Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי זה מאוד מסובך.

באיזור החלומות - נמצאות קלאסיקות שבתור ילד היו האייקונים שלי - 911, E TYPE, DINO, CSI, כמה אלפות , ועוד...

אם הייתי מתגבר על כמה מחסומים...הייתי פועל לאימוץ וטיפוח דווקא בת אלמוות. חושש מההקרבה הנדרשת. אולי עוד 10 שנים.

באיזור ההנאות - היא כנראה הייתה משהו מאוד קרוב למה שסדרה 3 יודעת לתת (לא דווקא מדור האחרון...). הנעה אחורית, כוח, הגה, תקשורת, איכות וסגנון אירופאי.

אבל גם כאן אני לא מסוגל להשתחרר ממה שהתדמית עושה לחלק מהאנשים.

באיזור הריגושים - Z4, 4C, ועוד. מכוניות שרק מבט עליהן מפתה. בלי לנהוג, בלי לקרוא...קורצות לי. בכל מקרה, 4C תהיה רחוקה מאוד מהתקציב...

בהיבט הפראקטי - בסוף אני מרובע ושמרן. הבאה שלי תהיה הוט האטצ'. GTI החדשה בהחלט תעניין. ST סטיישן מעניינת... על הנייר, האידיאל היא M135, אבל היא עם הסמל הלא נכון...

שנה~ מהיום. חדשה. ידנית. מהנה.

עריכה: ואולי זה לא מסובך...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעוד שנה וחצי כניראה,תתווסף לפנדה מזדה לנטיס/סובארו ניו אייג/רנו מגאן/יונדאי אלטנרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בצורה מאוד מפתיעה ולאחר הסטוריה של סופר מיניס בלבד מ-92 הזמנו סקודה ראפיד.

92-95 פיאט אונו

96-02 פיאט פונטו

02-08 דייהטסו YRV

08-13 הונדה ג'אז

ואני מאמין שגם הרכב שאחרי הסקודה לא יהיה שבלול - LESS

החלום זה GTR, אולי חדשה, אולי משומשת בעוד כמה שנים ;)

פורסם

אני בעד שרשורים כאלה (אז והיום).

אחרי שנתיים עם רכב חם (קליאו ספורט), שנתיים עם רכב רגיל (יונדאי I10), שנתיים עם רכב חם (מיאטה) וכרגע מתחילות שנתיים עם קורולה 93 אני רק יכול לקוות שעוד שנתיים האישה תסכים להתפשר על רכב היברידי (יאריס או אוריס) חדשה/משומשת ואני אסתפק ב-GT86 משומשת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האמת שאפשר גם לראות בהיסטוריית ההודעות שלי שגם לפני שרכשתי את הסברינג LX

שקלתי אותה מס' פעמים בפורום ייעוץ מבעוד מועד , כך שהתחזית שלי די אמינה .

אין לי טווח מוגדר להחזקת הסברינג - כל עוד היא תקינה היא נשארת ונותנת תמורה טובה מאוד בינתיים .

מועד ההחלפה יהיה כאשר תגיע תקלה מאוד יקרה ולא כדאית לתיקון ואז אני מאמין שהקאדילק cts

תהיה המועמדת האולטימטיבית - כמובן שלא חדשה.

Gn'f'R

• אחראי פורום
פורסם

לי יש רשימת מועמדות גם 10 שנים קדימה :oops: לא שאני אומלל בחיי היומיום, אבל אלו מחשבות מעוררות

שמניעות את הכיף שלי (ושלנו) בתחביב הזה, עניין ההתחדשות וההתקדמות.

לעניין הרכב הבא, מניח שעוד שנה וחצי-שנתיים, הסקאלה מגוונת: 159, מיאטה NC, במוו 3, GTI 5/6.

יש רשימה מקבילה, רשימת הלא-פוליטיקלי קורקט: אימפרזה GT (חייב לסמן V על הדבר הזה), 156V6,

147/156 GTA, אלפא GT 3.2.

גם לרכב של אשתי יש תוכניות ברורות: חצי שנה מהיום, בראבו או i30.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רעיון נחמד.

אני לפני גיוס, עם רישיון כמעט שנה, הייתה לי אפשרות לרכוש רכב ישן כמו שעושים הרוב, אבל אני אוהב מכוניות חדשות. וזאת לא הייתה אפשרות.

הרכב הראשון שלי ככל הנראה יהיה חדש, עם לא מעט כוח, אם זה ידני או אוטומט אני לא יודע, מה שיבוא.

בטוח שזה לא יהיה פג'ו/רנו/סיטרואן. מועד החלפה עד 5 שנים.

עדיף שיהיה קטנצ'יק אבל שיהיה לי מקום לשבת בנוח :oops:

פורסם

אם הייתם שואלים אותי לפני חצי שנה, לא הייתה לי תשובה. אחרי 4+ שנים עם המיאטה, פשוט אין לי מושג מה יכול להיות תחליף ראוי בארץ, שלא ידרוש ממני קפיצה משמעותית בהוצאות.

רק שהשרשור הזה עלה עכשיו, ועכשיו המיאטה כבר לא איתי ואני נמצא ביבשת האפשרויות הבלתי מוגבלות (אלא רק אם אתם מגבילים את עצמכם לכל מיני מפלצות אמריקקיות מזוויעות :wink: ). כאן הבעיה היא הפוכה - יש יותר מדי בחירה, במחירים יותר מדי נוחים. כמות הדברים המעניינים שאפשר לקנות כאן במחירים של משפחתומטית חדשה בארץ היא פשוט לא הגיונית.

