רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,573 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, לאחרונה העלנו נושא של לרכוש רכב בעד 40 אלף שקל, ב-Switch, ניתן לשלם תשלום חודשי קבוע על הרכב, רציתי לשואל בתור אני שמבינים, האם יש פה קאצ' ? נגיד ושילמנו שנתיים שלוש על הרכב, הריי שבתום התקופה הוא שלנו או שצריך לשלם סכום כספי נוסף על מנת לרכוש אותו (כמו בחברות הליסינג). והאם אתם מכירים חברות אחרות שמומלץ לבצע בהם עסקה כזו ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
בעקבות הדו"ח החלטתי שאני אעשה פעילות מונעת על המצב הבא שאני הולך לתאר, לפני שתתרחש תאונה (בניגוד למחקר על וויז ומכמונות שעשיתי רק אחרי קבלת דו"ח) : במעבר לנתיב מימין אלי, הבנתי עם הזמן שיש שטח מת מצד ימין אחורנית, הרכב- גולף שנת 2001. מאז אני במעבר כזה תמיד מביט גם עם הראש ולא רק במראה, לראות שאין רכב בשטח המת. ליתר בטחון עם הזמן התחלתי להביט גם במעבר לנתיב משמאלי, מבט עם הראש שמאלה- למרות שאף פעם לא נתקלחי ברכב מסתתבר שם- הכרחי לדעתכם? בכל מקרה- מה שקורה הוא שבעיקר כשהכביש עמוס , והנתיב לפני מלא- אני בא לעבור לימני- מביט ימינה לשטח מת אחרי מבט במראת ימין, ובנתיים כבר די מתקרב לרכב הכי אחורי בנתיב שאני בדיוק עוזב. אני מרגיש שכשהכביש ממש עמוס יכולה להיגרם כך ת…
הודעה אחרונה מאת leasing driver, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הדור הרביעי של לקסוס RX450h הוא מצד אחד עדיין אותו קרוסאובר גדול שההנעה ההיברידית שלו היא עלה תאנה שמקפלת פרדוקס לא פשוט. אבל מצד שני הוא מצליח להרשים ולא רק בעיצוב החיצוני הכל כך שונה מקודמיו. למה ואיך? בואו רק נאמר שהוא הבחור הזה שמעז לפתור את הבעיה הכי מסובכת במבחן במתמטיקה עם עט! מה קשור? המבחן המלא כאן
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
תמיד ידעתי שאני בעייתי, שאני נהנה ומתרגש מהסצנה קצת יותר מאחרים, שאני שומע גרגור מעניין אני מסתובב לראות במה מדובר כאינסטינקט הבסיסי ביותר של סקרנות. תמיד ידעתי, שאני שונה מאחרים, כי שאני מגיע לחניה בבוקר, אם אין לי חיוך מרוח על הפנים, כנראה שזה יהיה רומן קצר.. ( כמה קצר? 5 מכוניות בשנה...) תמיד ידעתי, שכשאני עצוב\כועס\אבוד , הפתרון הוא סשן נהיגה, מצד אחד מרגיע, מצד אחד מטלטל ומזרים אנדרנלין ותוצאה סופית של שקט נפשי. תמיד ידעתי שתגיע האחת זו תהיה אהבה ממבט ראשון. אז היום, שאני יורד לחניה יש חיוך, חיוך גדול, יותר מהלאון FR, מהוולו C30 T5, מהסמארטים ואפילו את המיאטה העקרב השאיר הרחק מאחור. אז הכותרת דיי מסגירה, התחדשתי באבארט, בציר 2011, דגם לוסו יד…
הודעה אחרונה מאת shandor, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מדובר על המנועים החדשים 1.4 150 כ"ס ו1.8 180 כ"ס או שמוקדם עדיין לדעת?
הודעה אחרונה מאת omer-T, -
- 2 עוקבים
- 31 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אתמול בהמתנה ברמזור בצומת נתקלתי לפני בדגם של טויוטה פריוס שנראה שונה מהמקובל - על הדופן האחורית הופיעה כיתוב "RS" וההיברידית התהדרה בארבעה צנורות מפלט - זוג בכל צד. האם מדובר בדגם "ספורטיבי" משודרג אותנטי של היצרן או אין כלל גרסת RS לפריוס וזה בעצם לא אר.אס אלא דגם "ערס" בשידרוג עצמי?
