Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים שמיצובישי אאוטלנדר עבר מתיחת פנים לפני פחות-או-יותר שנה? יופי, אז עכשיו יש עוד אחת.

החדשות הטובות הן שהפעם הוא נראה הרבה יותר כמו ג'יפון מגניב והרבה פחות כמו גביע אשל.

החדשות הרעות הן שהתמונות שאתם רואים הן של הדגם האמריקאי, ואנחנו עדיין לא יודעים איך יראה האירופאי שיגיע אלינו, או מתי הוא יגיע.

לינק לידיעה המלאה.

%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%A8-2016-2.jpg

%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%A8-2016-4.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

גביע אשל :lol::lol:

מעולם לא התחברתי לעיצוב של האווטלנדר, נראה כמו היפופוטם.

נראה שמתיחת הפנים האמריקאית בהחלט תרמה לעיצוב הגמלוני משהו, אבל קיצוץ קטן מסרחי העודף הקדמי והאחורי היה עושה פלאים לתמונה הכוללת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני דווקא חושב שמבחוץ הוא משדר את מה שהישראלים אוהבים, דהיינו: ג'יפ גדול ושרירי יחסית (בשיל מבנהו הריבועי). דווקא מבפנים הוא מאוד מאכזב. אבל כפי שאמר לי מי שרכב כזה חלף C4 PICASSO, במקום ארבע פעמים בשנה, הוא מגיע רק פעם אחת בשנה למוסך :-) [לטיפול].

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מהרגע הראשון לא אהבתי את העיצוב של האאוטלנדר הנוכחי. אני שמח לראות שאני לא היחיד שחשב שהוא לא נאה (בלשון המעטה) וגם מיצובישי מסכימים איתי. עכשיו, אחרי ניתוח מתיחת הפנים, הוא נראה כמו בן אדם. כלומר ג'יפון.

נשאר רק לעשות משהו עם הספייס סטאר והאטראז'...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פעם היתה להם מדרגת הטענה נפתחת בתא המטען וזה היה מאוד יעיל. פונקציה מאוד נחמדה שמאפשרת הנחת מטען לפני הסידור שלו וכמובן הטענה יותר נוחה. לא יודע למה הם ירדו מזה.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

לדעתי הוא עדיין מזכיר מקרר, רק עם ידיות קצת יותר מתוחכמות.

הוא מצליח בארץ בעיקר כי יש לו 7 מושבים והוא תחליף "פנאי" למיניוואנים קומפקטיים ללקוחות הליסינג.

אחרת לדעתי הוא היה מתייבש במחסני כלמוביל.

פורסם

האאוטלנדר החדשה נחשפה בתערוכת פריז. אם חשבתם שהנוכחית נראית לא משהו - אז החדשה היא פשוט בדיחה.

2016-Mitsubishi-Outlander.jpg

2016Outlander_23.jpg

משהו רע עובר על מחלקת העיצוב של מיצובישי...

Mitsu2016OutlanderNYC_10.jpg

פורסם (נערך)

אני דווקא אוהב את הנוכחית

אבל זו נראית כמו עיצוב של 1 באפריל :/

(עריכה: שכחתי מהמתיחת פנים (של ה'נוכחית'), אהבתי את זו, מתיחות הפנים מאז מצועצעות מדי לטעמי, מזכירות לי את העוול שעשו לפראדו של פעם לפני שהפכו אותו לכאילו-חללית)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איך אפשר לאהוב את הנוכחית שנראת כמו קופסת קרטון מיושנת?

זו בהרבה יותר יפה ומודרנית, אבל צריך לחכות לגרסה האירופאית שבדוק תיהיה מכוערת יותר מהגרסה האמריקאית, כרגיל.

פורסם

דווקא מיצובישי ידועים במעט האנרגיה שהם משקיעים כדי לבדל את הדגמים האמריקאיים שלהם מאלה האירופאים - ע"ע אאוטלנדר נוכחי, קודם וזה שלפניו, לנסר נוכחית וזו שלפניה ועוד ועוד. ממה שאני זוכר, רק אחת הלנסרים (סביב שנת 2005) קיבלה עיצוב שונה לשוק האמריקאי.

לא יפתיע אותי אם הדגם שאנחנו נקבל יראה בדיוק אותו דבר רק בלי האורות הכתומים בפנסים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

את האמת , אני דיי אהבתי את האוטלנדר הקודם עם המראה של הלאנסר 10 , לפחות מקדימה , חיצונית , פנימית לא ממש . את הנוכחי לא ממש אהבתי , ולאומת זאת החדש הזה , של השוק האמריקאי , דיי נראה הרבה יותר טוב לדעתי מאשר הנוכחי והקודם ביחד .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

הפרונט החדש לא מתאים בכלל למראה העגלגל של הרכב.

אם עושים משהו, עושים אותו עד הסוף. היה צריך לרבע גם את האחוריים.

בתצורה הזאת, פשוט רואים שלקחו את הדגם הקודם והלבישו לו פנסים ופגוש אחרים..וזהו.

אישית, אני מעדיף את הדגם הקודם. אולי מכוער, אבל סימטרי.

פורסם
איך אפשר לאהוב את הנוכחית שנראת כמו קופסת קרטון מיושנת?

זו בהרבה יותר יפה ומודרנית, אבל צריך לחכות לגרסה האירופאית שבדוק תיהיה מכוערת יותר מהגרסה האמריקאית, כרגיל.

כל אחד וטעמו. אני לא סובל את הכמויות של כרום והניקל שהאמריקאים מעמיסים על רכביהם. והמיצובישי הזו היא רכב שמכוון לאמריקה, מקוה שהדגם האירופאי יראה יותר נורמלי.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
האאוטלנדר החדשה נחשפה בתערוכת פריז. אם חשבתם שהנוכחית נראית לא משהו - אז החדשה היא פשוט בדיחה.

[ATTACH=CONFIG]418949[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]418950[/ATTACH]

משהו רע עובר על מחלקת העיצוב של מיצובישי...

לפעמים אני בהלם מהטעם של חלק מהגולשים כאן. נכון, יש פתגם שאומר "על טעם וריח אין מה להתווכח", אבל בכל זאת, איך זה שאני כל כך התלהבתי מהעיצוב ולדעתי הוא מדהים, ומישהו אחר כותב שהוא פשוט בדיחה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...