פנצ'ריית "הבית" שלי ושל לא מעט מחבריי. גילי ואסף הגונים מאוד ויודעים את עבודתם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב אז אפשר להגיד שהיום הגעתי לצמיגי מוריס בבית עובד, מה גם שאני גר בנס ציונה באזור שממש קרוב לשם. בדקו לי את הצמיג ואמרו לי שהצמיג גמור וצריך לשים צמיג חדש. בגלל שאימא שלי היא זאת שמתחזקת את הרכב, היא התלבטה מעט והייתה בטוחה שאפשר לתקן את התקר. בסוף היא החליטה להחליף. השירות היה מהיר, מקצועי ומחיר שאני לא בטוח שהייתי מקבל במקום אחר. שוב תודה לכולם :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם
טוב אז אפשר להגיד שהיום הגעתי לצמיגי מוריס בבית עובד, מה גם שאני גר בנס ציונה באזור שממש קרוב לשם. בדקו לי את הצמיג ואמרו לי שהצמיג גמור וצריך לשים צמיג חדש. בגלל שאימא שלי היא זאת שמתחזקת את הרכב, היא התלבטה מעט והייתה בטוחה שאפשר לתקן את התקר. בסוף היא החליטה להחליף. השירות היה מהיר, מקצועי ומחיר שאני לא בטוח שהייתי מקבל במקום אחר. שוב תודה לכולם :-)

כפי שכבר אמרתי בעבר, הם א-ל-ו-פ-י-ם. תמיד יוצאים מהם עם חיוך.

אם הצמיג היה בר תיקון, תהיה בטוח שהם לא היו אומרים לך להחליפו.

אין אצלהם שום שטיקים, שום טריקים ושום ניסיונות לדחוף צמיג חדש על חשבון תיקון אפשרי (אלא אם כן הצמיג אינו תקין ואינו בר שימוש יותר כמובן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...