רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,572 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 694 צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול עם משהו יודע עם אפשר להזמין את הסוג שלט הזה +המפתח מאתר האיביי ,ועם יש מצב לקודד אותו בארץ. או כדאי להזמין אותו בארץ. בארץ לשכפל מפתח כזה עולה בין 800 ל 1000 שח ו להזמין מה איביי גג עולה 200 שח רציתי לדעת עם מישהו עשה זאת בעבר תודה לכל העונים זה תמונה מה אינטרנט לי אין את המספר קוד של המפתח
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
ישנו כאן שירשור ענק ומעייף ואין לי כוח לעבור עליו,יקח לי שבוע כנראה... מתוך סקרנות ולידע כללי,מישהו פה בפורום נוסע או נסע משך תקופה ברכבים של בטר פלייס?אני רואה אותם בכבישים עדיין ותוהה לעצמי,מה היה כל כך רע? הפרוייקט בגדול לא הצליח,סבבה. אך הרכב עצמו בהתנהלות שלו,כמה ק"מ לטעינה עושה הרכב,עד כמה יעיל הרכב ביום יום,עלויות זולות יותר או המוח הישראלי המתחכם עשה שובי שימוש יקרים להחזקה? זאת אומרת,כמה שקלים לחודש יעלה ועולה רכב שכזה לעומת רכב מקביל בסגמנט הרגיל (בעירה פנימית רגילה)?
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
https://www.baligam.co.il/products/winter-car15 בתוספת ₪20 תקבלו גם מילוי חנקן לצמיגים לא רע, לא רע בכלל.
הודעה אחרונה מאת israelwww, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 947 צפיות
אך הוסרו סנקציות כלכליות נוספות מאיראן ושתי יצרניות הרכב הצרפתיות ממהרות לשוב לשוק הרעב של הרפובליקה האיסלאמית של אירן. רנו תקים מפעלים לייצור גרסת הטנדר לדאצ'יה לוגאן ולסנדרו ופיג'ו תייצר שם תחת שותפות עם היצרנית המקומית "חודרו" את דגמי ה-301, 208 ו-2008 לשוק המקומי. עוד פרטים כאן
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחרי 8 שנים ומעל 115,000 ק"מ מאז שקנינו את הקסארה, סימני הזיקנה החלו לטפטף. זה לא מנע מאיתנו לתקן את כל מה שצריך בשנה האחרונה (רדיאטור חימום פנימי, נזילה מההגה, טיפול טיימינג+מש' מים + סט בלמים קדמיים) כי ציפינו למשוך איתה עוד שנה לפחות - ואז החליט ליאור (nepet) מהפורום שהוא מוכר את ה C4 2.0 שלו, לא לפני שהוא מיישר לה את האמאמאמא של הקו. ב 31/12/2015 - בדיוק לפני חודש - נפגשנו להעברת בעלות, ועכשיו אחרי שעבר חודש ראשון - הנה סיכום ראשוני. לא תיכננתי להחליף עכשיו רכב, תיכננתי בסוף השנה (אחרי שאעבור דירה) לקחת מימון ולקנות משהו חדש יותר, מיינסטרים כזה (I30 2013). הבעיה היא שליאור (nepet) פשוט לא הותיר לי ברירות כי אני מכיר אותו (הוא משוגע מהסוג הטוב) וכאשר ראיתי שהו…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני נמצא לצורכי עבודה כרגע בסן פרנסיסקו. אני יהיה פה בערך עוד שלושה שבועות. האם אתם מכירים חוויות נהיגה שאתם יכולים להמליץ עליהם באיזור? אני יודע שיש את Laguna Seca, אבל לא מצאתי משהו ספציפי של יום אחד במסלול שאני יכול לעשות, יש קורסים יקרים יחסית שגדולים על התקציב שלי כרגע, הם מגיעים לכמה אלפי דולרים. אני מחפש משהו שאפשר לעשות בסוף השבוע, ולא יעלה על כמה מאות דולרים, עדיף נהיגת מסלול אבל אני פתוח להצעות. תודה
הודעה אחרונה מאת maphisto, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, כאמור מצאתי לוחית רישוי. עליי להעבירה למשטרה או שזה לא מעניין אותם?
