Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכן להתאבד לפני שאמצא את עצמי קונה אוקטביה (?) סקאוט (?!?) דיזל (!?!?!?) 140 כ"ס (?!?!?!??!?!?!) אם אני גר בגרמניה.

לא רק שאתה ממליץ על סקודה, אתה בוחר פאקינג אוקטביה, ואז מוסיף חטא על פשע ובוחר את הסקאוט, ועל הכל אתה שם תועבה בדמות דיזל עם 140 כ"ס?

לא, באמת. תמצא שילוב יותר זוועתי בבקשה. i dare you.

כמו שאמרתי - שסופרבמבה יתן תקציב ודרישות (בבקשה לא "אני רוצה אוטו משעמם") ואני מוצא לו כמה אלפי אופציות עדיפות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אני מוכן להתאבד לפני שאמצא את עצמי קונה אוקטביה (?) סקאוט (?!?) דיזל (!?!?!?) 140 כ"ס (?!?!?!??!?!?!) אם אני גר בגרמניה.

לא רק שאתה ממליץ על סקודה, אתה בוחר פאקינג אוקטביה, ואז מוסיף חטא על פשע ובוחר את הסקאוט, ועל הכל אתה שם תועבה בדמות דיזל עם 140 כ"ס?

לא, באמת. תמצא שילוב יותר זוועתי בבקשה. i dare you.

כמו שאמרתי - שסופרבמבה יתן תקציב ודרישות (בבקשה לא "אני רוצה אוטו משעמם") ואני מוצא לו כמה אלפי אופציות עדיפות.

לא המלצתי, רק אמרתי שזה רכב לא רע בכלל. ברור שזה לא ספורטיבי, אם להסתכל מנקודת מבט ספורטיבית, באמת זוועה. אבל לא כולם מחפשים רכב ספורטיבי, לפי הרשימה שהוא הביא, אוקטביה סקאוט זה רכב מצוין בשבילו. אתה מתכוון למצוא לו רכב יוקרה או ספורטיבי, נכון?

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
לא המלצתי, רק אמרתי שזה רכב לא רע בכלל. ברור שזה לא ספורטיבי, אם להסתכל מנקודת מבט ספורטיבית, באמת זוועה. אבל לא כולם מחפשים רכב ספורטיבי, לפי הרשימה שהוא הביא, אוקטביה סקאוט זה רכב מצוין בשבילו. אתה מתכוון למצוא לו רכב יוקרה או ספורטיבי, נכון?

אין לי מושג אם הוא רוצה משהו ספורטיבי. אני מעריך שמכיוון שהוא כותב בפורום רכב, הוא מתעניין במשהו... מעניין.

סקודה אוקטביה סקאוט דיזל זה מעניין בערך כמו לחתוך לעצמך את המוח ולאכול אותו לאט לאט (ותודה לחניבעל לקטר :-P ).

הרשימה שהוא הביא משמעותה שהוא כנראה ממש לא מבין מה אפשר להשיג במדינה כמו גרמניה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני מבין את הגישה של רוני ומאוד מזדהה איתה, גם אני בגישה שאם מישהו עושה רילוקיישן מישראל למדינה שבה אפשר להתפנק ברכב מיוחד יותר (שאולי בישראל לא היית מרשה לעצמך)- לך על זה.

מילא ההמלצה היתה על פאביה, אבל אוקטביה?

במדינה עשירה בהיצע כמו גרמניה שבה המכוניות המשומשות זולות מאוד- אפשר (ורצוי\מומלץ\חובה) להנות מרכב מיוחד יותר, לא חובה שיהיה ספורטיבי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא היית צריך לכתוב את זה.

הרי אתה יודע שכל חבר פורום עם ותק של יותר משבועיים מחכה לרגע שבו יהיה מספיק בשל לפאביה.

כולם גם יודעים איזה צבע...

עובדה, אפילו רוני שניסה לפני מספר הודעות לחשוב מה תהיה הבאה שלו, לא הרגיש מספיק נוח לציין אותה כאופציה...