הודעה אחרונה מאת ERT239, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, הפעם התור שלנו להתייעץ עימכם, וללמוד מהנסיון שלכם. סיפרו לנו שכאן בפורום גולשים האנשים ש'מבינים במכוניות'. רובכם מכירים את מנוע החיפוש לרוכשי רכב באתר שלנו. זה החיפוש כשלוחצים על 'קונים רכב'. בצד ימין של המסך, עם אפשרות גלילה למטה, יש אפשרויות שונות למקד את החיפוש לפי 'סוג רכב' (משפחתי / מיני / מנהלים /ג'יפים) בהמשך לפי יצרנים, קילומטראז' ועוד. אנחנו רוצים לשפר את החיפוש לפי קטגוריות והיינו רוצים לשמוע את חוות דעתכם בנושא, אילו קטגוריות צריכות להיות למכוניות השונות הקיימות היום ב'סוג רכב'? האם מחפשים היום "ג'יפים" או משהו ממוקד יותר כמו 'קרוסאוברים, ג'יפונים, רכבי שטח וכד' '. אנחנו מעוניינים שהקונה הפוטנציאלי יקבל כתשובה לחיפוש לו, מכוניות ממוקדות שמתא…
הודעה אחרונה מאת SWITCH Master, -
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
מחפש מקום שמוכר מצברים משומשים. הפירוקיות שבדקתי איתן לא ששות למכור.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 859 צפיות
היי, בקרוב אני מתכוון לרכוש רכב חדש ואני רוצה להתקין מצלמות על מראות הצד משני הצדדים שיעזרו בזמן חניה. כיום ב95% מהזמן אני מוריד את מראות הצד במטרה לחנות כמה שיותר קרוב למדרכה ולא לשרוט את החישוקים. אני לא כ"כ בטוח מהו הדגם הטוב ביותר ואשמח לקבל המלצה, יתר על כן, מה הדרך להתקין את המצלמות ולא לאבד אחריות יצר תודה
הודעה אחרונה מאת tzviki, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סמארט ומטבע הדברים אין לו צמיג רזרבי. אם יש לי תקר, די נדפקתי. לכן חשבתי לשים בצמיגים חומר נגד תקרים. אשמח לדעת מי מתקין או איפה אפשר לקנות חומר מתאים. תודה
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, יצאנו לנופש קצרצר במקאו ובין היתר ביקרנו במוזיאון הגרנד פרי שבעיר. זה לא מקרי שדווקא במדינה הקטנטנה הזאת יש מוזיאון גרנד פרי, מדובר במדינה עם היסטוריה ארוכה של אירוח מירוצי מכוניות ואופנועים, סופר בייק, מירוצי טורינג, פורמולה 3 ועוד, כל אלה מתקיימים במקאו בכל שנה לקראת סוף חודש נובמבר בהפנינג שנמשך 3 ימים. המסלול עצמו דיי יחודי והוא נפרס ברחבי העיר (כמו מונקו) ונחשב למסלול מאוד מאתגר ומאוד מסוכן (שנה שעברה למשל המסלול גבה חייהם של שני מתחרים). עד כאן רקע קצר על הקשר של המקום למוטוריקה. כמה מילים על המוזיאון- ממוקם במרכז העיר עם נגישות טובה לתחבורה ציבורית, המוזיאון עצמו נפרס על פני קומה אחת וכולל תצוגה של מכוניות ואופנועי מירוץ מתקופות שונות, מסכים המ…
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
שלום חברים אני מתכנן בחודש+ הקרוב להגיע לוגאס ואני מתכוון להתנסות במסלול של exotics racing. מלבד זה אני מעוניין להשכיר רכב ידני מעניין במידה והגיל שלי, 24, לא יהווה בעיה (יש ותק חמש שנים רישיון) אני מעוניין להשכיר את אחת המכוניות הבאות ליום שלם ואשמח לדעת במה זה כרוך מכאלו שהתנסו בעבר- M235i megane rs cup m3 e92 Cayman gts בדגש על ידניות בלבד מעבר לכך אשמח לקבל המלצה לכבישים טכניים ומהנים לנהיגה, וכל מה שקשור לתרבות מוטורית ששווה להגיע אליו בוגאס. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Guy30, -
xenon/canbus
מאת erezs17- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי קיה ספורטאז שם נדרשתי להתקין קנבאס אני רוצה להוסיף טורבו לד לאורות הגבוהים האם גם שם צריך מנורה של קנבאס או רגילה זה בסדר ? רכב השני טויוטה קורולה החדשה איך אני יודע מה נדרש שם ? xenon/canbus
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 788 צפיות
בפאסאט החדשה יש מערכת מצלמות מובנת האם ניתן לשדרג את המערכה ולהשתמש במצלמות (או במצלמה הקדמית) להקלטת הנסיעה?
