Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית חלקים מגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי באיביי מישהוא שיש לו רכב לפירוק כמו הרכב שלי, ואני מחפש כמה חלקים לרכב שלי, שלחתי לו הודעה באיביי וביקשתי ממנו את מספר הטלפון שלו (אם יש לו וואטסאפ) שאוכל לשלוח לו תפריט+תמונות למה שאני רוצה. הוא חזר אלי בתשובה עם מספר הטלפון שלו.

שלחתי לו מה אני צריך, והוא חזר לי בתמונות למה שיש לו ומה שאין לו. שאלתי אותו על המחיר, חזר לי בתשובה אחרי כמה דקות, והמחיר מעולה. אבל הבעיה שאין לו PAYPAL והוא מוכר דברים באיביי רל על ידי איסוף עצמי/משלוח לגרמניה וקבלת הכסף במזומן או העברה בנקאית. בלי PAYPAL זה קצת מפחיד בגלל שאין REFUND וכל זה. עכשיו בלי PAYPAL הוא לא יכול לקבל את הכסף שלו, לכן חשבתי על העברת הכסף דרך הדואר.

http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/MisparID/119?OpenDocument

ביקשתי ממנו את כל הפרטים שאני צריך שאוכל לשלוח לו את הכסף. וחזר לי בנתונים.

עדיין לא סגרנו עסקה בגלל שעדיין צריך לבדוק עלות ההובלה וצריף לפרק את החלקים מהרכב.

והכסף יקח 4 ימים עד שההעברה תופיע בחשבון הבנק שלו לפי מה שכתוב באתר בדואר.

בגלל שזה בלי eBay וגם בלי PayPal אני קצת ממפחד מזה שהוא יקבל את הכסף ולא ישלח לי את החלקים.

האם יש איזו דרך שאני אוודא שזה לא שוד ? או שזה עניין של מזל ?

בחשבון האיביי שלו יש לו 44 עסקאות, 100% פידבאק, הוא פתח את חשבון איביי במרץ 2015.

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם

בדיוק בשביל זה יש פייפאל. תציע לו לפתוח חשבון ולשלם על העמלות שלהם בנוסף. זה גם יתן לו תמריץ לפתוח חשבון כי העמלות שלהם גבוהות וגם יהיה משתלם לך כי זה עדיין יהיה יותר זול וגם תהיה מבוטח במקרה והחלקים לא מגיעים.

פורסם
בדיוק בשביל זה יש פייפאל. תציע לו לפתוח חשבון ולשלם על העמלות שלהם בנוסף. זה גם יתן לו תמריץ לפתוח חשבון כי העמלות שלהם גבוהות וגם יהיה משתלם לך כי זה עדיין יהיה יותר זול וגם תהיה מבוטח במקרה והחלקים לא מגיעים.

חשבתי על זה אבל לא ביקשתי ממנו.

בהתחלה חשבתי שיש לו פייפאל, אבל כשאמרתי לו שאני משלם בפייפאל, אמר לי "אין לי פייפאל, סליחה"...

פורסם

אז תציע. אני לא הייתי מוותר על ההגנה של פייפאל. יש למוכר אחריות שהמשלוח יגיע אליך. בלי ההגנה, מרגע שהמשלוח עוזב אותו זה יכול לא לעניין אותו. מצד שני, עשיתי הרבה עסקאות שלא דרך איביי, וללא פייפאל. פשוט סמכתי על האנשים ובינתיים טרם דפקו אותי

פורסם (נערך)
אז תציע. אני לא הייתי מוותר על ההגנה של פייפאל. יש למוכר אחריות שהמשלוח יגיע אליך. בלי ההגנה, מרגע שהמשלוח עוזב אותו זה יכול לא לעניין אותו. מצד שני, עשיתי הרבה עסקאות שלא דרך איביי, וללא פייפאל. פשוט סמכתי על האנשים ובינתיים טרם דפקו אותי

נכון, מחר אחרי שהוא חוזר לי בתשובה בקשר למחיר המשלוח אני אציע לו.

טוב לשמוע את זה.

איך היתה משלם ?

עריכה אחרונה על ידי Mercedes96

פורסם (נערך)

יש יותר מידי דברים שעלולים להשתבש בעיסקה כזאת מלבד מוכר לא ישר. משלוחים נעלמים או נפגעים, למשל. אל תוותר על ההגנה של Paypal.

עוד אפשרות שעומדת בפניך היא לנסות את זה. אני לא ניסיתי בעצמי אבל יכול להיות שזה עובד.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
יש יותר מידי דברים שעלולים להשתבש בעיסקה כזאת מלבד מוכר לא ישר. משלוחים נעלמים או נפגעים, למשל. אל תוותר על ההגנה של Paypal.

עוד אפשרות שעומדת בפניך היא לנסות את זה. אני לא ניסיתי בעצמי אבל יכול להיות שזה עובד.

נכון בגלל זה פתחתי את השרשור, לחפש אם יש דרך יותר בטוחה.

