Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודש הרכבנו על הרכב החדש (מהדגם שנחת בארץ לא מזמן) סגירה מתוצרת Carryboy. ההתקנה בוצעה ע"י איש מקצוע מוכר.

לאחר שבועיים יצאתי מהבית וגיליתי שהשמשה האחורית שמשמשת כדלת לארגז התנפצה לרסיסים מבלי שספגה פגיעה כלשהי. פשוט התנפצה.

המתנו כשבוע וחצי עד שימצאו עבורנו חלון חלופי, והתקנו בעלות של 1900 שקל שנחתה עלינו אף על פי שהחלון התנפץ מעצמו.

ההתקנה של החלון החלופי בוצעה ביום חמישי האחרון. היום בבוקר פתחנו את החלון ובעת הסגירה, כשרק החזקתי בידית ועוד לא סגרתי אפילו את החלון הוא התנפץ לי שוב בידיים.

כעת, נראה שאצטרך לשלם גם על החלון השלישי, כשברור שיש פה תקלה שהיא מעבר לחלון. ממכרים שונים נאמר לי שייתכן והארגז עקום/לא מאוזן, מה שמפעיל לחץ על השמשה וכנראה שובר אותה. בנוסף החלונות הצדדים שיושבים על מסילות גומי נתקעים באמצע, כאילו מופעל עליהם לחץ, מה שמגביר את החשש שמדובר בעצם בארגז לא מאוזן.

השאלה היא איך כרגע כדאי לי לפעול. שילמתי 1900 ש"ח על החלון שהלכו לפח, זאת בנוסף לכמעט 10 אלף ש"ח על הארגז וקיבלתי ארגז לא שמיש בעליל. Carryboy העולמי אמרו לי לפעול בעצמי מול היבואן המקומי והתנערו מאחריות.

אשמח לעצות, ואם מישהו שמע על בעיה דומה.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

ספיגת עליות הנזקים+ התקנה חלופית של במקום חלון זכוכית, פלטת פלסטיק קשיח או פחון במידה המתאימה, זה משהו שיכל לבוא בחשבון?

לדעתי, אם הארגז עונה על יתר צורכי העבודה שלך, ואינך מרגיש אי סימטריות שישנה או שאינה, יכל להיות שהפתרון שהצעתי לך יעשה את העבודה.

פורסם

נראה כמו עוד סיפור מנפלאות ההתקנות המקומיות בארץ. זה שהמתקין הוא בעל מקצוע לא אומר שהוא מקצועי!

לאחר ההתנפצות הספונטנית של החלון הראשון איפה תיקנת את החלון?

נשמע כאילו יושב עקום על הארגז ומפעיל לחץ על המסגרת והחלונות...לא נראה לי שזאת בעיית יבואן אלה מתקין שלא עובד נכון

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר בהתקנה לא טובה, אבל יתכן גם שהמוצר עצמו לא לגמרי תקין כי מדובר בדגם רכב חדש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני גם בעל טנדר,אך לא עם ארגז של קריבוי(שאגב אם אני לא טועה חברה תאילנדית)

וראיתי את הסרטון הנ"ל בעבר וקישרתי למקרה שלך

נראה שתכנון דלת הארגז מעוצמת הזעזוע(גם אם קטן) לא הגיונית.

אולי ניתן לשים ספוג כלשהו על מסגרת החלון על מנת לשכך את עוצמת הזעזוע מהסגירה של החלון.

פורסם

תודה על התגובות כולם.

למתקין אין פיתרון, הוא רוצה פשוט להתקין חלון נוסף ביום ראשון, הפעם על חשבונו. על לקבל את הסכום ששילמתי על החלון השני כמובן אין מה לדבר איתו. לאחר התייעצות עם מנהל הסוכנות של טויוטה החלטתי להתעקש על החזרת הארגז וקבלת התשלום בחזרה, שכן אין לו פתרון ממשי וכל חלון כזה שנשבר גורר אחריו ימים ארוכים של אי שמישות של הרכב ושעות ארוכות בדרכים על מנת להחליף ולהרכיב חלון. קיבלתי ארגז תקול, בזבזתי זמן וכסף, עכשיו אני רוצה להחזיר אותו. המתקין לא מעוניין, הוא אומר שאם אני רוצה להחזיר אני אשלם לו כמה מאות שקלים על הצביעה של הארגז שנעשית פה בארץ, בקשה שנראית לי הזויה, למה שאשלם על הצביעה אם אני מחזיר אותו כי הארגז תקול ולא שמיש?

כמובן שבמקרה ואחזיר גם אל ה1900 שקל של החלון אין מה לדבר. ככל הנראה אשלח לו מכתב התראה לפני פנייה לערכאות משפטיות, וכנראה שזה מה שיהיה בסוף. האם הצדק עמי בכלל? ע"פ חוק יש לי הזכות להחזיר את הארגז ולדרוש את מלוא הסכום ששילמתי עליו בחזרה?

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

כמובן שיש לך זכות. קיבלת מוצר תקול ויבואן שמנסה להתחמק ממתן אחריות. תתריע בפני היבואן שאתה מתכוון לפנות לערכאות. במידה והוא עדיין מסרב לשתף פעולה תפנה לבית המשפט לתסיעות קטנות. הפרוצדורה קצרה ואינה כרוכה בבירוקרטיה רבה. תוכל בקלות לקבל בחזרה את כספך + פיצויים על אובדן ימי עבודה וכו׳.

• תוכן חדש...