Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר גיליתי שמישהו בלילה גנב לי את הכיסוי של הרכב. אני מקפעד לכסות את הרכב מידי לילה, הרכב חונה בחנייה לא מקורה והכיסוי מאוד עוזר לשמור שהרכב ישאר נקי יחסית וגם חוטף לא אחת את הצואה של היונים והקיא של עטלפי הפירות ומבחינתי זה שווה את הטרחה שבכיסוי הרכב.

הכיסוי הנוכחי שנגנב היה חדש יחסית, בן משהו כמו חודש וחצי, במצב מצוין. הפעם עשיתי טעות ולא צבעתי עליו את מספר הרכב, אולי אם היה מספר לא היו גונבים אותו.

בכל מקרה ברור שיש חארות שגונבים רק כי אפשר, אני די בספק אם מי שגנב ברמת יעשה שימוש בכיסוי לאורך זמן, רוב האנשים יתעצלו לשים את הכיסוי, רוב האנשים לא שומרים בקנאות על הרכב שלהם כמוני.

אשמח לשמוע על המלצות כיצד ניתן למנוע או למזער את האפשרות שהכיסוי החדש שאני מתכוון לרכוש ייגנב גם הוא באותו האופן.

אני די מתפלא שיצרני הכיסויים לא שמים רצועה שתפורה לרוחב הכיסוי ושאותה ניתן להכניס מתחת לדלתות ואז מי שינסה לגנוב את הכיסוי למעשה יהיה חייב לקרוע אותו ואז הוא כמובן לא יהיה שווה כלום וזה אולי ימנע מקרים מסוג זה.

בכל מקרה חשבתי שאת הכיסוי הבא אדאג לסמן היטב במספר הרכב בכמה מקומות בולטים ואת הצדדים אכניס מתחת לדלתות ואז אטרוק את הדלת על הכיסוי וכך כדי לגנוב אותו יצטרכו לקרוע את הכיסוי, אני מאמין שזה אולי ירתיע חארות כאלו מלגנוב אותו שוב.

בכל מקרה אשמח לקבל המלצות נוספות מבעלי ניסיון.

תודה!

פורסם

סגירת הדלתות על הכיסוי נשמע כרעיון הכי מוצלח. סימון שלו לא ממש ימנע מהגנב לקחת לך.

אבל אין סוף למה שגנב יכול לעשות- הוא עוד עלול לשבור חלון כדי לפתוח דלת ולקחת כיסוי... ואז עדיף להגיד תודה שזה רק כיסוי

:-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אם אין לך רצועה מתחת לרכב, ייתכן שהגנב היה רוח. בלילה היו רוחות חזקות.

אני משתמש רק בכיסויים עם רצועות מתחת לרכב, ומאז שאני עם כיסוי איכותי מחו"ל - לא נוגע בכיסויים שמוכרים כאן בארץ (כיסויים דקים, שנקרעים עפים ברוח).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השיטה שעובדת הכי טוב היא סימון עם מספר הרכב בכמה שיותר מקומות על הכיסוי.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

יש לי כיסוי, יותר נכון היה לי כיסוי של הדר ורוזן עם רצועות קשירה מתחת לרכב, הכיסוי גם היה קשור בתא המטען, הוא בוודאות לא התעופף ברוח, הוא נגנב

פורסם
אם אין לך רצועה מתחת לרכב, ייתכן שהגנב היה רוח. בלילה היו רוחות חזקות.

אני משתמש רק בכיסויים עם רצועות מתחת לרכב, ומאז שאני עם כיסוי איכותי מחו"ל - לא נוגע בכיסויים שמוכרים כאן בארץ (כיסויים דקים, שנקרעים עפים ברוח).

אשמח אם תוכל להמליץ על כיסוי שאתה מזמין מחו"ל, מאיזו חנות אתה מזמין, מה העלות והאם באמת מדובר בכיסוי איכותי שמחזיק מעמד זמן רב יותר מאשר הכיסויים הנמכרים בארץ שהם באמת הופכים להיות דקיקים ונקרעים בקלות לאחר זמן לא רב. אני מניח שאתה מתכוון לכיסוי נושם ולא לכיסוי ברזנט או משהו כזה. אשמח אם תוכל לסייע פה או בהודעה פרטית. הרכב שלי הוא סיאט לאון. תודה!

