Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי בעוד כמה שנים איזו סילבראדו או דודג' RAM אם אני יעשה רישיון C1. אם לא, אולי שוב פעם מרצדס או אולי אותה מרצדס שיש לי היום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתחום האספנות, מאוד אוהב SL, וכשאקנה רכב אספנות בעתיד זו כנראה תהיה SL. (מכרתי לפני שבועיים מרצדס 230E אחרי שבע שנים, וכבר מתגעגע).

ליום יום - Z4 זו שאיפה, 911 שאיפה לא ממש ריאלית.

חלום רחוק - G-class.

בינתיים מאושר עד הסן-רוף במיני קופר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני לא חושב שמותר לי להגיב בשרשור הזה, עצם העובדה שהחלפתי אינפיניטי בוולוסטר אטמוספרית די מוציאה אותי חומוס :)

ולא סתם, אלא בקופסת שימורים...

אבל, אני מבסוט עם היונדאי, כמה זמן אחזיק אותה? לא יודע.... אולי חצי שנה ואולי 4 שנים, בכל מקרה מתחילות לעלות תהיות לגביי מחליפה לקיימן, ככל הנראה עוד מספר חודשים, אם ימצא אקזמפלר טוב, אז הקיימן תפנה מקום לפורד ת'נדרבירד.

אתה לא יודע מה עשית לי עכשיו :cry:

ב-2006 ביליתי עם רעייתי כמה ימים נפלאים בוגאס. חשבתי בהתחלה לשכור איזו מוסטנג פתוחה, אך משראיתי את היפהפיה השחורה באחת החברות על הסטריפ לא חשבתי פעמיים, קל וחומר משידעתי שיצור הדגם הוא בערוב ימיו ולא תהיה הזדמנות נוספת.

ועוד משהו, אישי. לפני שלושים ומשהו שנה שודרה בטלויזיה סדרה שאהבתי(מעניין למה), על בלש בוגאס בשם טאנה - שנהג ב-T בירד 55' או 56' אדומה מהדור הראשון, עם צילומי תקריב מלפנים על טאנה נוהג ולפניו אחד מכונסי האויר הסקסיים ביותר שבנמצא...

בקיצור, אני בוגאס, עם T בירד רטרו המונעת ב-V8 בריא - ונהנה כמו ילד. פותח חזק מרמזור לרמזור, גג מופשל - ומחייך כמו אדיוט. 290 כוחות הסוס תורגמו לשש ומשהו שניות למאה, ההגה לא הבריק, השלדה(מלינקולן LS/יגואר S טייפ) דווקא היתה לא רעה ו"תפרה" יפה את העיקולים בכביש התשלום שלאורך אגם מיד - ופה ושם גם הראתה חיים מהגלגלים האחוריים, המונעים, בפניות הדוקות יותר . על ההייוויי, על רקע נופי המדבר ב-100 מיל"ש ודיסק טוב במערכת, לא יכלתי לבקש פרטנרית טובה יותר, למעט רעייתי שישבה לצדי וחיה בשלום עם הנהיגה שלי מאז ומתמיד.

ובערב נעים, עם גג מופשל ועל רקע אורות הסטריפ, הרגשתי קצת כמו טאנה, שדומה כאילו רק חיפש סיבות להניע את האדומה שלו.

חזרתי לארץ, קניתי דגם 1:18 של הגברת ואני מביט בו כרגע, תוך כתיבת שורות אלו.

בקיצור, תהנה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ההעדפה שלי זה מרצדס G-Class אבל נראה, הזמן יגיד .

בנצי, ממה שאתה יודע,

איך הגרסאות האחרונות של הדגם הזה עומדות במבחן הזמן בארה"ב?

מה אופי התקלות הנפוצות?

האם הטיפולים יקרים?

חלום רחוק - G-class.

רז,

הכוונה לדגמים האחרונים או לדגמים הראשונים (W460), כרכב אספנות?

אחרי 6 שנים עם הקסרה שלי, ואחרי מחשבות בכיוון המיני'ס למיניהם, אני שוקל ברצינות להשתדרג לקליאו החדשה (4), ברגע שיתחיל היבוא- תלוי במחיר\ גרסאות מנוע\ אבזור שיוצע בארץ.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

הרומסטר שלי כבר בת שנתיים וחצי ותוחלף כנראה עוד שנה. המועמדות, נכון לעכשיו:

1) ייטי - עד אז צפויה הייטי לעבור מתיחת פנים. מקווה שתמשיך להיות משווקת גם עם גיר ידני.

2) רנו מגאן אסטייט - מכונית משפחתית מאד הגיונית

3) אם אצליח לגרד עוד כמה שקלים ( ולשכנע את האישה), אז BMW 116 ידנית :lol:

גם הסאקסו הקשישה של אשתי (כבר 7 שנים אצלנו) הגיעה לגיל מופלג ואני חושב על יורשת. אחפש כנראה C3 או קליאו צעירות יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני פשוט לא יודע. אני סופר לא החלטי בנוגע כל מיני תחומים, כולל רכבים. הייתי מסופק לגמרי רק אם היו לי 20 רכבים שונים.

