Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"חווית" קבלת רכב VAG חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת לא קשור לנושא.. אבל שמתי לב שקיבלת את הרכב עם מסך גדול יותר ממה שבד"כ מקבלים (עם ניווט אני מניח). האם זו תוספת שאתה ביקשת או שזה הגיע סטוק עם הרכב?

בלי קשר הרכב נראה מדהים

Audi A3 8V Sportback

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככה הן מגיעות בחודשים האחרונים, כולל גם מערכת השמע המשודרגת (ונהדרת) עם סאב מקורי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא מבין את אלה שמציינים ״דיטיילינג״. אתם רוצים שכל רכב יימסר אחרי פוליש פלסטלינה ווקס?? כל מה שצריך זה לקבל מכונית נקיה עד כמה שניתן כדי לאמוד את מצבה טרם החתימה. דיטיילינג תעשו לבד.

כן.

מכוניות הרבה פעמים יושבות חודש חודשיים שלושה לפחות מתהליך היצור ועד שהן מגיעות אליך (על אוניה , במכס בנמל , במחסן של היבואן) בתנאים לא מדהימים ולרוב עם כל מני מדבקות הגנה (על התא מטען , גג ומכסה מנוע) כדי להתמודד בדיוק עם זה.

אז כן - לפני המסירה מקובל לעשות (במקומות נורמאלים) שטיפה ווקס לפני מסירה.

בשני המקרים בחודש שעבר ביקשו לתאם איתי מתי אני רוצה לאסוף את הרכבים - הדיטיילינג במיני היה ברמה מעולה והרכב נמסר סופר מבריק - פוליש ווקס ואולי אפילו פלסטלינה - כשעל אוטם צבע יש תוספת.

בסובארו האוטו היה במצב מעולה אבל נשארו קצת סימנים של הוקס על כמה פלסטיקים (מקומות קשים כמו הפנסי ערפל מקדימה וכו בBRZ למי שמכיר).

אז בארץ הסטנדרט קצת יותר נמוך (תלוי כאמור ביבואן) אבל גם את זה לא לקבל? זה דיי שערוריה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתם בטח זוכרים את השרשור שפתחתי לפני כ-4 שנים על קבלת לאון קופרה חדשה עם ג׳אנט שרוט...

אז קצת לכלוך זה בהחלט לא כזה נורא. יחד עם זאת, לחלוטין מבין ללבך - לא כיף לקבל כך רכב.

לעומת זאת, הקופרה החדשה (גם אותה קיבלתי בהרצליה) הגיעה עם ניילונים על כל המושבים, הידיות ואפילו פצפצים על בלם היד והידיות של הזזת הכסאות.

הרכב שחור כך שאם היו שוטפים בוודאי היו רואים swiral makrs אבל ביקשתי מראש שלא ישטפו.

השירות היה נהדר והרכב חדש נקי ומהמם כך שייתכן ואפשר לסלוח להם אם קיבלת את הרכב באותו יום משוגע של הצפות.

תשכח מזה ולך תן לחיצה , הכל יעבור

סע בדרכים טובות

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם (נערך)

טוב אז עדכון: יצרתי קשר עם המוקד הטלפוני של צ'מפיון, העלתי את הסוגיה והסיפור בפניה הנציגה החביבה, והיום היא חזרה אליי.

בשורה תחתונה, הנציגה החביבה שוחחה עם הבחור שביצע לי את המסירה, ומכיוון שהוא הועיל בטובו להציע לי שטיפה נוספת היא אומרת ש"אם האוטו היה קצת מלוכלך במסירה" זה לא כזה נורא וזה "ההתנהלות" של צ'מפיון במילים האלו, בגדול חשבתי שאם יסיימו את זה יפה אני יעזוב את כל הסיפור ואשים בצד את החוויה הכיפית אבל אחרי שראיתי את ההתנהלות של מוקד השירות אולי באמת כדאי להמשיך ורק בשביל לקוחות פוטנציאליים עתידיים אם וכאשר יתקלו בסיטואציה דומה.

נ.ב - היא / הוא גם שיקרו כי הציעו לי שובר 10 שטיפות משהו בסגנון (לא היה ולא נברא) הוצעה לי שטיפה אחת מיד אחרי וסירבתי, ושוב פוספסה פה הנקודה המרכזית והיא תלונה על השירות הכללי ולא רק מצב הרכב במסירה.

באמת שציפיתי מצ'מפיון לבוא לקראת הלקוח ולא להתנגח איתו, כניראה זה יותר מדיי שמוכרים רכבים כמו לחמניות חמות.

עריכה אחרונה על ידי Tricepz
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

יום שישי שעבר זומנתי לפגישה בסוכנות עם מנהל הסוכנות, הגעתי עם החברה ובעצם עברנו שוב על תהליך המסירה ובאמת הרגשתי שמנהל הסוכנות הקשיב ורצה לדעת באמת מה קורה ואיך הייתה ההתנהלות הכללית.

למרות כל המבצעים והמסירות המשוגעות שיש לסיאט עדיין היה לו חשוב מאד שכל מסירה תתבצע כמו שצריך (מבחינה שירותית! לא רק ניקיון הרכב וכו') שזו בעצם הייתה כל הכוונה שלי.

בסופו של עניין אחרי קפה ועוגה קיבלתי בנוסף טיפול ראשון חינם והיה ניראה שוב שבאמת אכפת לגבי תהליך המסירות.

מקווה שזה יעזור לרוכשים פוטנציאליים עתידיים ובכל אופן זה תיקן איפשהו את הרושם הראשוני.

שיהיה אחלה סופ"ש לכולם.

• תוכן חדש...