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 34 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-33148-%D7%9E%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%92-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8.aspx?utm_source=mako&utm_medium=HpAutoStory&utm_campaign=HpAutoStory&partner=HpAutorStory&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326 נתונים שנאספו על ידי חברת Engie מפזרים את הערפל סביב אחת השאלות הגדולות של עולם הרכב. ויש לא מעט הפתעות. החבר'ה ב-Engie פרסמו היום טבלה ובה מפורטים אחוזי התקלות ביצרנים השונים. אז זו סנונית נחמדה בארצנו הקטנטונת של יענו סקר אמינות בסגנון Consumer Reports ו-JD Power, אבל לא לשכוח שמדובר רק בתקלות שמופיעות במחשב הרכב. מתוך הכתבה: סך ה…
הודעה אחרונה מאת vic1234, -
-
http://www.autocar.co.uk/car-news/industry/alfa-romeo-expansion-scaled-back-and-delayed הידיעה הזו ממש לא משמחת. גם בגלל העיכובים(מה חדש?) וגם בגלל הדגשים המוגזמים על SUV. נקודה אחרת שמופיעה בידיעה מציגה לכאורה הנחת עבודה שברירית שבנתה רבות על השוק הסיני. כן, השוק הסיני, שבכלל לא יודע מה זה אלפא רומיאו. ומוזכר גם נושא כאוב אחר, המפיצים. בקיצור, אחרי השקה מחודשת לאלפא רומיאו בקיץ האחרון והרבה אנרגיה טובה ו-PR חיובי, עושה רושם שמרקיונה ממשיך להתבחבש עם עצמו וחולב את פרת המזומנים של קרייזלר בנסיון להציל את השקשוקה האיטלקית שלו. אני לא מאמין ב'קוסמים'; לא בפוליטיקה ולא בשום תחום אחר. מרקיונה אולי מומחה בתעלולים פיננסיים, אבל בניהול חברת רכב גדולה זה פ…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מה השפעת תא חפצים כגון זה על צריכת הדלק? 5%, 10% ? אולי יותר? האם יש שוני כתלות במהירות הרכב, קרי נסיעה עירונית או בין עירונית? אשמח לפרטים והאם הידע הוא מניסיון אישי או שהצלחתם למצוא מידע ברשת.
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם הרכב רשום על שמי, ואני מעוניין באגרת רישוי מופחתת מכיוון שיש תו נכה לרכב ע"ש אחד מהורי, האם אפשר להנות מההטבה ע"י הוספת שם הנכה לבעלות של הרכב, או שהרכב אמור להיות רשום ע"ש הנכה בלבד?!
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מוצר בסגנון engie (אני לא מוצא מתאם engie באיביי ולא יודע להזמין ממקומות אחרים), מה שאני רוצה זה שהוא ידע לקרוא תקלות משקע דיאגנוזה ולהציג לי אותם באנדרואיד (LG G3). מצאתי 3 מוצרים: 1. http://www.ebay.com/itm/Vgate-WIFI-iCar-iV350-ELM327-OBDII-OBD2-diagnostic-Multi-scanner-for-iOS-Android-/131665954601?hash=item1ea7e70729:g:Y~0AAOSw-vlVkg34&item=131665954601&vxp=mtr 2. http://www.ebay.com/itm/Super-Mini-OBD2-OBDII-ELM327-v1-5-Android-Bluetooth-Adapter-Auto-Scanner-Torque-/231217581366?hash=item35d5a44d36:g:mmcAAOxyc2pTXwPE&item=231217581366&vxp=mtr 3. http://www.ebay.com/itm/WiFi-Car-Diagnostic-Scanner-Tool-Vg…
הודעה אחרונה מאת d30DK, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כמה דברים שאני יכול לספר -אומנם לקח הרבה זמן עד שהגיע דגם ה-2016 שהזמנו אבל לבסוף זה הגיע. לפני שבוע וחצי. -הייתה הנחה משמעותית לקראת סגירת התשלום העיקרי בגלל המבצעים שהם עשו על דגמי 2016 בסוף השנה -הרכב מעולה ואני מאוד נהנה אבל ישנה בעיה קלה שנוגעת למיקרופון של הדיבורית (לא עובד). עדיין לא יודעים מה הבעיה סופית אבל זה בטיפול.... הם רוצים לשים מיקרופון מאוטו אחר ולראות אם יהיה צריך לבסוף להזמין אחד מיפן. בנתיים אני לא יכול לעשות שיחות טלפון... -היה יכול להיות יעיל עבורי אם היו מאפשרים לבטל את הקודן שהזמנו כי גיליתי אחרי כמה ימים מהרגע של ההזמנה שהביטוח הוא בעצם אותו דבר או כמעט אותו דבר עם או בלי. אמנם ביקשנו לבטל אחרי ההזמנה אבל אם הם לא היו מרכיבים ישר כפי …
הודעה אחרונה מאת ping, -
-
-
- אחראי פורום
