Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך שבעה דורות טויוטה היילקס השיג לעצמו מעמד אייקוני של כלי עבודה קשוח ובלתי ניתן להשמדה.

הוא צץ בכל מקום בו נדרשה עבודה מאומצת במינימום תלונות ובתנאי שטח קשים ביותר.

ממישורי ארץ האש של דרום אמריקה, הספארי האפריקני, יערות גשם טרופיים ובמדבריות כאשר הוא נושא מקלע כבד ואנשי דעא"ש בדרכם לאתר הארכאולוגי הבא שלהם.

בדור השמיני שלו הוא הוסיף עיצוב, אבזור, עידון ובהחלט התברגן.

יואב פולס ואלירן אברזל הרחיקו אל המדבר כדי לגלות מה נשאר מה-DNA הקשוח של ההיילקס בדור החדש.

המבחן המלא כאן

DSCF4947.JPGDSCF4973.JPGDSCF4985.JPG

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מבחן רשלני - איך העזתם לצאת לשטח בלי כנה למק"כ?!

בנימה רצינית יותר - האם בקרת המשיכה עד כדי כך מפריעה? איך התפקוד שלה בהשוואה לקרוזר, למשל? שם היא הייתה די אקטיבית, אך לא זכור שהפריעה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לעניין העבירות - בקרת המשיכה מצויינת. עובדת מדהים.

לעניין נהיגה מהירה - משהו שם בוסרי מדי. בא לי לבכות ממנו במקומות בהם ההיילקס הקודם גרם לי לפרצי אושר והתלהבות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא האיש לדסקס איתו על טנדרים, למרות שהתרשמתי לטובה מהרכב מנקודת המבט שלי.

מה שכן, איפה הכיתוב TOYOTA בגדול על הדלת/מדף/איך-שלא-תקראו-לזה מאחור? :wink:

!AWDSOME

פורסם

איש מערות,

כבר בדור הקודם הוא לא מופיע.

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

יופי של מבחן, תודה.

איך הישיבה? בגרסאות טרום ויגו הישיבה הייתה גבוהה עם תחושה של שליטה וראות מעולה החוצה. הויגו אמנם עשה צעד גדול לכיוון נוחות הנסיעה על הכביש אבל הישיבה בו עמוקה והרבה פחות שולטת על מה שקורה בחוץ (ביותר פעמים צריך לצאת להסתכל במעברים טכנים).

ואי אפשר בלי תלונות, שכחתם לציין שרוב האבזור שהזכרתם הוא רק בגרסה האוטומטית (שקע 220V, צג 7", צג 4.2", חישוקים קלים ועוד), כך לפחות ע"פ המפרט באתר היבואן. אפשר להתנחם בעובדה שהגרסה הידנית מגיעה ללא מדרגות הצד המיותרות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

תלוי למי הן מיותרות. עבורי, המדרגות צד הכרחיות ומשמשות אותי לעלייה נוחה לרכב בכל פעם. ולא, אני לא נמוך, פשוט לא אוהב לשבור את הגב והברכיים בכל כניסה לרכב.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

אין שום בעיה לכוון את המושב לגובה שאתה רוצה.

לשעבר:

פורסם

ההיילקס החדש הוא באמת טנדר טוב, טוב מאוד. אבל מיצרנית רכב כמו טויוטה אני מצפה לקפיצת מדרגה גדולה יותר במעבר בין דורות וכאן אין קפיצה של ממש. בעצם, אפשר אפילו להתווכח האם ההיילקס החדש טוב יותר או פחות מקודמו והתשובה ממש לא תהיה ברורה. במקרה של מיצובישי היה לי ברור מהרגע הראשון שהטרייטון הוא הרבה יותר טנדר מההאנטר. במקרה של טויוטה זה ממש לא היה ברור.

במקרה (או שלא) יצא לי לנהוג בהיילקס בדיוק באותו שביל בו נהגתי בטרייטון, אבל בהפרש של שבועיים. אין ספק שבשטח טכני ההיילקס משרה יותר ביטחון. עניין של תחושה (מאחורי ההיילקס נסעו שני לנדרוברים וג'ימני. ג'ימני תמיד משדר רמה מסוימת של רוגע.) אבל גם של זוויות טובות יותר. אבל כשהשביל נכנס לתוך תוואי הנחל, הקרקע הופכת מסתם אבנים למצע של דשדש (או איך שלא קוראים לחול המוזר הזה) ואני רוצה לתת קצת יותר גז בשביל לשמור על תנופה ולא לעצור - בעיה. בקרת המשיכה של ההיילקס פשוט משתגעת, לא מצליחה להבין מה קורה. הטרייטון טחן את השביל הזה כאילו אין מחר, ההיילקס כל שניה עושה קולות של גרעפס ומסרס את הגז.

ויש גם את העניין המעצבן הזה עם דוושת הגז. מה זאת ההשהייה הזאת? טוב, אבל זה יש גם במיצובישי.

במיצובישי יש גם מושב נהג נוח יותר. לא יודע מה הולך מאחורה, זה הספסל של הפועלים (או הילדים), לא בעיה שלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
איש מערות,

כבר בדור הקודם הוא לא מופיע.