אז אני עדיין לא יודע מה זה יהיה, אבל יהיה לזה גיר ידני, הנעה אחורית ויותר מ-300 סוסים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז אני עדיין לא יודע מה זה יהיה, אבל יהיה לזה גיר ידני, הנעה אחורית ויותר מ-300 סוסים...

אותי מעניין אצלך רק עניין הגיר הידני, למסקרן אותי איזה יתרונות אתה, שכבר נהגת על רכבים חזקים אוטומטיים, מוצא לגיר ידני שעדיין מצדיק את קיומו על פני גיר אוטומטי עם מנופים מאחורי ההגה?

שוב, זה מסקרן דווקא אצלך כי נהגת במגוון רחב של אוטומטיות חזקות.

יכול לומר בכנות שמאז שנהגתי בכל מיני רכבים מאוד חזקים ואוטומטיים (פרארי, מזראטי, אסטון, M5, הרכב שלי ועוד)- אני באמת לא מצליח בשנת 2013 למצוא צידוק לגיר ידני.

אבל תפור עלייך M3 2005. :lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחרי שגיליתי את היתרונות והחסרונות שבהחזקת רכב עם שלוש דלתות, כנראה שלקראת הרכב הבא בעוד כמה שנים אתבגר (או שארחיב את המשפחה).

שואף להישאר ב-VAG בכלל (ובסיאט ספציפית) ולהחליף את האיביזה בלאון דור שני TSI נוספת, הפעם ידנית.

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם

אני לא חושב שמותר לי להגיב בשרשור הזה, עצם העובדה שהחלפתי אינפיניטי בוולוסטר אטמוספרית די מוציאה אותי חומוס :)

אבל, אני מבסוט עם היונדאי, כמה זמן אחזיק אותה? לא יודע.... אולי חצי שנה ואולי 4 שנים, בכל מקרה מתחילות לעלות תהיות לגביי מחליפה לקיימן, ככל הנראה עוד מספר חודשים, אם ימצא אקזמפלר טוב, אז הקיימן תפנה מקום לפורד ת'נדרבירד.

Ford+Thunderbird+02+Blk+1k+030.jpg

ת'אמת, אם הכל ילך כמתוכנן התא המשפחתי יתרחב תוך כמה שנים, זה יתן איזה 8 חודשים למצוא רכב שיהיה נוח עם בוסטר, הריינג'רובר החדש ממש חמוד, ההעדפה שלי זה מרצדס G-Class אבל נראה, הזמן יגיד .

haters will hate

פורסם
אותי מעניין אצלך רק עניין הגיר הידני, למסקרן אותי איזה יתרונות אתה, שכבר נהגת על רכבים חזקים אוטומטיים, מוצא לגיר ידני שעדיין מצדיק את קיומו על פני גיר אוטומטי עם מנופים מאחורי ההגה?

שוב, זה מסקרן דווקא אצלך כי נהגת במגוון רחב של אוטומטיות חזקות.

יכול לומר בכנות שמאז שנהגתי בכל מיני רכבים מאוד חזקים ואוטומטיים (פרארי, מזראטי, אסטון, M5, הרכב שלי ועוד)- אני באמת לא מצליח בשנת 2013 למצוא צידוק לגיר ידני.

אבל תפור עלייך M3 2005. :lol:

קודם כל, אני נהנה יותר עם ידני. פשוט כך. פה גם אין בעיה של פקקים, אז זה בכלל נו בריינר.

במכונית כמו פרארי אני מסכים שזה כבר לא רלוונטי, אבל במכוניות פחות קיצוניות, ממיאטה ועד לרמה של M3, הגיר הידני מספק חווית נהיגה ספורטיבית עדיפה. לא רק בתחושה של העברת ההילוכים בעצמך, עם התזמון המדויק של הידית והקלאץ', אלא גם בנהיגה ספורטיבית: האפשרות לזרוק את הקלאץ' בדיוק איך שאתה רוצה, השימוש בהעברת ההילוך ביחד עם העברת המשקל, העדיפות המוחצת בעת נהיגת דריפטים...

ובלי קשר, ל-M3 E46 אוטומטית יש גיר מחורבן. זה ב-ט-ו-ח יורד מהרשימה. עכשיו אני רק צריך משהו שיוריד אותי מ-M3 קבריו (שיש כאן בכמויות ובמחירים נוחים יותר מקופה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שתי אפשרויות:

1. בע"ה עם הרחבת המשפחה (כשתגיע), אני משאיר את היאריס-אולי יהיה אפשר להסתדר עם בוסטר/ערסל מאחורה כרכב אחד עיקרי.

2. רכב אחד לא מספיק-אז אני קונה רכב משפחתי גדול (כנראה יד שנייה בהתאם לתקציב).

משום מה אני חושב להוסיף למשפחה איזה סיטרואן ברלינגו או רנו קנגו שיכולות להסיע משפחה ולהתמודד בכבוד אפילו עם העברת דירה כשנצטרך לעבור. בנישה האוטומטית (כי לאישה יש רשיון לאוטומט)-מוכרים את היאריס (לצערי) וקונים קורולה מהשנתונים המתקדמים יותר (2010), או סיטרואן C5 (אישתי חולה עליהן..רחמנא ליצלן :roll: ) או יונדאי I30.

• תוכן חדש...