Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.autocar.co.uk/car-news/industry/alfa-romeo-expansion-scaled-back-and-delayed

הידיעה הזו ממש לא משמחת. גם בגלל העיכובים(מה חדש?) וגם בגלל הדגשים המוגזמים על SUV.

נקודה אחרת שמופיעה בידיעה מציגה לכאורה הנחת עבודה שברירית שבנתה רבות על השוק הסיני. כן, השוק הסיני, שבכלל לא יודע מה זה אלפא רומיאו.

ומוזכר גם נושא כאוב אחר, המפיצים.

בקיצור, אחרי השקה מחודשת לאלפא רומיאו בקיץ האחרון והרבה אנרגיה טובה ו-PR חיובי, עושה רושם שמרקיונה ממשיך להתבחבש עם עצמו וחולב את פרת המזומנים של קרייזלר בנסיון להציל את השקשוקה האיטלקית שלו.

אני לא מאמין ב'קוסמים'; לא בפוליטיקה ולא בשום תחום אחר. מרקיונה אולי מומחה בתעלולים פיננסיים, אבל בניהול חברת רכב גדולה זה פשוט לא מספיק.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה קורה שוב, אלפא רומיאו (FCA) דוחה את השקתם של דגמים חדשים עד לאמצע 2020. זו דחייה של שנתיים מהיעד הקודם שעמד על 2018 וצריך לזכור שהג'וליה עדיין לא מוצעת למכירה והגרסאות הרגילות של הדגם עדיין לא הוצגו (ז'נבה?).

זה כבר לא משנה עד כמה הג'וליה תהיה טובה, נדמה כי עד 2020, לפחות, אלפא תמשיך להיות מותג נישה זניח.

cq5dam.web.1280.1280.jpeg

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם

עצוב, מאוד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

בדיוק פתחתי שרשור באותו נושא (איחוד רצוי). זו בכל מקרה שקופית מהמצגת. כפי שכתבתי שם, גם אם הג'וליה תהיה פלא מוטורי, בקצב הזה אלפא תמשיך להיות נישה חסרת חשיבות. להתרכז בשוק הסיני, או להשתמש בו כתירוץ, זה מזכיר לי את DS של PSA -טוב לא הולך לנו באירופה כי המוצרים שלנו פשוט לא אפויים מספיק אז ננסה בסין, הרי כל שטות כמעט אפשר למכור שם.

cq5dam.web.1280.1280.jpeg

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם (נערך)

סרג'יו מרקיונה צריך לדבר עם פסיכיאטר, הבן אדם לא יציב נפשית.

כל דבר הוא עושה חצי עבודה ואז מתחרת.

החולה נפש ביטל את הדארט ואת ה 200 שרק יצאו עכשיו

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

אני אמרתי מהשניה הראשונה שאני לא קונה את הממבו ג'מבו השיווקי שלו, חבל מאוד שהוא מוליך את החברה ביגון שאולה, מדובר במנהלן מהסוג הנאו-פיננסי שעושה בעיקר להטוטנות חשבונאית שתסתיים בזה שהוא הולך לצאת משם כמו בעלי מגה, אדם מאוד עשיר שמשאיר אחריו עיי חורבות.

לא ידעתי בנוגע ל 200 ולדארט אבל הוא גם ביטל את:

*דורנגו שרק עבר שנה שעברה מתיחה כוללת.

*גראנד קאראוואן שמכר יפה, רק לא התאים לו לליין אפ של דודג' כפי שרוצה למצב אותם.

*דודג' אוונג'ר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בסאבטקסט שלהם, אני שומע גם שהאמריקנים לא אוהבים את ההתנהלות שלו. יש בה משהו שחצני ״אתם דרדרתם את עצמכם עד לכאן, אני אראה לכם איך עושים את זה נכון״.

זה לא שלאמריקנים חסר בתחום הממבו ג׳מבו השיווקי, אבל הם צריכים גם לראות משהו פיזי שאפשר לתפוס בידיים.

הגרנד וויאג׳ר הוחלף על ידי ה״פסיפיקה״ שהוצג בדיטרויט, כך שרק השם נעלם לא המוצר (אחרי כמעט 30 שנים, אפשר להחליף שם).

לגבי האוונג׳ר, להצטער על לכתה זה כמו להתבאס על זה שהסירו למישהו גידול ממאיר...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אלפא זה מוצג שמת לפני הרבה שנים כשפיאט קנתה אוטו.

