Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על השעון 14,838 ק"מ.

החלטתי הבוקר לעשות טיפול ראשון לרכב,פתחתי את ספר הרכב ובתוכו רשימת מוסכים מורשים של דלק מוטורס.

הייתי כבר בצ"ק פוסט וראיתי ברשימה את מוסך א.ברק בצומת ק.אתא, 5 דקות נסיעה ממני.

מבחוץ נראה כמוסך מורשה פורד מאזדה,נרשמתי,הרכב עולה על הליפט,אני מתבונן מהצד על העבודה,הכל נראה תקין,שמן של מוטורקראפט,הכל סבבה,,,על הדרך אני אומר למנהל העבודה שהמצלמת רוורס שלי לפעמים לא עובדת,ואז נוחתת הפצצה "אנחנו כבר לא מוסך מורשה" :?:cry::x.

אני רץ לקבלה ושאול לפשר הדבר,מה ? מי ? איך ? ,,,אל תדאג אדוני אנחנו עכשיו מוסך מומחה מאושר משרד התחבורה,עזבנו את דלק מוטורס לפני חודשיים,אבל הכל תקין,אתה יכול לטפל אצלנו,אל תדאג!

הרכב ירד מהליפט,שילמתי 380 שקל על הטיפול (מחיר פצצה דרך אגב) ונסעתי לעבודה.

על הדרך אני מתקשר לדלק מוטורס ומסביר להם את הסיטואציה ההזויה,לפני שסיימתי הנציגה אומרת לי : אדוני,פרסמנו בעיתון ,,,מי קורא עיתון בכלל ?! (אני צועק עליה) יש לך את המייל שלי ! את המספר טלפון ! את הכתובת ! תשלחי מכתב !,,,את מבינה בכלל מה קורה פה ? ! ,,,אתה צודק בהחלט אדוני,אני מיד חוזרת אליך.

אני מחכה כבר שעתיים.

חוץ מזה הרכב סבבה,אין לי שום רעידות בגיר,מתפקד כמו פנתר,ואחיזת כביש שרכבים אחרים לא מגיעים לרמה שלו (בסגמנט הסופר מיני)

ועדין בא לי פולו :-P

פורסם

אולי התקנות/חוק מסתפקות בפרסום בעיתון. אבל האדם הסביר משתמש ברשימה שנמסרה לו ביד, כפי שעשית. היה רצוי שהם יעדכנו את כל מי שמכוניתו באחריות שהרשימה השתנתה. ואת זה עושים במייל לפחות...

פורסם

האמת לא בסדר,הם צריכים לעדכן באיזשהו אופן.

המחיר בסדר כי זה לא מורשה יבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין מניעה לעשות טיפולים במוסך מורשה משרד התחבורה שאינו מורשה יבואן, כי זה לא פוגע באחריות. ההבדל היחיד בינו לבין מוסך מורשה יבואן, הוא שהוא אינו יכול לטפל בתביעות אחריות. על כל פנים לדעתי הם צריכים לציין את העבודה שהם חדלו לשמש כמורשי יבואן במקום בולט, כדי לתת ללקוחות להחליט אם זה משנה להם או לא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שאלת תם:

נשים בצד את העניין של חוסר היידוע הן של היבואן והן של המוסך, ששניהם לא בסדר,

ככלל, לאור העובדה שהטיפול היה ברמה נאותה והמחיר הגון לכל הדעות, האם העובדה שזהו אינו "מוסך יבואן" תמנע ממך לטפל שם בעתיד?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אני לא משפטן אבל ההגיון הבריא לדעתי כדלקמן :

1. על היבואן הרשמי לשלוח עדכון לגבי רשימת המוסכים המומלצים מטעמו מעת לעת , מעניין אם יש חוק בעניין ?

2. במידה ובחזית / מקום בולט אחר במוסך קיים לוגו של פורד ( או כל יצרן אחר ) מדובר על הטעייה !

3. למען הסר ספק , על המוסך להדגיש כי כבר אינו מורשה מטעם היבואן וזאת בשלב הקבלה טרם הטיפול.

4. חשוב לדעת מדוע המוסך כבר לא מיוצג עיי היבואן ? קרה משהו ? חשוב להבין.

5. תודה

פורסם
שאלת תם:

ככלל, לאור העובדה שהטיפול היה ברמה נאותה והמחיר הגון לכל הדעות, האם העובדה שזהו אינו "מוסך יבואן" תמנע ממך לטפל שם בעתיד?

לא,השירות במוסך היה די אדיב,ואי אפשר לומר שאני לא מרוצה.

אבל זאת הטעייה מעצבנת,וראש קטן של היבואן,,,קשה לשלוח מכתב או מייל ?!

פורסם

ממש במקרה מוסך ברק נתפס על חם ע"י עובד דלק מוטורס ממחלקת החלפים. הותקן חלק לא מקורי תוך שהמוסך מתחייב שהחלק כן מקורי. אותו עובד הופתע מהמחיר הנמוך והרי הוא מכיר את המחירים הרלוונטיים ולכן ביצע בדיקה. כמובן שהתברר שהחלק איננו מקורי ומשם הסיפור החל להתגלגל.

דלק החליטה לשלוח למוסך במשך מספר חודשים מספר לקוחות סמויים. הממצאים הדהימו את המנהלים, ברמה של אי ביצוע טיפול וחיוב לקוחות בגין הטיפול, וכתוצאה מכך המוסך איבד באופן מיידי את סיווג מורשה יבואן דלק מוטורס.

בנוסף, כרגע מתנהלת כנגד המוסך תביעה על סך של כמה מיליוני שקלים טובים. התובעת: דלק מוטורס.

