Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

EXOTICS RACING בלוס אנג'לס - דיווח


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפוסט הזה :

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582809-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%92%D7%95-%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%A1-%D7%90%D7%A0%D7%92-%D7%9C%D7%A1

 

אז במקור הזמנתי 4 רכבים : פרארי 458, פורש קיימן, ניסן GT-R, ומרצדס AMG GTS.

הזמנתי 5 הקפות על כל רכב.

כמה ימים לפני קיבלתי מהם מייל שהמרצדס לא שמישה, אז החליפו ללמבורגיני גייארדו ללא תוספת.

בנוסף אמרו לי שיש מבצע של 1+1 על הקפות נוספות, אז לקחתי עוד 2 הקפות על כל רכב (סה"כ 7 לרכב).

כשהגעתי לשם היה מבצע על ה-AUDI R8 שיצא 7 הקפות ב-190$... לא יכולתי להגיד לא :)

 

אחרי תדרוך קצר וסיבוב הכרות על המסלול עם פורש קאיין נהוגה ע"י מדריך - עליתי כמו שניר המליץ על הקיימן קודם. להפתעתי בכל הרכבים יש דוושת בלם נוספת למדריך. זה דווקא טוב כי הם מאפשרים לך ללחוץ בלי פחד. חששתי שאני אתבאס כי יגבילו אותי, יפחדו, יתקמצנו על הצמיגים וכו', אבל להפתעתי ממש לא - הם זורמים לגמרי, ואם רואים שאתה שולט נותנים לך להגיע לקצה בלי בעיה, גם כשקצת עברתי את הקצה לא התערבו לי ונתנו לי להשתלט, לא מובן מאליו בכלל.

בקיצור כל הסיפור יצא לא זול בכלל - משהו כמו 1450 דולר לסה"כ של 5X7 הקפות של 2 ק"מ..

משהו כמו 90 ש"ח לק"מ :) תכלס ? שווה כל שקל !

הקיימן בתור התחלה הייתה מעולה ! רכב כיפי, נשלט וקל לנהיגה, ממש התחברתי אליה מהר, גם המדריך התלהב מהקצב, אמר שזה הסשן הכי כיף שהיה לו מזה שבועות.

אחרי שסיפרתי לו איזה רכבים בחרתי להמשך, הוא המליץ לי לא לוותר על הGT3, שזה הרכב המועדף עליו. אז החלפתי את הGT-R ב-GT3 (ללא עלות).

אני לא אתחיל להכנס כאן לאבחנות לגבי הרכבים השונים, כי קשה היה לי להתמקד בדקויות בתוך האדרנלין, ובזמן הקצר יחסית. בגדול הכי פחות אהבתי את הגייארדו ואת ה-R8 בעיקר בגלל הגיר החד מצמדי, ממש כמו קורולה רובוטית. ה-458 מדהימה, אבל הכי התחברתי ל-GT3, פשוט רכב מושלם למסלול. איתו גם עשיתי את הזמן הכי טוב בכללי - 58.36. שיא מסלול של נהג מקצועי על הרכב הזה עומד על 52 ומשהו, אז יש עוד 'קצת' להשתפר, אבל שאלתי עוד לפני מה נחשב זמן טוב למי שבא פעם ראשונה, אמרו לי שמתחת דקה זה טוב, 59 זה מצויין, ו-58 זה מעולה, אז אני מבסוט :)

השיטה שלהם לצילום היא מצד אחד גאונית - נותנים לך DOK של 8GB, בכל רכב שאתה נכנס מחברים אותו, והמצלמות מקליטות ישר אליו, כשהסרט כבר ערוך בצורה הסופית שלו (עם ההלבשה של שתי הזויות, הנתונים וכו'). מצד שני - האיכות בקושי SD, חרא ממש בהשוואה למה שאפשר לעשות עם מצלמות בימינו. כנראה שלהחליף את כל המערכות שם זה סיפור לא פשוט, מאמין שזה יקרה עם הזמן.

אז הנה הסשנים שלי (חתכתי רק את ההתחלה והסוף), למי שממש משעמם.. :

 

 

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נחמד לקרוא.

דווקא אחרי שראיתי את הסרטון הבא שצולם כנראה לא מזמן ציפיתי שככה גם יראו ההקלטות שבהן אתה נהגת, חבל שלא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

וואלה, לא בטוח שהייתי רוצה שתיפול לי הגופרו במהלך הסשן :) זה צילום פרוביזורי, לא מערכת קבועה.

מה שכן - עכשיו אני רואה בסרטון שעם הרכב הזה, שהוא 230 כ"ס על 720 ק"ג הם עושים הכי טוב דקה להקפה (שני נהגים שונים, לא יודע מה המקצועיות שלהם).