מרקיוני (מוקיוני) הנוכחי מסתכל רק על הגרוש של הרווח, במצב הזה אלפא תדחה כל שנתיים עד שפיאט תהיה רווחית ברמה גבוהה.

חבל..:-(

Kia Niro 2017

פורסם

אוי ואבוי, "העתקנו את העיצוב של הגג ביונדאי סונטה"! :-(

Marchionne went on to say that FCA's designers copied the roofline of the Hyundai Sonata, which "has the same problem." He continued, "We didn't copy the car, we copied the entry point to the rear seat. Dummies. I acknowledge it."

בכלל, נהיה נורא אופנטי בפיאט לכסח את המוצרים שלהם, קודם כל שני הרכבים היחידים שהם כרגע מוכרים הם "בושה לאלפא", היה עוד איזה קטע ששכחתי כבר עם הלקאה עצמית עכשיו מודים בהעתקות.

למי זה טוב ההודאה הזאת?

לכבוד של אלפא? למניות?

לכבוד של מרקיונה?

לקהל האוהדים?

איך אמר אריק אינשטין, "ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים עכשיו ת'לב".

לפחות בדבר אחד אני מבסוט, קם הגולם על יוצרו ומרקיונה מעביר את האמריקאים שיעור בניהול, U.S.A STYLE!

כל מה שהאמריקאים עשו שנים לאופל, מרקיונה עכשיו עושה לקרייזלר (או ליתר דיוק, לג'יפ).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכלל, נהיה נורא אופנטי בפיאט לכסח את המוצרים שלהם, קודם כל שני הרכבים היחידים שהם כרגע מוכרים הם "בושה לאלפא", היה עוד איזה קטע ששכחתי כבר עם הלקאה עצמית עכשיו מודים בהעתקות.

התבלבלת...

האלפות הנוכחיות הן מצויינת, אליבא דמרקיונה.

הקודמות, הן הקטסטרופה.

ולמרות שמצויינות, יוחלפו במשהו אחר לגמרי...

עם זאת, צריך להזהר ולזכור שהאמריקאים מה-זה לא אוהבים בעלות זרה על המותגים שלהם, ומכאן האנטי שלהם נובע.

קצת סבלנות.

אם הג'ולייה החדשה תהיה טובה ותצליח, נאכל את הכובע (ואפילו בשמחה!).

אם לא, נאכל את הפאנבויז של אלפא...

בכל מקרה, משעמם לא יהיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כנראה שבפיאט החליטו שיש לעבור לSUV ולבטל את המשפחתיות.

די הגיוני, אבל במקרה של אלפא לדעתי היה חכם יותר להציג משפחתיות עם נטיה ספורטיבית מודגשת כמקדמי מכירות ל SUV.

Kia Niro 2017

פורסם

ראשית, ההתייחסות בשרשור הזה היא לאלפא רומיאו, שם הובטחו לנו הרים וגבעות...

שנית, פיאט כבר השיקה משפחתית זולה בשם טיפו בתצורת סדאן (מתחרה לסקודה ראפיד/סיאט טולדו). בתערוכת ז'נבה הקרובה תוצג גרסת ההצ'באק שלה ובהמשך גם גרסת הסטיישן.

שלישית, אלפא רומיאו עדיין לא נמצאת במקום של היצרניות הגרמניות המבוססות, בכך שהיא יכולה להציג ליין של מספר SUV. שבריריות התכנית העסקית שלה רק מראה עד כמה "שלפו שם מהשרוול".

רביעית - והכי חמור - אם יורדים מהקטע של סין ומתמקדים יותר בשווקי הים התיכון, אירופה וארה"ב, מדוע להקטין את תקציבי המו"פ עד 2018 ולדחות השקות של דגמים קריטיים?

לו אני משקיע ב-FCA, הרי שבעקבות המצגת הזו וכל ההתנהלות הייתי מעביר את השקעותיי לאפיק סולידי יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

המשכיות, עקביות ואסטרטגיה ברורה אף פעם לא היו החלק החזק של קונצרן פיאט, שחי מהבלחות מקוריות לכישלונות מביכים, בלי קו ברור בשום סיגמנט, משום בחינה. אם נבחן במקביל ב-Audi אפשר לראות את האבולוציה הברורה לקראת ההפיכה למתחרה ל-BMW ומרצדס, משנות ה-80' ועד היום.

בינתיים, נחכה ונראה מה יוליד יום.

שינוי גדול עוד אין. הג'ולייה תגיע, באיחור (הפתעה, הפתעה), אבל תגיע ואז נראה אם יש הבלחת גאונות או כישלון מביך או... סתם עוד אוטו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...