- 45 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/item/2929348 אם זה יגרום לחזרתה של דייהטסו לארץ הקודש בתמחור זול מהרגיל בהחלט יגרום לי להחליף את ה - YRV הקשישה. מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני 4 שנים רכשתי בטרייד מובייל את הפולו שלי. כעת שאני רוצה למכור אותה גיליתי בבדיקה שהג'נטים מגנזיום שהם התקינו לי הם אינם מקוריים. למה זה מעניין אותי? כי בג'אנט לא מקורי יש מתאם בין הג'אנט לרכב. ברגע שהיה לי פנצ'ר לא הייתי מודע לעניין וחיזקתי את הגלגל ספייר ישירות על הרכב בלי להוציא את המתאם. הבודק אמר לי שאם הייתי נוסע קצת יותר הגלגל היה נופל ויתכן והייתי נהרג. אני מקווה שטרייד מובייל מרוצים מהעובדה שרימו אדם תמים וכמעט הביאו למותו בשביל 4000 שקל. לדאבוני ומפאת מצפוני הודעתי על העניין לאשה שרצתה לקנות את הרכב שלי והמכירה התבטלה בו במקום. אני מתכוון להודיע, לפרסם וכנראה גם להגיש תביעה נגד החברה. אין לי ספק שיש להם סוללת עורכי דין שיע…
-
מה קורה חברים? יש לי משהו שמעסיק אותי לפעמים בראש.... למה אין בישראל חברות לייצור חלקי רכב, או אפילו שיפורים לרכב? בלי שום קשר בכלל להקמת חברה לייצור רכב, שהנושא הזה נטחן פה מספיק, ויש מספיק חסרונות. אני מדבר על חברות למיניהן שעוסקות בייצור חלקים או מנגנונים לרכב, או אפילו מערכות שלמות, כמו: גירים, מנועים למיניהם, מערכות פליטה וכו'. יש מספיק אנשים בעלי ידע רב בתחום הרכב, מהנדסי מכונות, מהנדסי חשמל ואלטרוניקה, שיכולים "לשלב כוחות" ובאמת להתחיל וליזום פה משהו בתחום הרכב. אולי זה יכול ללכת, אולי לא... אבל אם בתחום ההייטק ישראל נחשבת בין המקומות המפותחים בעולם בתחום הזה, ומייצאת חברות ואנשים גם לחו"ל, מוכרת אקזיטים רבים, אני מאמין, אפילו בטוח שאפשר להתחיל ולי…
הודעה אחרונה מאת niro007, -
- 2 תגובות
- 683 צפיות
לאחרונה האיביזה שלנו עברה את ה30 אלף ק''מ וכמובן שעברה טיפול 30 אלף והכל כמו שצריך. עכשיו כאשר מגיעים לקילומטרז' שמצריך טיפול כל פעם שמניעים את הרכב יש צליל וסימן של מברג ליד הקילומטרז'. כנראה שהיו צריכים לכבות את זה איכשהו במוסך בעת הטיפול אבל לא עשו את זה, ועכשיו כל הנעה זה חוזר על עצמו אשמח אם מישהו יודע איך אפשר לכבות את זה תודה
הודעה אחרונה מאת 206+, -
בשל מנהגו הנלוז של מר edan82 לענות את נפשותינו הרכות עם תמונות תועבה של מכוניות ספורט אקזוטיות, החלטנו להפנות זרקור לאחת הפינות הפחות בולטות של המכונית - האגזוזים. מסתבר שיש מכוניות בהם אלו יותר מצינורות מפויחים בישבן - אלא יצירות הראויות למבט שני, שלישי - עזבו - במקרה של פורשה 918 למבט הראשון שלכם... הרשימה שלנו כאן אז אלו הבחירות שלנו? יש לכם עוד? ספרו לנו
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חסר לטויוטה דגמים שהם נאלצים למכור מזדה 2 עם סמל טיוטה? http://m.graveltoyota.com/en/new/details/toyota/yaris-sedan/2016/base/1641/5063
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחרונה התרבו ההודעות שנפתחות בפורום עם כל מיני קישורים לכל מיני אתרים עם כל מיני ידיעות חדשותיות בתחום הרכב. לא לשם כך הפורום קיים. כל יום אלפי אתרים בעולם מוציאים מאות ידיעות זהות, פחות או יותר. עשרות עושים זאת בארץ. גם האתר תחתיו הפורום הזה פועל מוציא ידיעות. אין עניין לקשר את הפורום לידיעות אינפורמטיביות כאלו או אחרות. מי שרוצה לקרוא ידיעות, שיילך לאתרי הידיעות. שיעקוב ב-FB, בטוויטר, באינסטוש, בטלפקס... אחרי פרסומים. לא חסרים מדיומים לזה. הפורום נועד לדיונים. כלומר, אם יש לכם מה לכתוב בנושא מסויים, ואתם מביאים קישור על מנת להוסיף עובדות או סימוכין לדיון - סבבה. לזרוק קישור (עם או בלי תוכן מהקישור) - אין בזה טעם. מצאתם ידיעה או כתבה לא …
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4 אלף צפיות
תחילת שבוע שאחרי הבא נכנסתי לרשימה השחורה גם כן של הקורס המיותר הזה. האמת, שזה תפס אותי בזמן שהכי אין לי ת*ת לשבת ללמוד אבל חייב. בקיצור, רציתי לדעת מה מלמדים שם? האם זה חזרה על החומר התיאורתי שלמדנו בהוצאת הרשיון ? ושאלה שאני עדיין מבולבל קצת לגביה, האם זה קורס לכל החיים אחרי 5 שנים או שכל 5 שנים יש קורס כזה? המשך סופ"ש נעים...