נ.ב. בהתחלה, ככל הידוע לי, המוסך עוד ניסה להונות לקוחות בטענה שהוא מורשה (בטלפון) ורק כאשר הלקוח היה שואל במקום (אם בכלל) היה מתברר שמוסך איננו מורשה דלק.

------------------------------------------

שאלת תם:

מנסיוני ולאור מה שקורה כרגע בין דלק והמוסך הנ"ל, הייתי ממליץ להתרחק ממנו כמו מאש.

-----------------------------------------

לדעתי חבל שדלק לא מפרסמת בבירור כי מוסך ברק בצומת ק.אתא איננו מורשה עוד. יחד עם זאת, בדיקה פשוטה (ולא בספר הרכב אשר איננו מעודכן) תעלה כי המוסך, כאמור, איננו מורשה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אוקיי.סיפורים מצמררים,אבל איך זה משפיע עלי עכשיו ? אני לא תמים,אבל אתם צריכים להבין את הסיטואציה,זה נראה מוסך מורשה אחד לאחד,עם כל הסמלים והבגדי עבודה של המכונאים,זה מטעה ברמה מטורפת,הם אשכרה צריכים לשים שלט ענק שהם מוסך לא מורשה,אחרת אין סיכוי שתדעו שהם לא מורשה,ודלק מוטורס צריכים לפעול בעניין ,,,מחר חס ושלום יילך לי מנוע אז מה יהיה ? דלק יגידו שזה שלא טיפלתי במורשה ? איך אני יוצא מהסיפור הזה ?

מחר אתקשר שוב לדלק ואומר שמבחינתי הם אחראים להטעייה שאני דורש טיפול במורשה או הכרה בטיפול

פורסם

קרה לי גם מקרה דומה לפני 10 שנים, היה מוסך מורשה וסוכנות של פיאט בנצרת בשם פריד דהאר שתמיד הייתי מטפל אצלו כמו ילד טוב, יום אחד הגעתי לטיפול וראיתי שאין יותר סוכנות אלא רק מוסך, ביצעתי את הטיפול (יש לציין שבטיפול שעשיתי ראיתי שהשתמשו בחלקים מקוריים.) מנהל העבודה והפקידה לא אמרו כלום בנושא ועל נייר הלוגו היה עדיין סמל של פיאט ומכיוון שהייתי אז צעיר ופחות בקיא הדבר לא עורר את החשד שלי.

לאחר זמן מה מתוך סקרנות הצצתי באתר של פיאט לברר איזה עוד מוסכים מורשים יש באיזור וגיליתי שהמוסך המדובר כבר לא מופיע ברשימת מרכזי השירות המורשים מטעם היבואן.

סיפור מעט מרגיז, אבל כל עוד השתמשו בחלקים מקוריים ומדובר בטיפול פשוט אני לא חושב שזה כזה נורא. פעם הבאה תטפל במורשה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

שלא נטעה יוני,

על פניו מדובר פה בהטעיה לכל דבר.

גם התשובה של היבואנית לא מראה כי יצאו מגדרם. אני לא מצפה שיעדכנו כל לקוח, אבל לפחות את אלו שבתקופת האחריות.

רק שאלתי לגבי האם הטיפול ורמתו והמחיר הזול יותר יגרמו לך לשוב למוסך מורשה אחר (אני מניח שלמוסך המדובר כבר לא תחזור) על אף שאינו מוסך יבואן.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

על הדרך אני מתקשר לדלק מוטורס ומסביר להם את הסיטואציה ההזויה,לפני שסיימתי הנציגה אומרת לי : אדוני,פרסמנו בעיתון ,,,מי קורא עיתון בכלל ?! (אני צועק עליה) יש לך את המייל שלי ! את המספר טלפון ! את הכתובת ! תשלחי מכתב !

אפשר בבקשה לשאול מה ההגיון לצעוק על פקידת שרות הלקוחות של דלק מוטורס ולא על הפקידה של מוסך שלא פועל בתום לב, אלא מטעה לקוחות? שהיא בעצם קיבלה אותך לטיפול (ראתה שהרכב חדש באחריות).

אם אני זוכרת נכון את החוק, אתה יכול לטפל במוסכים שאינם מורשי יבואן ועדיין האחריות תשמר, אך זה צריך להיות בהתאם להוראות היצרן עם חלפים מקוריים. מוסך שלא סיפק חלפים מקוריים בעת היותו מורשה יבואן כנראה לא עושה את זה גם עכשיו. יחד עם זאת, אני רוצה להאמין שעל אי הבנה ופילטר שמן לא מקורי האחריות שלך לא תיפול.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הייתי מקליט את השיחה עם הנציגה של דלק, ודורש גם טיפול חינם/הכרה בטיפול בכתב.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אין מה לדרוש טיפול חינם סתם.

תכתוב להם מכתב שאתה גם מודאג מהמקרה שקרה לך, וגם כועס שלא עדכנו אותך בדרך סבירה לגבי המוסך.

תבקש לבצע בדיקה בחינם במוסך המרכזי. לאחר הבדיקה שיאשרו לך שהכל תקין בכתב ושהטיפול מקובל עליהם.

אם משהו לא מקובל עליהם- שיחליפו. אם הם ירצו שתשלם על משהו, תעלה שוב את הטיעון שהם אחראים במידה רבה לכך שהמוסך עדיין מציג עצמו באופן מטעה, כי הם(דלק מוטורס) לא שלחו מייל/ SMS ולא פעלו משפטית גם נגד איך שהמוסך נראה כעת.

• תוכן חדש...