Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה.

מדובר במנוע 6 צילינדרים, 2.5 ליטר עם 204 כ"ס במקור. מקווה שלא ברחו יותר מידי סוסים מהאורווה.

האוטו לפחות לי מרגיש חזק וגם הצליל שלו מהנה מאוד.

אמנם לא צליל של AMG, אבל לא צליל אנמי של מנועים עם כוח דומה, אך מוקטנים ומוגדשים.

פורסם

תתחדש.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

שוב תודה על הברכות

אחרי כמה ימים שאני חוצה בהם את העיר בדרך מהעבודה (אם הוייז שולח אותי דרך איילון אז לפעמים יש הזדמנות לתאוצות ביניים עם נהמת ה-V6 המהנה) ואוסף שלושה ילדים משלושה מקומות שונים ומגלה שזה הרבה פחות מעייף מאשר במכוניות אחרות, אז אני חושב שיש לי תשובה לשאלה ששאלתי בכותרת השרשור.

לא כל כך בנושא העלויות, אבל נפל לי האסימון למה מי שמבלה כל כך הרבה שעות על ההגה יהיה מוכן להשקיע במרצדס.

בסוף גם השקעתי כרבע ממה שהתכוונתי להשקיע, כי בחודשים האחרונים רץ לי בראש הרעיון לרכוש CLA ידנית.

באולם התצוגה של מרצדס אומרים שנמכרו פחות מ 10 כאלה. בינתיים שלושה מהם הגיעו ליד2.

אחד נמכר לפני שהספקתי לראות אותו ושניים ראיתי: אחד שימש כרכב הדגמה ורצו עליו 178 אלף שח - מחיר מופרז כשחדש עולה 200 אלף ש"ח ועל השני, שהיה ברמת הגימור הגבוהה רצו 188 אלף ש"ח, מחיר מוגזם כשמדובר ברכב ששנה וחצי על הכביש עם 44 אלף ק"מ, אבל במפתיע הוא נמכר (למרות שהוא עדיין מפורסם ביד2).

צירפתי שתי תמונות פנים, שרואים בהן שריפוד העור במצב מושלם.

יש קילופים קלים של הצבע בהגה ובידית ההילוכים ואני צריך עוד לחשוב מה אני עושה לגבי דיבורית (יש תושבת מקורית של מרצדס מותאמת לטלפון ישן של נוקיה, אבל אני לא במסלול בפלאפון שמאפשר שני כרטיסי סים).

כרגע הרמקול של האייפון עושה עבודה מצויינת, אפילו יש פחות תלונות שלא שומעים אותי מאשר היה לי עם הדיבורית של Parrot בפיאסטה. אולי זה פשוט נובע מבידוד רעשים טוב יותר במרצדס.

לא ידעתי שאפשר לעשות ליטוש פנסים, אבל בעקבות מה שנכתב כאן, אני אעשה את זה.

בתכנית בהמשך גם הזמנת גריל ספורטיבי, כמו בתמונה, שראיתי באינטרנט.

Mercedes_In1.jpg

Mercedes_In2.jpg

Mec_Grill.jpg

פורסם

בוודאי שאפשר!

ניתן לראות הדגמה שלב אחר שלב. יש גם עידכון של איך הפנס נראה שנה או שנה וחצי אחרי. אז תבדוק גם את זה.

ויש גם מדריך פה בפורום שהוא מעט שונה (הציפוי בסוף) אבל עושה עבודה מעולה גם. בהחלט שווה להשקיע! זה נותן לרכב מראה חדש ויותר חשוב, משפר את הראות בלילה.

בהצלחה!

אגב, הרכב נראה פצצה! ממש ממש חדש! מה צריכת הדלק שלו?

פורסם

לגבי השאלה בכותרת,

לא יודע אם אפשר לקרוא לזה עלות שפויה אבל הנה דוגמה לאיך מוזילים תחזוקה של מרצדס-

אחת התקלות היקרות לתיקון ברכבי מרצדס זה מתלי האויר.

המערכת המקורית מאוד מורכבת (בעיקר זו שבסרן האחורי) והיא יקרה מאוד לתיקון, הן מבחינת עלות החלפים והן מבחינת שכר העבודה.

לאחרונה שמתי לב שבולמי האויר שבסרן האחורי אצלי מאבדים אויר לאחר חניית לילה ומיד עם ההתנעה חוזרים למצבם הרגיל.

בדיקה במוסך העלתה שיש דליפה בכריות אויר, הדליפה מאוז מזערית כך שבמהלך נסיעה משאבת האויר מבצעת את התיקון הנדרש אבל במהלך חנייה ארוכה האויר פשוט מתרוקן, לא משהו שדורש החלפה מיידית ואפשר לחיות עם המצב הזה לתקופה ארוכה.

בכל זאת ביקשתי הצעת מחיר:

חלפים- 2 קפיצי אויר ומיכל שימור אויר- 7k שקלים.

עבודה- לצורך החלפת מיכל שימור האויר צריך להוריד לגמרי את צנרת הפליטה ולהנמיך את הסרן האחורי, 1500 שקלים.

בדיקה בפורום מתמחה הפנה אותי לחברה אמריקאית שמתמחה בייצור קפיצי אויר לרכבים שונים.

עבור הרכב שלי הם ייצרו קפיצים שמתוכננים בצורה כזאת שאין להם צורך באותו מיכל שימור אויר, מה שמבטל את הצורך בהחלפתו ומקצר את הליך החלפת הבולמים מכ-7 שעות ל.....שעה.