הודעה אחרונה מאת dimblaster, -
היי! הרבה אנשים פותחים דיון על איך להגיע בשלום לאילת מצפון הארץ. אני פותח דיון על איך להתמודד עם עליות בחיפה בתור מישהוא שגר במרכז השטוח יחסית לפני כחודש וחצי רכשתי את הרכב הידני הראשון שלי. את כמות הפעמים שהרכב נכבה לי אני לא יכול לספור על 5 ידיים. אבל מאז אני נוהג דיי טוב. שתי הדברים הכי מפחידים ומלחיצים בידני זה התחלת נסיעה - שאם זה אני הסתדרתי כבר וכמובן זינוק בעליה. יצאתי לי לעשות זינוק בעליה גם במרכז הארץ, ללא שימוש בבלם היד (הרכב מצויד במערכת hill hold). מזכרוני (הייתי כמה פעמים) חיפה הרבה יותר הררית ואני חושש שמערכת היל הולד לא תספיק לי ואני לא רוצה לעמוד בצד הדרך ולהחליף פרטים עם הנהג מאחורה, בזמן שהרכב שלי ממשיך להתגלגל למאטה מאז שלמדתי לנה…
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.autoevolution.com/news/2017-maserati-levante-suv-officially-revealed-104847.html אני לא מת על SUV, כל SUV, אבל זו ללא ספק אחת היפות בז'אנר, עם זיקה מובהקת לגיבלי.
הודעה אחרונה מאת DJI, -
-
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מערכת הזרקת מים? מה העניין? יש גם מיכל 5 ליטר בבגז'
הודעה אחרונה מאת yosbar, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אחרי שהתרשמנו מקיה ספורטאז' בהשקה, לקחנו את גרסת 2.0 הליטרים המאובזרת לבדוק מה מקבלים עבור המנוע הגדול יותר וחבילת האבזור המורחבת. המבחן המלא כאן
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 916 צפיות
[h=2]אני רוצה לעשות הצללה מהשמש שמגיעה לחלון שצמוד לנהג. מה אתם ממליצים לעשות? ניסיתי לשים מגבת/חולצה שחלקה מחוץ לרכב וזה נראה לי הפתרון הטוב כי יש אפשרות להסיט. האם יש אפשרות לעשות וילון כזה? אפשר להכין לבד או שכדאי ללכת לרפד? אם יש סרטונים אני אשמח שתשתפו [/h] ועוד דברים קטנים - אני עושה המון עצירות מנוחה ארוכות שבהם אני יושב באוטו ורוצה לשמוע רדיו ולהטעין את הסמארטפון ואם חושך אז גם להפעיל את המנורה. האם יש אפשרות להפעיל את הכל שלא דרך המצבר (אבל גם בלי מנוע פועל)? אני מוכן לקנות רכיב חשמלי אם קיים כזה אבל אני לא יודע אפ יש בכלל דבר כזה. אודה לתשובות מקצועיות מכירים מתקן קטן שמיועד לשמור על קור של בקבוקים/פחיות? זה יכול להיות חשמלי או אפילו ע"י קרח או משהו …
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
ערב טוב חברים. אני מגיש לכם את הביקורת שלי על הרכב, עליה עמלתי רבות. קריאה מהנה! הקדמה: בקיץ 2015, אחרי שביליתי שנה ללא רכב, החלטתי לחזור לתענוג היקר הזה. לקח לי זמן להבין מה בעצם אני מחפש. לו הייתי נותן לשכל ולרציונל הכלכלי להחליט, כנראה שהייתי נוהג היום על מיני ידנית. אבל לא כך היה. חיפשתי רכב עם 'ערך מוסף'. רכב מהנה לנהיגה. הייתי בהרבה סוכנויות. שם בדקתי ונהגתי על רכבי סופר-מיני שונים ומשונים. המסע המתיש הזה נמשך זמן רב, והסתיים בנובמבר באותה השנה. זה היה בוקר יום שישי גשום כשנכנסתי לסוכנות של "פיג'ו" בתל אביב, כדי לראות את ה-208. סמל האריה שהתנוסס על הקיר באולם התצוגה גרם לי לתחושה חמימה בלב. הרגשתי "בבית". זה הזמן לציין שבעבר הלא רחוק נהגתי על 306, שהשאיר…