אני חושב שהיעדר רישום של שם היצרן על דלת אחורית באותיות גדולות בקאפסלוק (כמו TOYOTA, NISSAN, MITSUBISHI, ISUZU, MAZDA), מוריד מהקסם של הרכב.

אם הייתי קונה טנדר כזה, הייתי קונה אותיות כאלה ומדביק אותם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ההיילקס החדש הוא באמת טנדר טוב, טוב מאוד. אבל מיצרנית רכב כמו טויוטה אני מצפה לקפיצת מדרגה גדולה יותר במעבר בין דורות וכאן אין קפיצה של ממש. בעצם, אפשר אפילו להתווכח האם ההיילקס החדש טוב יותר או פחות מקודמו והתשובה ממש לא תהיה ברורה. במקרה של מיצובישי היה לי ברור מהרגע הראשון שהטרייטון הוא הרבה יותר טנדר מההאנטר. במקרה של טויוטה זה ממש לא היה ברור.

במקרה (או שלא) יצא לי לנהוג בהיילקס בדיוק באותו שביל בו נהגתי בטרייטון, אבל בהפרש של שבועיים. אין ספק שבשטח טכני ההיילקס משרה יותר ביטחון. עניין של תחושה (מאחורי ההיילקס נסעו שני לנדרוברים וג'ימני. ג'ימני תמיד משדר רמה מסוימת של רוגע.) אבל גם של זוויות טובות יותר. אבל כשהשביל נכנס לתוך תוואי הנחל, הקרקע הופכת מסתם אבנים למצע של דשדש (או איך שלא קוראים לחול המוזר הזה) ואני רוצה לתת קצת יותר גז בשביל לשמור על תנופה ולא לעצור - בעיה. בקרת המשיכה של ההיילקס פשוט משתגעת, לא מצליחה להבין מה קורה. הטרייטון טחן את השביל הזה כאילו אין מחר, ההיילקס כל שניה עושה קולות של גרעפס ומסרס את הגז.

ויש גם את העניין המעצבן הזה עם דוושת הגז. מה זאת ההשהייה הזאת? טוב, אבל זה יש גם במיצובישי.

במיצובישי יש גם מושב נהג נוח יותר. לא יודע מה הולך מאחורה, זה הספסל של הפועלים (או הילדים), לא בעיה שלי.

אני לא מסכים עם הפסקה הראשונה. רכבי הקודם היה היילקס מהדור הקודם, וכעת אני מחזיק בהיילקס החדש. אין דבר שלא שופר מהותית מהדגם הקודם. בידוד הרעשים כעת מדהים ביחס לדגם הקודם שכאילו לא היה קיים, נוחות הנסיעה בכל תנאי השתפרה מהותית וכמוה גם ההתנהגות, הרכב כבר לא מקפץ מבורות ושיבושים כמו בעבר והנסיעה נינוחה, דבר שלא היה בהיילקס הקודם. המושבים קשיחים ובעלי תמיכה צדית מצוינת ותמיכה טובה לגב התחתון לעומת המושבים בדגם הקודם שהיו חסרי תמיכה מספקת משני הבחינות. המנוע שקט יותר ומעודן הרבה יותר. על תא הנוסעים והפינוקים כבר אין מה להרחיב, ועל שימושיות טובה יותר בדמות תא מטען גדול ורחב יותר ומרווח מוגדל ליושבים מאחור. לצערי לא הייתה לי האפשרות לבחון אותו עד כה בשבילים ארוכים במהירות גבוהה אז על כך לא אגיב, אבל במעט שטח טכני שיצא לי לנהוג בו השיפור מורגש מאוד. ההבחנה בין דגם טוב יותר ללא טוב יותר תלויה בנהג. מי שמחפש רכב עבודה יום יומי ידווח על רכב טוב יותר מכל בחינה, אין דבר שהלכו בו אחורה. אדם שיחפש ריגוש בנהיגה לא יבחר בהיילקס. אדם שמחפש רכב מהיר לשטח - לא יודע, אולי לא ימצא את ההיילקס בראש הרשימה.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

בדור הקודם של ההיילקס הכיתוב Toyota בגדול קיים , חבר קנה 2015 לפני הדור החדש הכיתוב באותיות גדולות כסופות

פורסם

חולה על הרכב הזה, הבעיה הכי גדולה איתו, היא לא איך שהוא נראה/מתפקד, להפך, לכך הוא ראוי לשבח, אבל כפי שאני עומד לציין הבעיה הגדולה ביותר שלו היא קהל היעד.

רגע רגע רגע, אתם אומרים לעצמכם, זה לא מאזדה 3 שלרוב "ערסים" נוהגים בה, או בני דודנו נוהגים לשפר בצורה מוגזמת ... צודקים, ככל הנראה שהרכב הזה בחודשים הקרובים יגיע לסוריה, עיראק, לוב, על מספר הרישוי לא יהיה כתוב מספר רגיל, עם כיתוב של טויוטה בתחתית, אלא, כיתוב של ISIS, בצבעים משונים על כל הרכב ואף לפעמים צבע שחור אחיד.

פרקתי.

• תוכן חדש...