תודה על הלינק אבל אני לא לושב שזה יעבוד במקרה שלי, בגלל שאני לא מחפש חלקי חילוף, אני מחפש חלקים פנימיים למשל מכסים לרמקולים, ממסיר (relay ) וכו...

פורסם (נערך)

טוב אז כך אחרי שהוא פירק את החלקים וצילם לי את הכל, בדק את המשקל וחזר לי בתשובה בקשר לעלות המשלוח.

אחרכך, הצעתי לו על PAYPAL, שאני אשלם לו על העמלות וכו... אבל לא הסכים בגלל שלפי מה שהוא אמר שהייתה לו היסטוריה לא טובה איתם, והוא עדיין לא קיבל את הכסף שלו בחזרה. הוא לא כלכך טוב באנגלית, הוא מתרגם מגרמנית לאנגלית וזה מה שהוא אמר:

"sorry, I do not a PayPal becayse u have done very bad experience with them. Where I did not even get to this day my money back."

בפורום מרצדס בגרמניה, שאלתי בחור בהודעה פרטית אם זה בטוח בלי פייפל, הוא הגיב שהוא לא חושב שהבן אדם הוא "מהמאפיה" ושזה בסדר.

עריכה אחרונה על ידי Mercedes96

פורסם (נערך)

יש פרויקט חדש שאמור להתחרות בפאייפאל באמצעות תשלום בביטקויין www.bitrated.com

הם בעצם עושים את התיווך והבוררות בין הקונה והמוכר שמבצעים עסקה בביטקויין, זוהי מערכת מבוזרת.

העמלות אמורות להיות הרבה יותר זולות מאשר פאייפאל, כרטיסי אשראי, העברות בנקאיות, חברות להעברת כספים, דואר ישראל, WESTREN UNION, MONEY GRAM.

ביטקויין אפשר לקנות באתר www.bit2c.co.il תמורת 0.6% עמלה.

שליחת ביטקויין עולה פחות מ15 אגורות.

כל זה במקום 4% עמלה לפאייפאל+2.3-3% עמלת המרה לחברת האשראי

עריכה אחרונה על ידי vjoded
פורסם
יש פרויקט חדש שאמור להתחרות בפאייפאל באמצעות תשלום בביטקויין www.bitrated.com

הם בעצם עושים את התיווך והבוררות בין הקונה והמוכר שמבצעים עסקה בביטקויין, זוהי מערכת מבוזרת.

העמלות אמורות להיות הרבה יותר זולות מאשר פאייפאל, כרטיסי אשראי, העברות בנקאיות, חברות להעברת כספים, דואר ישראל, WESTREN UNION, MONEY GRAM.

ביטקויין אפשר לקנות באתר www.bit2c.co.il תמורת 0.6% עמלה.

שליחת ביטקויין עולה פחות מ15 אגורות.

כל זה במקום 4% עמלה לפאייפאל+2.3-3% עמלת המרה לחברת האשראי

אחרי שהמוכר קיבל את הביטקויינים, האם אפשר להעבור אותם לחשבון בנק ?

פורסם

בוודאי, דרך זירת מסחר שעובדת באותה מדינה, למשל בגרמניה, הוא יוכל להמיר את הביטקויין לאירו תמורת 0.26% עמלה בזירת המסחר

http://www.kraken.com

https://www.kraken.com/en-us/help/fees

ולמשוך את האירו לכל חשבון בנק באיחוד האירופי EUR SEPA תמורת €0.09 עמלה.

https://www.kraken.com/en-us/help/faq

פורסם

חשבתי שפותח השרשור מתכוון לרכוש חלקים מגרמניה, ורציתי להציע לו את חבל הרוהר ואת אלזס לורן, ככה נהנים מכל העולמות.

בוואריה גם סבבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בוודאי, דרך זירת מסחר שעובדת באותה מדינה, למשל בגרמניה, הוא יוכל להמיר את הביטקויין לאירו תמורת 0.26% עמלה בזירת המסחר

http://www.kraken.com

https://www.kraken.com/en-us/help/fees

ולמשוך את האירו לכל חשבון בנק באיחוד האירופי EUR SEPA תמורת €0.09 עמלה.

https://www.kraken.com/en-us/help/faq

מה שאני מחפש, אפשרות לrefund אם הייתה איזושהי בעיה

פורסם
חשבתי שפותח השרשור מתכוון לרכוש חלקים מגרמניה, ורציתי להציע לו את חבל הרוהר ואת אלזס לורן, ככה נהנים מכל העולמות.

בוואריה גם סבבה.

גרמניה עדיין קיימת? אולי הכוונה לגרמניסטן?

מה שאני מחפש, אפשרות לrefund אם הייתה איזושהי בעיה

פה הפרוייקט הזה נכנס לתמונה:

www.bitrated.com

תיווך בין קונה למוכר שמבצעים עסקה עם ביטקויין, עם אפשרות לREFUND, כמו PayPal.

המוכר יקבל את הביטקוין בכפוף לאישור הקונה שהוא קיבל את הסחורה.

• תוכן חדש...