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב, אולם יש לנו בעיה עם חישוב המחיר. הרכב עלה על הכביש בנובמבר 2010, ובחישוב המשוקלל זה לא בא לידי ביטוי, ובעל הרכב מוסיף למחירו 500 שח על כל חודש. למה זה לא משתקף באתר? ייתכן שמגיל מסוים של הרכב (5?) זה לא מחושב יותר? תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הכול התחיל ממבצע "חבר", אנחנו מחכים כבר הרבה מאוד זמן לרכישת רכב נוסף שיהפוך לראשי. הרחבה: שנה שעברה כמעט ורכשנו אוקטביה 1.8 במבצע "חבר", העסקה נפלה בגלל עלויות ביטוח. (הייתם מאמינים שביטוח אוקטביה והאודי A7 למשל עולים אותו הדבר?!) סימנו יום חופשי לכל המשפחה וסרנו לסוכנויות הרכב. קיה ספורטאז' 1.6 - אני חייב לציין שבמציאות הרכב הרבה יותר מרשים ונותן תמונה יותר נעימה לעין, הרבה אנשים לא אהבו את העיצוב החדש כולל מפקדת הכוחות המאוחדים שהתלוותה אליי. הפעם כשהיא ראתה במציאות התלהבה. הרכב מבפנים קודר, מאוד קודר. לא משנה איזה גרסה ואיזה בחירת צבע מושבים(בדגמים הבכירים יותר), הרכב נשאר קודר. הדבר הראשון שהלכתי לבדוק זה הדשבורד, ככל שיורדים מטה מרגישים את שינוי החומרי…
הודעה אחרונה מאת aka77, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 986 צפיות
אני מתעניין ברכישת רכב מחו"ל, הקונה שלח אותי לחברה הזו שהיא מטפלת בתהליך הרכישה וההעברה. אני לא מכיר את החברה הזאת, ובגדול אף פעם לא עשיתי כאלה דברים. אשמח אם יש מישהו שמכיר ויודע. תודה רבה (http://www.logistics-innovation.com זה האתר של החברה, אם מישהו מכיר)
הודעה אחרונה מאת zvir, -
הכי קל זה לגשת עם המון ציניות אל ה-A1 - הבסיסית שבהיצע אודי ובמיוחד לגרסת מנוע ה-1.0 ליטר שלושה צילינדרים טורבו. כי המחיר שלה גבוה, כי משלמים על הסמל, כי איזו מין אודי זו עם מנוע כזה קטן, כי איביזה עם מנוע דומה והספק גבוה יותר עולה הרבה פחות ועוד ועוד. ככה גם התחילה הנסיעה שלי בה, אבל לאט לאט הציניות פינתה את המקום שלה וגיליתי שיש פה בעצם משהו אחר, שזה לא רק סמל, אלא שיש היגיון לא מבוטל מאחורי המכונית הזו ושיש אנשים שהיא בהחלט יכולה להתאים להם. הכתבה המלאה כאן
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
אחרי שקודמו הפך לסנסציה בן לילה ולסיפור הצלחה מקומי בעקבות תג מחיר שהפך את הג'יפון הקוריאני לחלופה קרובה מאי פעם למשפחתית, חוזר קיה ספורטאז' בדור רביעי. מחד, הציפיות הן להתקדמות בסעיפי האיכות, המרווח, האבזור והטכנולוגיה ומנגד האתגר היה לשמור על אותו תג מחיר אטרקטיבי שהפך את קודמו לפורץ דרך. נהגנו בספורטאז' החדש ואלו רשמינו משניים מתוך שלושת המנועים איתם ישווק בישראל. האם הוא עדיין אותה עסקה שהריצה כמעט 11,000 לקוחות בשנת 2015 לאולמות התצוגה של קיה? מה זו בעצם "אמת מוצרית" ולמה קר לי באצבעות וכואב לי המרפק? הכתבה המלאה כאן
הודעה אחרונה מאת nitznatz, -