כיום אני מחזיק ב A1 מחומשת דלתות שקניתי מעט בפזיזות, אבל בסה"כ רכב נחמד ליומיום.

חדשה או משומשת - תלוי איזה רכב זה יהיה.

אם אני אמכור אותה בשנה הקרובה, ככל הנראה הכלה תהיה מיאטה NC ידנית ומשומשת.

אם לא אמכור אותה, יכול להיות שבעוד שנתיים כשיהיה לאחי הקטן רשיון, אני אתן לו את ה A1 ואקנה BRZ/GT86 חדשה/משומשת (בהתאם למחיר/קילומטרז'/אגזמפל שאמצא).

אולי בכלל אני אפזול לכיוון של הוט האץ' כמו פוקוס ST או GTI דור 7.

אפשרות נוספת היא שאני פתאום אתאהב בטיולי ג'יפים ואקנה ג'ימני ידנית משומשת.

בקיצור - אני אפילו עוד לא יודע מהם הצרכים שלי. אין לי מושג :| .

החשש העיקרי הוא לקנות רכב שאני בטוח בהיותו מעולה (כמו מיאטה), ועם הזמן לגלות שאני לא אוהב אותו מסיבות כאלה ואחרות.

.Your average Notepad

פורסם

שרשור מעניין! :-D

אחרי כמה שנים עם 106 ראלי, ובערך שנה וחצי עם קליאו ספורט, מאמין שאשאר איתה לפחות עוד שנה-שנתיים.

אני מאמין (ומקווה) שהרכב הבא שלי יהיה הנעה אחורית - אולי רודסטר - מיאטה/s2000/350z/אחר :)

בטווח הארוך - מקווה תוך ~10 שנים להגשים חלום ולמצוא איזה 993/996 במחיר שאוכל להרשות,

במקביל לאיזה רכב משפחתי כנראה.

דקל

פורסם
שתי אפשרויות:

1. בע"ה עם הרחבת המשפחה (כשתגיע), אני משאיר את היאריס-אולי יהיה אפשר להסתדר עם בוסטר/ערסל מאחורה כרכב אחד עיקרי.

2. רכב אחד לא מספיק-אז אני קונה רכב משפחתי גדול (כנראה יד שנייה בהתאם לתקציב).

משום מה אני חושב להוסיף למשפחה איזה סיטרואן ברלינגו או רנו קנגו שיכולות להסיע משפחה ולהתמודד בכבוד אפילו עם העברת דירה כשנצטרך לעבור. בנישה האוטומטית (כי לאישה יש רשיון לאוטומט)-מוכרים את היאריס (לצערי) וקונים קורולה מהשנתונים המתקדמים יותר (2010), או סיטרואן C5 (אישתי חולה עליהן..רחמנא ליצלן :roll: ) או יונדאי I30.

אאל"ט אתה עובד רחוק מהבית, אז למה לא להעביר לאשה את היאריס ולקנות לעצמך ברלינגו/קנגו דיזל ידני שיחסוך לך הרבה כסף על דלק? הגרסאות בנזין האוטומטיות לא כ"כ מוצלחות (מהניסיון של המקורבים שלי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני בעד שרשורים כאלה (אז והיום).

אחרי שנתיים עם רכב חם (קליאו ספורט), שנתיים עם רכב רגיל (יונדאי I10), שנתיים עם רכב חם (מיאטה) וכרגע מתחילות שנתיים עם קורולה 93 אני רק יכול לקוות שעוד שנתיים האישה תסכים להתפשר על רכב היברידי (יאריס או אוריס) חדשה/משומשת ואני אסתפק ב-GT86 משומשת.

מה הקטע של השנתיים? אתה אפילו מגדיר את התקופה הצפויה כעת כשנתיים...(איך אתה יודע מראש)

יש לך זיגזוגים די קיצוניים.

לא משעמם לך...

עד היום ראיתי רק פעמיים GT86/BRZ. פרארי, שלא לדבר על מזראטי, ראיתי הרבה יותר.

לא יהיה קל למצוא משומשת...עלול לקחת שנתיים 8)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

סוזוקי גראנד ויטרה 2001, קצרה, ידנית מנוע 1.6 שאני אסב ל-2.0 :)

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

מקווה שבעוד כמה שנים קטנות, אחליף סוף סוף לרכב חלומותיי: 300C. בינתיים, אני מתנייד עם הלאנסר 08' שלי, שאני מאד מאד אוהב ולא מעוניין להחליף לשום דבר אחר כרגע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בנצי, ממה שאתה יודע,

איך הגרסאות האחרונות של הדגם הזה עומדות במבחן הזמן בארה"ב?

מה אופי התקלות הנפוצות?

האם הטיפולים יקרים?

יגאל.

שוק ברזל. מוניטין אמינות של מרצדס ישנה ומראה שתמיד נראה רענן.

haters will hate

• תוכן חדש...