ה-GT3 עם 475 כ"ס על 1430 ק"ג, שזה בדיוק אותו יחס כ"ס/ק"ג במפתיע - וכידוע משקל נמוך יותר עדיף במסלול. אז הזמן שלי 58 ומשהו נראה אפילו יותר טוב עכשיו :)

 

עריכה :

טוב, משהו היה לי מוזר בזמנים אז בדקתי איתם עכשיו בצ'ט.

במסלול המדריך אמר לי ששיא המסלול הוא 57 ומשהו על הGT3, וכשראיתי שעשיתי 58 ומשהו (בבית), היה נראה לי מוגזם קצת. אז התקשרתי אליהם לברר, ובטלפון אמרו לי שזה 52 ומשהו. עכשיו וידאתי איתם בצ'ט - ה-52 זה השיא במסלול של וגאס, לא ידעו להגיד לי את השיא בלוס אנג'לס. יבררו ויחזרו אליי עוד כמה ימים. כנראה שזה באמת 57 ומשהו..

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני רואה שצדקתי, אנחנו לגמרי באותו ראש והסיכום וההסתכלות שלך דומה עד זהה לשלי, כולל ההתעסקות הקיצונית בזמנים :lol:

שמח לשמוע שנהנית וכבוד על הזמנים.

פורסם

קיבלתי עכשיו מייל תשובה מהם, קצת הזוי. הם טוענים שזמן שיא במסלול על הGT3 הוא 58.7 שניות, מה שאומר ששיפרתי אותו ב0.34 שניות, לא נראה לי סביר.

 

ImageUploadedByTapatalk1447869454.230680.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני רואה שבשיקיין שיש לקראת הסוף הקונוסים לסימון יושבים מאוד רחוק מהקו המסומן ואתה באופן טבעי מנצל את זה וחותך את המסלול.

זאת נקודה מאוד קריטית כי אתה פשוט מאיץ דוך על השיקיין וזה בטוח מרוויח לך זמן יקר.

אני מניח שבקביעת זמן הקפה הם הקפידו על התוואי המשורטט.

זה כמובן לא משנה את העובדה שנהגת יפה ונתת זמנים מעולים.

פורסם

החיתוכים האלה זה הקו שהמדריך מנחה לקחת, הם אפילו חותכים יותר בחלק מהסיבובים כמו לפני הישורת.

ביקשתי עוד הבהרה במייל, זה מה שענו עכשיו:

 

ImageUploadedByTapatalk1447872977.281179.jpg

 

 

אז כנראה שבאמת השיא הכללי זה 57 ומשהו כמו שהמדריך אמר לי שם, הם לא תיעדו את זה רשמית.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אלוף

 

היה ממש כיף לנסוע איתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה שמעניין זה שהמדריך גרם לך לחצות את המסלול לרוחב (היכן שצריך) מוקדם יחסית בישורות.

 

זה כמובן לא ייגלח לאף אחד שניה שלמה מההקפה וכנראה גם לא חצי, אבל בעקרון כל היגוי גם אם אינו מאתגר את אחיזת הרכב (כמו חצית הישורת לרוחב) פוגע קצת בהאצה ולכן ככל שניתן לעשות אותו קרוב יותר לאזור הבלימה - יותר טוב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אתה חייב לאוקטביה שזה אתה נטשת המון. מסתבר שהיא מתקן אימונים מצויין :wink:

 

נראה חוויה מצויינת והבאת לפורום כבוד :-)

 

מעניין, גם אני בלמבורגיני התאכזבת מהפעולה הגסה של הגיר. ברמה הזו מצפים למשהו שמתפקד בצורה יותר מכובדת.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה, כבודה של האוקטביה במקומו מונח, אבל היו לא מעט לפניה :)

בלמבורגיני גייארדו המיושנת יחסית שעליה נסעתי יש גיר חד מצמדי, כמו בקורולה, בדגמים החדשים כמו האוואנטדור יש כבר מצמד כפול, מה שעושה את כל ההבדל (לא מנסיון אישי).

 

חן - לא הבנתי למה הכוונה שלך בדיוק, תן דוגמאות עם זמן מדוייק בסרטון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

למשל בסרטון הראשון (סתם כי אני עצלן :wink:) ב-0:37 אתה יוצא לישורת ארוכה ובעידוד המדריך מתחיל מיד לחצות את הישורת לרוחב.

 

רק אתה יודע להגיד אם זה אפשרי, אבל במידה וניתן להתחיל לחצות את הישורת לרוחב קצת מאוחר יותר ולא ישר בהתחלה - אפשר לחסוך ככה טיפונת זמן.

 

ככה זה כשיש מדריך פטפטן. עכשיו אם תסלח לי אני הולך להתחבא מליאור לוי...:wink:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

×
×
  • תוכן חדש...