פורסם
אשמח אם תוכל להמליץ על כיסוי שאתה מזמין מחו"ל, מאיזו חנות אתה מזמין, מה העלות והאם באמת מדובר בכיסוי איכותי שמחזיק מעמד זמן רב יותר מאשר הכיסויים הנמכרים בארץ שהם באמת הופכים להיות דקיקים ונקרעים בקלות לאחר זמן לא רב. אני מניח שאתה מתכוון לכיסוי נושם ולא לכיסוי ברזנט או משהו כזה. אשמח אם תוכל לסייע פה או בהודעה פרטית. הרכב שלי הוא סיאט לאון. תודה!

הרכב בשימוש יומיומי? אתה צריך הגנה גם מגשם?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם (נערך)

שרון,

ולגבי הגנה על הכיסוי, כמו שהמליצו תצבע מספר הרכב בגדול מכל הצדדים וגם מצלמת אבטחה יכולה לעזור לתפוס או לפחות לדעת מי.

הכיסוי שאני משתמש הוא רב שכבתי, שכבה חיצונית גסה להגנה ושכבה פנימית עדינה כמו בנרתיקים של דיסקים CD.

אני מזמין את הכיסויים מחבר פורום יעקב (הוא מייבא את הכיסויים האלו מחו"ל), כאן פרטי התקשרות איתו: לינק

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב בשימוש יומיומי, תודה רבה על המידע, אצור קשר עם יעקב. מעדיף להשקיע יותר בכיסוי איכותי ובתקווה שהפעם לא יגנבו אותו, אדאג לקשקש עליו שלא יראה אטרקטיבי במיוחד למרות שזה בניגוד לסדר והניקיון שאני אוהב להקפיד עליהם בכל מה שקשור לרכב

פורסם
שרון,

ולגבי הגנה על הכיסוי, כמו שהמליצו תצבע מספר הרכב בגדול מכל הצדדים וגם מצלמת אבטחה יכולה לעזור לתפוס או לפחות לדעת מי.

הכיסוי שאני משתמש הוא רב שכבתי, שכבה חיצונית גסה להגנה ושכבה פנימית עדינה כמו בנרתיקים של דיסקים CD.

אני מזמין את הכיסויים מחבר פורום יעקב (הוא מייבא את הכיסויים האלו מחו"ל), כאן פרטי התקשרות איתו: לינק

יעקב לא מגיב, יש למישהו אולי טלפון מעודכן שבו ניתן להשיג אותו? מישהו רכש ממנו לאחרונה כיסוי? תודה!

פורסם

יש כיסויים שמספר הרישוי גלוי בפלסטיק שקוף ואז מעליו פשוט תכתוב בגדול את מספר הרישוי. זה יראה מגוחך על רכב אחר ויעורר חשד ואתה גם תוכל להיתקל בו במקרה. הרי לא מבריחים את זה לחו"ל. מישהו מהסביבה שלך חשק בו לשימוש עצמי. סביר להניח שתתקל בו באחד הרחובות הסמוכים

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

בסוף הזמנתי כיסוי מחו"ל, אמור להיות משהו רציני (שוקל 4 ק"ג!!!) שלא מתעופף ברוח, אטום למים, עם צד פנימי מרופד למניעת שריטות לרכב. יצא לא זול בכלל, מקווה שיוכיח את עצמו. הפעם אנקוט בכל צעד אפשרי למנוע את הגניבה שלו, כולל צביעת מספר הרכב על הכיסוי בהרבה מקומות בולטים, כתיבת השם שלי על הכיסוי בצורה בולטת ומכוערת, מקווה שזה ירתיע את החולרע שירצה לשים את ידו על הכיסוי. מיותר לציין שגם אנסה להכניס את קצוות הכיסוי מתחת לדלתות לפני הנעילה שלהן וכך לא ניתן יהיה למשוך את הכיסוי ללא קריעה שלו.

אדווח איך הכיסוי כשאקבל אותו

• תוכן חדש...