Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח את האוטו למגרש חניה ריק, תתביית על איזה עמוד תאורה או משהו, ותכוון את המראות לפי הכלל הזה. מהר מאוד תראה שאין לך שום שטחים מתים. לא משנה אם אתה נוהג ביונדאי גטס או מרצדס S קלאס.

זה בדיוק מה שאני עושה כל פעם שאיזה מנ*אק דופק לי את המראה כשהוא נכנס לחניה או יוצא ממנה, והורס לי את כל הכיוון.

פורסם

תכוון את המראות שלך על פי החפיפה המינימלית, ואז תזכור באיזה כוונון המראות צריכות להיות כדי להגיע למצב הזה (בין אם זה בשיטת ה"קליקים" או הסטת הראש לעבר המראה) ואז לא תצטרך לחזור על הריטואל בכל פעם, ועדיין יהיה לך כיוון מראות מדויק.

כשמכוונים את המראות ככה, זה מאוד עוזר בתמרונים מדויקים (חניות ונסיעה לאחור באופן כללי) לשנות את כיוון המראות. גם ככה בכל כיוון מראות צריך לפחות לכוון אותן קצת יותר למטה אם רוצים לחנות בצורה טובה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
תכוון את המראות שלך על פי החפיפה המינימלית, ואז תזכור באיזה כוונון המראות צריכות להיות כדי להגיע למצב הזה (בין אם זה בשיטת ה"קליקים" או הסטת הראש לעבר המראה) ואז לא תצטרך לחזור על הריטואל בכל פעם, ועדיין יהיה לך כיוון מראות מדויק.

כשמכוונים את המראות ככה, זה מאוד עוזר בתמרונים מדויקים (חניות ונסיעה לאחור באופן כללי) לשנות את כיוון המראות. גם ככה בכל כיוון מראות צריך לפחות לכוון אותן קצת יותר למטה אם רוצים לחנות בצורה טובה.

במראה השמאלית זה טוב ויפה

בימנית אני צריך לפתוח אותה פיזית גם מעבר לתזוזת הקליקים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התגובות, המראה הימנית שלי קטנה בהרבה מהשמאלית. ידוע לי על כיוון נכון של מראות הצד אך כיוונון זה לא נוח לי. אני חייב לראות חלק קטן מזנב האוטו, אחרת אני תמיד בהרגשה שהמראות לא מכסות הכל.

כאמור, מראת ימין די קטנה, ממליצים בכל זאת לכוון נכון המראות ולהתרגל לזה בכוח?

פורסם

כן. זה כמו סקס. נורא מוזר בהתחלה, אבל אחר כך אתה לא מבין איך חיית בלי זה.

ואין סיכוי שהמראה הימנית קטנה יותר. אלא אם כן אתה נוסע בסובארו DL שנת 78 מהדורה יפנית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מכיר את הקטע עם המראה הימנית הקטנה, זה מאוד מעצבן בוואגיות הישנות יותר, ככה זה גם בפולו שלי.

בכל מקרה אני מכוון את המראה שלי ככה שאני רואה רק את הידית של הרכב, ועדיין יש שטח מת, המראה הזאת פשוט קטנה מדי, אני גם מסתכל בכל מעבר או נוטה עם הראש קדימה כדי לראות יותר שטח במראה.

במראה השמאלית אין שום שטח מת כי יש גם חלק שהוא פאנורמי בקצה המראה

פורסם
מכיר את הקטע עם המראה הימנית הקטנה, זה מאוד מעצבן בוואגיות הישנות יותר, ככה זה גם בפולו שלי.

בכל מקרה אני מכוון את המראה שלי ככה שאני רואה רק את הידית של הרכב, ועדיין יש שטח מת, המראה הזאת פשוט קטנה מדי, אני גם מסתכל בכל מעבר או נוטה עם הראש קדימה כדי לראות יותר שטח במראה.

במראה השמאלית אין שום שטח מת כי יש גם חלק שהוא פאנורמי בקצה המראה

אין לך סיבה לראות 'רק את הידית' ואפילו לא את הסנטימטרים הראשונים שקרובים לדלת, תראה את הסרטון ששמו פה.

• תוכן חדש...