כל מי שאוהב את התחום חי עם חלומות ותוכניות. מוצע כאן ניסוי. הסיבות להחלפת מכונית הן רבות. בלאי, תזרים מזומנים (קרן השתלמות/בונוס/ירושה וכד'), שינוי בצרכים (משפחה מתרחבת וכד'), עליה ברמת החיים, צורך אופנתי, תום תקופת ליסינג ועוד... חלק מהסיבות והעיתוי ידועות לחלקנו מראש- כמו מועד סיום תקופת ליסינג או פתיחת קרן השתלמות. חלק כמובן שלא. יש הפתעות בחיים. לכולנו יש חלומות מוטריים אשר לעיתים מסתנכרנים עם המציאות ולעיתים לא. האם אתם מסוגלים היום, לתת תחזית למי תהיה המכונית הבאה שלכם? אפשר לתת מאפיינים ואפשר ואף נחמד יותר לנסות לתת דגם מסויים. למשל: - חדשה/משומשת. - קבוצה - מיני, סופר מיני, האצ'בק...משפחתית, סטיישן, מנהלים, SUV....וכד' - ידני/אוט…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
פורשה בוקסטר 718 1 2
מאת yoav911gt2-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום נחשפה הבוקסטר החדשה(מתיחת פנים?). תוצג לראשונה לציבור בתערוכת ז'נבה במרץ. כרגע בוקסטר רגילה מגיעה עם מנוע 4 צילנדרים טורבו עם 296 כ"ס ו4.7 למאה עם תיבת PDK ומהירות מירבית של 275. בוקסטר S עם מנוע 2.5 טורבו במקום ה3.4 הישן עם 345 כ"ס ו4.2 למאה קמש. כמובן שהגרסה הבסיסית מגיעה עם גיר ידני. מעבר לכך נעשו שיפורים לשאר המכלולים עם עדכון תוכנה לגיר בין השאר ואופציה לשלדת ספורט אקטיבית עם הנמכה של 20 מ"מ בS ו10 ברגילה. מקור השם הוא ממכונית מרוץ של פורשה משנות ה50 וה60 שניצחה בכמה מרוצים. *קרדיטים לנט קאר שואו, טופ גיר ואוטוקאר.
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
שלום לכולם. אחד הדברים הטובים שלמדתי בצבא הוא שבכל פעילות צבאיתת משיגרה ועד קרב יש ציוד ונהלים (פק"ל )מסוימים אשר נמצאים בכל כלי רכב בכל עת. הייתי מעוניין להרכיב מעין רשימה מלאה עד כמה שניתן (והגיוני לסחוב ברכב...) של מעין פק"ל רכב אזרחי שכזה. על הפק"ל להכיל דברי חרום לרכב, ליושבים בתוכו ולסביבה הקרובה (שמיכות מילוט, שקיות חימום ורשתות הסוואה כבר לא נחשבות נכון ?). הרשימה לרכבי כביש ולא לג'יפים (להאמרים אין באמת פק"ל הם פחות או יותר יסעו בכל מצב...) הנה הדברים הראשונים שקופצים לראשי ויש במכוניתי הפרטית ... 1. כבלים להתנעה. 2. פנס חרום - ללא סוללות 3.שמן מנוע חצי סינטטי 4. קומפרסור חשמלי ומתאם. 5.
הודעה אחרונה מאת tomer.twizer, -
- 2 תגובות
- 762 צפיות
שלום לכולם מחר בבוקר אני מגיע מהצפון הרחוק לראשון לציון לסוכנות רכב לראות סיאט איביזה אני רוצה לקחת לבדיקה אבל אני לא מכיר שום מקום וגם לא יודע אם יש מקומות שמשתפים איתם פעולה אשמח אם מישהו ימליץ על מקום אמין וטוב שאפשר ללכת עוד שאלה, איך הסיאט איביזה 2010 1.4 ספורט באופן כללי? תודה
הודעה אחרונה מאת Wonka,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 245 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NEW10
- 318i
- אביתר א.
- itaysamurai
- MRobot
- natco
- topop
- MIHAEL
- stx
- עמרי לייט
- עדי-אל
- jpex