Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו הצעת המחיר שקיבלתי.

חיישן התאוצה הוא בגלל ההודעה של ה ESP. אכן הרכב עמד כמה ימים ולפי הפורומים בחו"ל זה יכול לנבוע מזה.

"כיסוי פחית מחורצת" הוא הפלסטיק מסביב לידית ההילוכים שהשתחרר. לטענתם הפינים שלו שבורים ואסור להדביק אותו, כי אם הידית נתקעת צריך לשחרר את הכיסוי בשביל לחלץ אותה.

מיכל העיבוי הוא משהו שהם גילו בבדיקה. לדבריהם יש נזילה, אבל זה לא דחוף.

החיישן הנ"ל עולה משומש כ-250-400 ש"ח ב-eBay.

אני מעריך שחדש לא יעלה יותר מ-1000 ש"ח. ממך ביקשו 5300 ש"ח לפני מע"מ, יחי ההבדל הקטן.

Lexus CT200H

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלך אנחנו מדברים על שלדה W203, הייתי מציע כי תרשם ל http://mbworld.org לפורום של ה W203 כדי לקבל עצות ספציפיות בנוגע לחיישן הדרוש (מהיכן להזמין וממי), סתם להזמין מ eBay ללא היכרות מוקדמת עם המוכר אינו מומלץ כי אתה עלול להכוות עם חלק משומש (במקרה הטוב) או מזויף. אם יש לך מק"ט מרצדס הרם טלפון ל"דקר" ובדוק זמניות ומחיר.

אני חושב שאצלך המנוע הוא עדיין ה M112, אם כן אז בדוק עלות הזמנת חיישן MAF כי הם בדרך כלל שורדים כ 150K ק"מ וכדאי שתבדוק אם הוא תקין (צריכת הדלק עולה לפתע).

שלח את ההצעה למוסך רם ושאל כמה זה יעלה לך (עבודה, חלפים, עבודה+חלפים), אם אתה בסביבה הרם טלפון לשם ושאל אם ניתן להכניס את הרכב לבדיקה/סריקה (אם עדי פנוי אני מניח כי יבצעו זאת ללא תשלום) וקבל הצעת מחיר נוספת. מהניסיון שלי עם מוסך יבואן של מרצדס ("אוטו-בנץ" בת"א) למדתי כי עדיף לקבל חוות דעת נוספת.

פורסם

http://www.rmeuropean.com/search.aspx?keyword=0065426918

באתר הזה תוכל לקנות את מיכל העיבוי ב44 דולר.

http://www.oediscountparts.com/parts/index.cfm?make=Mercedes-Benz&year=&searchText=+0035423918&action=oePartSearch&siteid=215242

באתר הזה שזה אתר של חלקים מקוריים (הוא דילר של מרצדס) תוכל לרכוש את החיישן ב314 דולר.

בשיטה הזאת תוכל להחזיק מרצדס במחירים שפויים.

ובכל מקרה הייתי בורח ממוסכי היבואן במיוחד כאשר הרכב לא באחריות.

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם

אני חושב שהנסיון שלי יכול ללמד רבים אודות אחזקה של רכב יוקרה:

במשך שנה וחצי שהרכב בבעלותי למעט טיפולים שוטפים ואלטרנטור שהוחלף- הרכב גילה אמינות ולא היה יקר לאחזקה (לא מדבר על דלק).

ואז בוקר אחד- גיר מחליק,

יש כמה אופציות לתקן בזול כמו שיפוץ נקודתי או רכישת גיר משומש, מה שבכל מקרה לא יהיה זול במיוחד אבל אם רוצים לבצע את זה כמו שצריך זו יכולה להיות סתירה כואבת בכיס.

כאמור אצלי במשך שנה וחצי אפס תקלות חוץ מאלטרנטור ובבוקר בהיר אחד 25k שקלים (וזה תמחורים של חו״ל כאמור).

הבעלות על רכב יוקרה יכולה לעבור חלק וללא הוצאות יקרות אך יש הפתעות שצריך להיות מוכן להם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נכון, יש ברכב שלי די הרבה גאדג'טים שאין ב-C קלאס אבל דווקא הגיר לצורך העניין אינו אחד מהגאדג'טים.

