Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן ב118i הנוכחית קשה להרגיש את זה - אך היא עדין הנעה אחורית ובעזרת כפתור ביטול הESP אתה יכול להנות והרבה.

מה שאני ממליץ לעשות, זה לתכנת את מצב הSPORT+ לרכב (מבטל חלקית ESP ומגביר בוסט + דוושה רגישה יותר) ואז אתה מתחיל להנות, כמעט אין הבדל מה120i (באמת בקושי מורגש). התכנות אורך כ10 דקות בעזרת כבל שעולה כ15 דולר מאיביי.

אם תרצה להנות מ2 העולמות: קנה את גרסת הM SPORT. מגיעה ישר עם הSPORT+ מהחנות ושלדה הרבה יותר רספונסיבית וספורטיבית. אם אתה קונה כזו ידנית: אתה מחזיק באחד מהרכבים המהנים והיוקרתיים שיש בטווח המחיר הזה.

מצב ספורט+ מגיע כסטנדרט בגרסאות הספורטליין שנמכרות בארץ.

לגבי מתלי M על כבישינו הדפוקים, לא בטוח שזה מתאים לכל אחד. נהגתי על 118 טרום פייסליפט עם חבילת M והיא היתה נוקשה משמעותית מהסטנדרט.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שבלול - אתה אומר שאני צריך לקנות רכב עם 136 כ"ס ו-3 צילינדרים, לשחק לו עם התוכנה בתקופת האחריות ולהזמין מתלי ספורט ל-3200 ק"מ החודשיים שלי והכל כדי לקבל טיפה הוצאת תחת? רוצה לומר - מילא לסבול את העיצוב שלה ואת הצפיפות היחסית (פחות מפריע, משפחה של גמדים בכל זאת) בשביל 120 (לו הייתי מוכן להוצאה הנדרשת עליה), אבל 136 כ"ס? RLY?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

136 כ"ס הוא מספר פלייר. במוו היו צריכים ליצור הבדל מסוים בין הדגם שהם מעדיפים שתרכוש (רק תוסיף 20 אלף ש"ח והנה עוד 50 כ"ס) כשפועל מדובר בדיוק באותו רכב, עם אותם הרכיבים המדוייקים (חוץ ממשהו יחיד וקטן שאינו קשור להספק) ועם תוכנה שונה. זאת אומרת, אפשר לחבר את המחשב של הרכב שלך ותוך דקה יהיו לך 200 כ"ס. מי שמתעסק בטיונינג יודע שקשה מאוד להגביל מספרית מנוע לכ"ס מסוים, אין הגדרה שבה כותבים 136 כ"ס אלא פשוט משחקים עם המון קונפיגורציות כדי להגיע למספר המשוער הזה.

בבימר הזולה 118i (לשעבר 116) אין באמת תפוקה של 136 כ"ס (אלא 149 כ"ס ע"פ דיינו) ובמיוחד במנוע טורבו (עם מומנט יפה מאוד של 26 קג"מ) זה לא כל כך רלוונטי. כוח סוס הוא מספר מאוד שיווקי להדיוטות. על הנייר זה אכן נשמע בדיחה, לרכוש BMW עם 136 כ"ס, אבל בפועל מדובר במנוע חזק וברכב זריז מאוד (הכל יחסי).

לגבי לשחק בתוכנה כדי להוסיף SPORT+, זה עניין מינורי ביותר, שינוי של כמה שניות דרך OBD שאינו דורש שום צריבה מסובכת ואינו מתגלה בשום בדיקה. זו רמת הקונפיגורציה ולא רמת המנוע, לגבי צריבת מיפוי אמיתי - זה כבר סיכון.

אני לא יודע כמה הבימר הזו עולה היום, אבל בזמנו נניח היה מבצע שבו תמורת 166 אלף ש"ח (סכום שחבר טוב שם) היית מקבל בימר 116 עם קיט M מלא (ומצב ספורט+), 3 דלתות. מן הסתם, אם המחיר עולה על 200 אלף זו כבר לא עסקה כל כך כדאית...

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

אתה שוכח שנהגתי ברכב. המנוע הזה אכן חביב - עד סביבות ה-100 קמ"ש, כך שאני יכול להניח שהגיר מציל אותו. הוא בוודאי לא הרגיש כמו מנוע של 150 כ"ס. בגרסאות הבסיסיות יש יותר מדי "ifs and buts" מכדי לרוכשן. ה-120 ומעלה מן הסתם אופרה אחרת, אבל גם מבחינת מחיר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

המחיר, למרבה הצער, יקר מדי. מוקד המשיכה היחיד של ה-1 הוא ההנעה האחורית (גם עיצוב הפנים, אבל כאן יש לה מתחרות ובראשן ה-V40) - בכל היתר היא די בינונית. בגרסאות החזקות זה non-issue, כי התמורה הדינאמית שם כל כך טובה, שזה לא משנה. בגרסאות הבסיס כבר מתחילים לחשוב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מוקד המשיכה היחיד של ה-1 הוא ההנעה האחורית (גם עיצוב הפנים, אבל כאן יש לה מתחרות ובראשן ה-V40) - בכל היתר היא די בינונית.

וזה בדיוק מה שהולך להשתנות, וחבל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לא נראה לי שאתה קונה רכב כדי לשחזר זמני יצרן ברינג.

דווקא חשבתי על זה, ב WAZE היה כתוב שזה 3,316 ק"מ ממני ואז הוא נפל ואמר שהמרחק גדול מדי...אז לא יצא לי לבדוק את זה.

החלטתי למדוד לפי כמות הכיף. זה יותר פשוט לי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...