Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי נתוני משרד התחבורה, בשנת 2000 נמכרו 70 פולו GTI, מהן 3 עם 5 דלתות והשאר עם 3 דלתות. עד היום שרדו רק 33 (2 עם 5 דלתות, השאר עם 3 דלתות).

פורסם

באתר משרד התחבורה יש קובץ XML שמכיל נתונים משנת 2000 (למרות שיש שם ערכים משנת 1996, הם נראים לא מלאים) - http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=174&Itemid=324. בזמנו פירסמתי קובץ Excel מבוסס על הקובץ של משרד התחבורה, אך אני לא מוצא את השרשורים הללו כרגע. הסטטיסטיקות שחבר הפורום car_me מפרסם מבוססות על אותו קובץ של משרד התחבורה.

פורסם

כל כך קצת מכירות, באסה שה70 האלה אלה היחידות שיש בארץ, 33 ששרדו זה בסך הכל פחות מחצי, מצער מאוד, כנראה השאר במצב לא מזהיר.

דרך אגב, אפשר לדעת באיזו צורה שאר המכוניות הורדו מהכביש? זאת אומרת בגלל תאונה לדוגמה, או בגלל מנוע וכו'.

אני שואל אם במקרה אפשר למצוא מנוע שלם שלGTI, אפילו שקשה לי להאמין כי הן כנראה נשלחו לברזל אחרי כל כך הרבה שנים

פורסם

אז השאלה בעצם היא מאיפה להביא מנוע של GTI?

א.תבדוק אם יש עוד רכבים שחולקים את המנוע, אם אתה רוצה שנעזור לך תביא את דגם המנוע

ב.יש חברות שעוסקות בייבוא מנועים מחו"ל, אני מאמין ששם הזמינות יותר גבוהה.

ג.יש מקומות שמתעסקים רק במנועים, אולי אפשר למצוא את המנוע

Miata ND2

פורסם

לא לזה התכוונתי, אני אומר נגיד ומישהו רוצה זה יהיה די קשה.

רכבים שחולקים את אותו מנוע אני כבר יודע איזה, גולף של אותו שנתון המנוע 1.6 16V הוא בעצם השתלה של המנוע של הפולו בגולף, ככה הבנתי בעצם מפורומים שמתמחים בפולו באנגליה.

מנוע AVY אם אני לא טועה

פורסם (נערך)

יש לך בעיה? אל תנסה להתנשא

שאלתי שאלה פשוטה, אם אין לך משהו מועיל להגיד בבקשה אל תגיב לי, כי אתה יוצא פה קצת טמבל בלי להעליב.

אפשר לנעול קיבלתי את התשובה שלי

עריכה אחרונה על ידי mishawel
  • תוכן חדש...