הנקודה היא שהבעלות על מרצדס (או כל רכב יוקרה אחר) יכולה להיות שפויה בהחלט אבל זה לא מעט עניין של מזל וצריך לקחת בחשבון תרחיש שמתקלקל משהו שמאוד יקר לתיקון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בזה אני מסכים, וגם כתבתי את זה, לעיתים יש תקלות יקרות, שלא ניתן גם להוזיל כיוון שאין חלפים לא מקוריים,

או אין מישהו אחר חוץ מהיבואן הרשמי שיעשה את העבודה, ואז זה יהיה יקר, וצריכים להיות מוכנים למצב כזה.

פורסם

לי הייתה מרצדס שנת 93. אולי לחלק זה נראה ישן אבל העלויות יורדות בהתאם. פחות חשמל, פחות מחשבים ופחות דברים שמתקלקלים. התקלקל, מחליפים אצל אחד המוסכים שמתמחים ברכבים מסוג זה. בדר״כ חלפים לא מקוריים. אחרי זמן מה כרוב הדברים מוחלפים הרכב כמו חדש. אם משיגים גם אחת במצב טוב מלכתחילה מה טוב. הרכבים מהשנתונים הישנים ידועים באמינותם ובאורך חייהם ולא בכדי. מתפשרים על רכב אולטרא מודרני לטובת הכוכב וההנאה מהנהיגה. אני נהנתי.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

זה ידוע שדגמים הישנים של מרצדס מאוד אמינים ועמידים. ובכל זאת הזמן עושה את שלו, לכן מעבר לבלאי, לשימוש יומיומי אני ממליץ על דגם מודרני שהוא גם הרבה יותר בטיחותי, יש לו מערכת ESP, כריות אויר ושאר אויזרים שחשיבותם גבוהה.

עדיף מרצדס טריה ושמורה מכל הבחינות, אלא אם כן אתה מתכוון להיות אספן מכוניות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפרופו מרצדס ונהגי מוניות, בניגוד לעבר מעטים נשארו עם מרצדס.

אין מה לעשות, היום רכבים אחרים נותנים לא הרבה פחות ועולים הרבה פחות בקניה ובאחזקה.

אצל נהג מונית שעושה 100,000 קמ בשנה זה עוד יותר קריטי.

אז נהג שיש לו לקוחות פרטיים שמחפשים/דורשים סטנדרט גבוה חייב מרצדס.

נהג מבוגר/מבוסס שיכול להרשות לעצמו להתפנק, יצפר את עצמו במרצדס.

הרוב יבחרו בקיה לסוגיה/פלואנס/סקודה.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

מי שקונה סקודה/פלואנס וכו' הם נהגי מוניות חדשים בתחום וכאלה שבעיקר טוחנים את העיר. רובם הכמעט מוחלט של נהגים בעלי מרצדס, מחליפים למרצדס חדשה. יש גם מקומות שעובדים עם נהגי מוניות ודורשים במפורש מרצדס...

פורסם

עדיף מרצדס טריה ושמורה מכל הבחינות, אלא אם כן אתה מתכוון להיות אספן מכוניות.

בהחלט, אם אתה בעל אמצעים לממן את זה.. מי שלא, צריך להתפשר או על היצרן או על המודל או על השנתון.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

שלום, בתור בעל מרצדס ספרינטר ראיתי את ההמלצות שלכם לאתרים ואני כרגע מעוניין לרכוש חיישן abs. ראיתי אותו באתר הזה שהומלץ פה http://www.rmeuropean.com/Cart.aspx למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לעוד המלצות לאתרים, יש הרבה אתרים לחלפים למרצדס אך רובם מתעלמים מהדגמים המסחריים שזה מה שאני מחפש. תודה

פורסם
מי שקונה סקודה/פלואנס וכו' הם נהגי מוניות חדשים בתחום וכאלה שבעיקר טוחנים את העיר. רובם הכמעט מוחלט של נהגים בעלי מרצדס, מחליפים למרצדס חדשה. יש גם מקומות שעובדים עם נהגי מוניות ודורשים במפורש מרצדס...

לא מדויק.

יש דוקא נהגים ותיקים שמחזיקים אוקטביה בגרסת ה-2.0 דיזל אלגנס, הרכב הזה עולה 205,000 שקלים לפרטי.

אפשר לזהות את האוקטביה המפוארות לפי הגג שמש ו"הכובע" שנמצא בקצה האחורי של הרכב.

יש גם נהגי מוניות יחסית ותיקים שיחזיקו מונית יותר מפוארת מהפשוטות אבל לא מרצדס, כמו: אופטימה, פאסאט, אינסיגניה, לטיטיוד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...