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אהלן חברים התייעצות קצרה אני פשוט לא יודע איך להמשיך. לפני כשבוע וחצי קניתי קיה פיקנטו ספורט ת.עלייה לכביש דצמבר 2014. עד כה גמעה כ20 אלף ק"מ, גיר ידני. במעמד הרכישה הוסבר לי כי יש אחריות מקיה לכל האוטו למשך 3 שנים ועוד 4 שנים מנוע וגיר. בנוסף המגרש שממנו קניתי את האוטו אמר שהם מבחינתם יש 5 שנים אחריות על הרכב מהם. בזמן הרכישה באמת האוטו נבדק אומנם לא בצורה מעמיקה אך על פניו הכל היה נראה בסדר חוץ מאיזה בורג שמחבר בין האגזוז למנוע שהיה חסר. לא משהו רציני. בכללי גם האוטו נוסע בסדר גמור אני לא מרגיש משהו מיוחד. נסעתי על פיקנטו 1000 סמק והרגיש לי בערך אותו דבר. השבוע התקשרתי למוסך מורשה לשאול האם הרכב עבר טיפול היכן מתי וכו' ונאמר לי שאין תיעוד של הרכב במ…
הודעה אחרונה מאת DoctorDamu, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
2.9 מיליון טויוטות ובהן ראב 4 שיוצרו בין השנים 2006-2014 נקראות למוסך בגלל כשל אפשרי בחגורות הבטיחות. שברולט סילבראדו וסוניק בגלל בעיות בבלמים ופיזו 208ו-2008 להחלפת מיכל דלק. זה כאמור רק מהבוקר.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ידוע לי שהפולו GTI בדגם הזה נמכר רק בשנת 2000, מישהו יודע כמה מהן נמכרו?
הודעה אחרונה מאת mishawel, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, אנחנו בעיצומו של תהליך בניית הרכב החדש - והיום היה מועד הרישום לתחרות בצ'כיה. עקב תקלה - השרת של הצ'כים קרס וכעת יש הצבעה על מועד רישום חדש, יש מועד אחד שטוב לנו והשאר בעייתיים מאד. הסיבה היא שבמסגרת תהליך הרישום ישנו 'בוחן כניסה' והראשונים שעונים נכון זוכים להירשם. הבוחן דורש נוכחות של מיטב המוחות של הצוות שלנו ולכן התאריך מאד חשוב לנו. מה אנחנו מבקשים ממכם בעצם? אנחנו צריכים לייק קטן, כנסו לפוסט של הצ'כים בקישור הזה: ותעשו לייק לתגובה " TERM 3: Friday 12:00CET " תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Formula Technion, -
-
היתה לי בבוקר שיחה עם מישהו בכיר בלובינסקי שסייע לי בעזרה לחבר. יש עכשיו מבצע על ה C4 החדשה עם הקצאה של 100 מכוניות למבצע שאני חושב שהוא בנZ!&ה של מבצע. הם מציעים מימון מלא, בלי ריבית והצמדה + אפשרות לבלון + הנחה של 13,000 שקלים + טרייד אין במחיר מחירון לרכב נוכחי (בגבולות הסביר). כלומר אפשר להיכנס עכשיו ולהזמין C4 חדשה, לשלם 2000 שקל מקדמה שזה עבור אגרת רישוי וקודנית, ואת כל יתר התשלום של האוטו אפשר לתת להם אוטו משומש, כולל רכב שהיה בליסינג, לקבל מחיר מחירון משוקלל על האוטו הישן, ואת היתרה לפרוס בלי ריבית ובלי הצמדה או לבוא רק עם כסף קטן לאוטובוס, לפרוס את כל התשלום של ה 114.9 ל 36 תשלומים, או לקחת 50% בלון ו 50% ב 36 תשלומים. בנוסף, הם מציעים טרייד אי…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
