Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס רענון נהיגה , הסבר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחילת שבוע שאחרי הבא נכנסתי לרשימה השחורה גם כן של הקורס המיותר הזה.

האמת, שזה תפס אותי בזמן שהכי אין לי ת*ת לשבת ללמוד אבל חייב.

בקיצור, רציתי לדעת מה מלמדים שם?

האם זה חזרה על החומר התיאורתי שלמדנו בהוצאת הרשיון ?

ושאלה שאני עדיין מבולבל קצת לגביה, האם זה קורס לכל החיים אחרי 5 שנים או שכל 5 שנים יש קורס כזה?

המשך סופ"ש נעים...

פורסם

יש להם חומר שמרוכז בחוברת קטנה שמקבלים במהלך הקורס. בפועל לא עוברים על הכל בעל פה במהלך השיעור, ולכן מה שכל אחד "לומד" שם בפועל - עשוי להתשנות.

הלימוד איננו בהכרח של חוקים יבשים בלבד, אלא יכול לכלול גם מעט על התנהלות חכמה בכביש. כיון שכך, הכוונה בסוף טובה, אך הביצוע תלוי בהבנה של ה"מורה", שאיננו תמיד בעל זיקה עמוקה לתחום הנהיגה, ולעתים תשמע שם דברים לא נכונים בעליל, אך בה בעת גם שם אפשר ללמוד דבר או שניים...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מתעלק.... יש רשיון מ2008.

הייתה לי שלילה ב2010 ל3 חודשים.

מאז עברו קרוב ל6 שנים, ואף פעם לא זימנו אותי לרענון, וב2014 הוצאתי רשיון c1.

לרוב החברים שלי כן קראו לרענון נהיגה.

למה לי לא? סתם מתעניין לא באמת בא לי ללכת לזה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
יש להם חומר שמרוכז בחוברת קטנה שמקבלים במהלך הקורס. בפועל לא עוברים על הכל בעל פה במהלך השיעור, ולכן מה שכל אחד "לומד" שם בפועל - עשוי להתשנות.

הלימוד איננו בהכרח של חוקים יבשים בלבד, אלא יכול לכלול גם מעט על התנהלות חכמה בכביש. כיון שכך, הכוונה בסוף טובה, אך הביצוע תלוי בהבנה של ה"מורה", שאיננו תמיד בעל זיקה עמוקה לתחום הנהיגה, ולעתים תשמע שם דברים לא נכונים בעליל, אך בה בעת גם שם אפשר ללמוד דבר או שניים...

אז בעצם לומדים תיאוריה ?

פורסם (נערך)

תיאוריה במובן התעבורתי של המלה (רוצה לומר, הכרת חוקים ותמרורים) - כן, אבל לא בכרח רק אותה.

תיאוריה במובן המילונאי או הפילוסופי של המלה (קרי, השכלה פורמלית, רציונלית אך עם מידה משתנה של רלוונטיות למגוון המקרים הפרטיים שמתרחשים במציאות) - כן, אבל גם כ"תיאוריה" זה עדיין יכול להיות שימושי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

בשנת 88' עברתי שתי עבירות תנועה, הראשונות והאחרונות בחיים שלי.

כבונוס קיבלתי קורס "נהיגה מונעת".

הקורס היתקיים בביניין תעשיה מצחין באזור תעשייה חולון, ועוד ב 18.00 בערב, בדיוק השעה שסבתא שלי נולדה.

חצי מהנוכחים היו נרדמים באמצע ה"שיעור", שרובו עסק בסכנות הטמונות בנהיגה במהירות מופרזת..

מאז נשבעתי לא לעבור עוד על החוק, לא מוכן לחזור לסיוט הזה שוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תאוריה ומבחן דבילי בסוף, פשוט צריך להיות שם פיזית כדי לסיים עם זה.

למזלי, נפלתי על מדריך שהבין עניין שם והיה מעניין לדבר איתו.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא- תקבע עם חברים שגם צריכים לעבור את זה ותלכו ביחד, ככה יהיה נעים יותר להעביר את הזמן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)
חצי מהנוכחים היו נרדמים באמצע ה"שיעור", שרובו עסק בסכנות הטמונות בנהיגה במהירות מופרזת..

לא בכדי זכה הקורס הזה (בעיקר במתכונת המקוצרת שבה הוא מועבר לקצינים עם רשיון צבאי) לכינוי: "קורס שינה מונעת." :wink:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

בכללי הקורס הזה הוא תאוריה או 3 ימים של 4 שעות או 2 ימי שישי של 6 שעות, ביום השלישי יתקיים בשעה וחצי האחרונה מבחן עם שאלות אמריקאיות ולמחרת אתה מקבל תוצאות בטלפון

משבצים אותך לכיתה עם או בלי נקודות וכל יום תצטרך להחתים את עצמך במשרד שידעו שהגעת

לסיכון זה שיעמום

• תוכן חדש...