הם גם עולים חצי מהקפיצים המקוריים ויש להם אחריות לכל החיים (בניגוד לאחריות למשך עד שנה במקוריים).

עלות התקנתם ברכב שלי כולל משלוח מארה"ב- 4000 שקלים.

יש גם אפשרות לרכוש מהם מערכת קפיצי אויר מלאה שכוללת קפיצי אויר אחוריים+קדמיים+משאבת אויר חדשה וכל החלקים הדרושים להחלפה מלאה של המערכת המקורית בעלות של 1650$ לפני התקנה.

קפיץ אויר מקורי בודד לרכב שלי עולה 900$.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איתן, תתחדש. וזה אכן אפשרי להחזיק בעלות שהיא יחסית סבירה. מה שכן, כמו שעידן מציין,

צריכים קצת תושיה ולפעמים קצת לחפש ולחרוש את הרשת, ופתאום העלויות יורדות פלאים.

עידן, מנסיון עם מערכת דומה של BMW, אל תזניח את זה. בגלל החור שיש שם, גם הקומפרסור

עובד קשה, וגם המערכת כולה מזדהמת מהלכלוך שנכנס, מה שיגרום בסוף גם לקומפרסור להדפק.

אני בזמנו שמתי כרית מקורית, כי העלות שלה סבירה, אבל הקומפרסור שנדפק גם הוא, עלה בארץ

סביב 15K שקל... ויש כמובן רק מקורי, ורק בחברה. מצאתי בסוף חברה גרמנית שמייצרת כאלה

קומפרסורים, עם אחריות לכמה שנים, ולמזלי גם היה מישהו שהביא לי את זה מגרמניה. עלה 400

יורו, שאז הם היו 2000 שקל(מישהו זוכר שפעם יורו היה 5 שקלים?:-)).

פורסם

אושרי אתה צודק, הקומפרסור יכול להנזק לאורך זמן במצב הזה שכן הוא בעצם עובד ללא הפסקה כרשר הרכב מונע.

יחד עם זאת אני פחות מוטרד ממנו כי יש לי ברכב 4 מצבי מתלים שונים ואחרי כמה בדיקות גיליתי שבמצב ספורט 2 איבוד האויר המשמעותי ביותר בעוד במצב קומפורט הקפיצים לא מאבדים אויר.

מעבר לכך, הקומפרסור אצלי לא יקר, ניתן למצוא אתרים שמציעים אחד מקורי חדש סביב 200$.

בכל מקרה אני מתכוון להחליף את הקפיצי אויר בעיקר כי אני אוהב רכב תקין ובריא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שוב תודה על הברכות

אחרי כמה ימים שאני חוצה בהם את העיר בדרך מהעבודה (אם הוייז שולח אותי דרך איילון אז לפעמים יש הזדמנות לתאוצות ביניים עם נהמת ה-V6 המהנה) ואוסף שלושה ילדים משלושה מקומות שונים ומגלה שזה הרבה פחות מעייף מאשר במכוניות אחרות, אז אני חושב שיש לי תשובה לשאלה ששאלתי בכותרת השרשור.

לא כל כך בנושא העלויות, אבל נפל לי האסימון למה מי שמבלה כל כך הרבה שעות על ההגה יהיה מוכן להשקיע במרצדס.

בסוף גם השקעתי כרבע ממה שהתכוונתי להשקיע, כי בחודשים האחרונים רץ לי בראש הרעיון לרכוש CLA ידנית.

באולם התצוגה של מרצדס אומרים שנמכרו פחות מ 10 כאלה. בינתיים שלושה מהם הגיעו ליד2.

אחד נמכר לפני שהספקתי לראות אותו ושניים ראיתי: אחד שימש כרכב הדגמה ורצו עליו 178 אלף שח - מחיר מופרז כשחדש עולה 200 אלף ש"ח ועל השני, שהיה ברמת הגימור הגבוהה רצו 188 אלף ש"ח, מחיר מוגזם כשמדובר ברכב ששנה וחצי על הכביש עם 44 אלף ק"מ, אבל במפתיע הוא נמכר (למרות שהוא עדיין מפורסם ביד2).

צירפתי שתי תמונות פנים, שרואים בהן שריפוד העור במצב מושלם.

יש קילופים קלים של הצבע בהגה ובידית ההילוכים ואני צריך עוד לחשוב מה אני עושה לגבי דיבורית (יש תושבת מקורית של מרצדס מותאמת לטלפון ישן של נוקיה, אבל אני לא במסלול בפלאפון שמאפשר שני כרטיסי סים).

כרגע הרמקול של האייפון עושה עבודה מצויינת, אפילו יש פחות תלונות שלא שומעים אותי מאשר היה לי עם הדיבורית של Parrot בפיאסטה. אולי זה פשוט נובע מבידוד רעשים טוב יותר במרצדס.

לא ידעתי שאפשר לעשות ליטוש פנסים, אבל בעקבות מה שנכתב כאן, אני אעשה את זה.

בתכנית בהמשך גם הזמנת גריל ספורטיבי, כמו בתמונה, שראיתי באינטרנט.

תתחדש!

בכל מקרה רשת פלאפון עובדת רק בדור 3 ברשת הGSM ולכן גם אם היה לך 2 סימים לא היית מקבל קליטה בנוקיה ישן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תתחדש.

בתמונה שהעלית מפנים הרכב, המיקום שבחרת לזרוע לנייד מסוכן.

במקרה של תאונה חס וחלילה, כרית האויר של הנוסע יכולה להפתח והזרוע הזו מועפת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...