אז לפני שנה ב 15/2/15 רכשתי את הפיג'ו 206 XS שלי,1.6,2006. עברו להם הרבה לבטים חששות והרבה טלפונים למוסך גבע לייעוץ, ופחדים מהאמינות מ "העוקץ הצרפתי", ולאחר כשלושה חודשים של חיפוש רכב מצאתי את האקזמפלר המושלם עבורי. הרכב הגיע עם מערכת סאונד חביבה: רדיו מקורי (הפחות חביב) סט רמקולים של מורל טמפו,זוג רמקולים אחרי,מגבר וסאב גדול שסתם את כל הבגאז'. לא היה מה ליישר קו ברכב,הוא עבר טיפול שנתי במוסך גבע כשבועיים לפני הרכישה מה שכן הוחלף זה נורת מספר ופלטר מזגן. הרכב בכללי: קטן חמוד,נוח,פוזה ובאמת כיף לנהיגה. הרכב משמש אותי לכיף יום יום עבודה-בית. מה הוספתי/ ביצעתי: הרכב עבר יישור קו בתחום הדיטיילינג, ניקוי פנימי יסודי, חיצוני,אוטם כמיטב המסורת. לרכב לא בוצע פוליש למ…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
נראה שבטויוטה החליטו לחסוך כמה דולרים ולא להוסיף כניסת AUX למערכת האודיו של היאריס החדשה. הייתי באולם התצוגה, חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי... עד שאיש המכירות אישר שאין. ממש כמו בתחילת שנות האלפיים כשהיה צריך להשתמש במשדרי FM זועתיים ברכבי ליסינג לא מאובזרים... Bluetooth אמור כנראה להיות תחליף לחיבור של השמע מהטלפון הסלולרי ? אבל בדגם Sol הזול אין גם את זה. מעניין מה עבר למהנדסים של טויוטה בראש
הודעה אחרונה מאת ukeboy, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 113.1 אלף צפיות
התחדשתי בספורטאז' החדשה ( 2016 1.6L) ואני צריך המלצה לגבי לחץ אוויר (צמיגים 215/70R16) כי אני מבולבל מאוד: 1. על הדלת של רכב רשום 240 (2.4) שבהמרה יוצא ~35 PSI (הגלגלים קדמיים ואחורים) 2. במוקד הטלפוני של קיה אמרו לי 33 3. במוסך מורשה אמרו 37 4. כשמערכת אלקטרונית ברכב מצביע על 40 (כך קיבלתי את הרכב) אז השאלה היא האם רכב חדש יכול לבוא עם לחץ אוויר לא תקין\נכון והכי חשוב מה הלחץ אוויר התקין לצמיגים אלו לרכב לא עמוס ולנסיע רגוע. תודה!
הודעה אחרונה מאת bzuy, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
התחדשתי באטו ליסינג חדש - I35 רכב מעולה, לדעתי, איך מגיעים לתפריט של מחשב הרכב (לא מערכת מולטימדיה אנדרואיד ) כדי לבטל נעילת דלתות אוטומטית?
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 5 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב מסוג יונדאי סונטה היבריד דגם לימיטיד . הרכב אמור לשרת אותו כ 2-3 שנים עם ממוצע קמ של 40 אלף לשנה אני מוכן לספוג ירידת ערך בשווי של כ 60 אלף לכ3 שנים. האם בסיגמנט הזה של מנהלים ורכב במחיר הזה עם האבזור והחסכון הזה ירידת הערך הנל סבירה? ואם לא מה לדעתכן תהיי ירידת הערך בשקלול הקמ הגבוה מהממוצע? מבדיקות שערכתי מול קליינטים של הרכב בארץ ומול ארהב שם היא נמכרת צריכת הדלק תהיי סביב ה 17 קמ לליטר מה שאולי יקנה לה ביקוש גבוה בשוק המשומשות בעוד כ 3 שנים אני אופטימי מידי.ץ
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 16 אנונימיים, 283 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Yuvalino
- shahar188
- גולדן191
- GTI33
- Moshe c
- natco
- makatuvkan
- פאר האורה
- borsood
- srool
- אבי ים
- david3692