אני מאמין שמי שעובר לגרמניה, אחרי מספר ביקורים ברינג, עולים הסיכויים שיצא מהארון וירגיש שהזמן הגיע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

פאביה זו הסיבה היחידה שרכשתי את הרכב הנוכחי, אני קודם מתאמן על רכב הנעה אחורית סביר לפני שאני עובר לעוצמה הברוטלית של הפאביה, השמועות מדברות על מומנט מפלצתי של כ-100 קג"מ........ברוורס!!!!.

יש גם תיעוד ל-3 עדויות על פאביות שנתנו חפירות בעודן בניוטרל!!!.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הרכב הבא שלי בשאיפה יהיה גם הנעה אחורית, אולי 4 על 4 קבועה, אבל ממש לא הנעה קידמית.

או STI 2004, אולי משהו דו מושבי כמו S2000, ואולי RX-8, אם הייתי יכול למצוא כזו בארץ. אולי בכלל M3.

כרגע אני נוהג על BMW 328 ידנית ו 306 ספורטיבית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אני מבין את הגישה של רוני ומאוד מזדהה איתה, גם אני בגישה שאם מישהו עושה רילוקיישן מישראל למדינה שבה אפשר להתפנק ברכב מיוחד יותר (שאולי בישראל לא היית מרשה לעצמך)- לך על זה.

במדינה עשירה בהיצע כמו גרמניה שבה המכוניות המשומשות זולות מאוד- אפשר (ורצוי\מומלץ\חובה) להנות מרכב מיוחד יותר, לא חובה שיהיה ספורטיבי.

נו ברור שלפאביה אין תחרות :)

הרגתם אותי. טוב, סקאוט זה לא מספיק מיוחד, בסדר. אז וולוו XC70 מספיק טוב לדעתכם? סוג של רכב אוניברסלי שאפשר לטייל איתו ברוב תנאי שטח ומזג אויר ועדיין לא קרוסאובר מגושם מדי. באירופה הייתי הולך על משהו מהסגנון הזה, זכותכם כמובן לחלוק אלי ולהמליץ על במוו M5 או משהו אחר בסגנון.

פורסם

XC70 רכב מצוין - למשפחה.

אם הוא נוסע לבד, מה הוא צריך בהמה של 1.7 טון ו-5 מטר אורך?

M5 היא מכונית יקרה, גם כמשומשת. לא חייבים ללכת לקיצוניות. בכל מקרה, הוא לא כתב מה הוא מחפש, אז הדיון די עקר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שרשור מעניין! :-D

אחרי כמה שנים עם 106 ראלי, ובערך שנה וחצי עם קליאו ספורט, מאמין שאשאר איתה לפחות עוד שנה-שנתיים.

אני מאמין (ומקווה) שהרכב הבא שלי יהיה הנעה אחורית - אולי רודסטר - מיאטה/s2000/350z/אחר :)

בטווח הארוך - מקווה תוך ~10 שנים להגשים חלום ולמצוא איזה 993/996 במחיר שאוכל להרשות,

במקביל לאיזה רכב משפחתי כנראה.

דקל

שרשור שחייבים להקפיץ מפעם לפעם! :)

ביעדים צריך לעמוד, לא?

2014_05_19_20_45_34.jpg

2014-05-19 20.45.34.jpg

פורסם

מדהים כמה דייקת בתוכניות - גם בלו"ז וגם במכונית.

תתחדש וכל הכבוד!

מחכים ל 2 סקירות - אחת סיכום והשניה על ירח הדבש...

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
שרשור שחייבים להקפיץ מפעם לפעם! :)

חלפה חצי שנה, ואין ספק שחלק מימשו חלומות ואחרים גיבשו חלומות - שתפו אותנו!

אהה, ברור - גם מי שהתחזית לא התממשה מוזמן להתנצל, להסביר או לתקן.

עריכה אחרונה על ידי shayy

• תוכן חדש...