Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים שאני יכול לספר

-אומנם לקח הרבה זמן עד שהגיע דגם ה-2016 שהזמנו אבל לבסוף זה הגיע. לפני שבוע וחצי.

-הייתה הנחה משמעותית לקראת סגירת התשלום העיקרי בגלל המבצעים שהם עשו על דגמי 2016 בסוף השנה

-הרכב מעולה ואני מאוד נהנה אבל ישנה בעיה קלה שנוגעת למיקרופון של הדיבורית (לא עובד). עדיין לא יודעים מה הבעיה סופית אבל זה בטיפול.... הם רוצים לשים מיקרופון מאוטו אחר ולראות אם יהיה צריך לבסוף להזמין אחד מיפן.

בנתיים אני לא יכול לעשות שיחות טלפון...

-היה יכול להיות יעיל עבורי אם היו מאפשרים לבטל את הקודן שהזמנו כי גיליתי אחרי כמה ימים מהרגע של ההזמנה שהביטוח הוא בעצם אותו דבר או כמעט אותו דבר עם או בלי. אמנם ביקשנו לבטל אחרי ההזמנה אבל אם הם לא היו מרכיבים ישר כפי שנאמר לי אז זה היה יכול לחסוך את האי נוחות שיש כאשר מותקן קודן. וגם את הכסף הלא קטן שזה עולה אצלם

כרגע דלק זה דבר זול יחסית ללפני כמה זמן אבל עדיין עושה לי טוב לדעת שאני משתמש באוטו יעיל.

קיצר ממליץ

פורסם

אז גם אנחנו קיבלנו,ליתר דיוק אישתי.

אני לא מתלהב מהרכב הזה בכלל,לא מדבר אלי.

נראה לי שעיקר החסכון בדלק הוא בזכות העובדה שהרכב הזה גורם לך לנסוע לאט.:|

קרוב לודאי שלפחות ישמור על מחירו כמשומש - להבדיל מהפוקוס טיטניום ששירתה אותנו קודם וגרמה לי לנסוע מהר......

פורסם

אפרופו היברידית.

אתמול נסעתי על פריוס 2013 של הבוס שלי.

זה באמת רכב שגורם לך לנסוע לאט, יש לו האצה ליניארית ולא מרגשת בכלל.

גרם לי להתגעגע לניסאן נוט שלי

פורסם

בקאמרי ההיברידית של אבא שלי יש שפע של כוח והאצה טובה מאוד. לא מכיר את הפריוס והאוריס.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

תתחדשו!

אני באופן אישי שונא את רוב הרכבים ההיברידיים ובעיקר את הפריוס-זה אוטו כל כך מכוער ומשעמם, אני לא מבין איך אנשים נוהגים בו.

לעניין המיקרופון-זה משהו בהתקנה מקומית או מגיע ככה מהיצרן?

לעניין הקודן-אתה יכול ללכת לכל מתקין מורשה ולנתק אותו תוך חצי שעה של עבודה. אל תשכח לדבר רק עם הביטוח, להגיד להם שניתקת את הקודן ולעדכן את התשלום בהתאם.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

מציע לכתוב התרשמות רצינית ולא סתם לכתוב ממליץ,בלי שהוסבר למה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מציע לכתוב התרשמות רצינית ולא סתם לכתוב ממליץ,בלי שהוסבר למה.

או שישנה את הכותרת ל "קיבלתי רכב עם בעיה במיקרופון".

נוסע בפריוס 2008

פורסם

תודה רבה

הנסיעה הייתה כמעט כל הזמן בפקקים. למרות זאת אפשר לראות בתמונה שהגעתי לחצי מיכל במחוג דלק, ועדיין נסעתי 360 ק"מ בערך. המיכל מרבע טנק עלה לי 175 שקל והתחלתי למדוד בערך כאשר מילאתי את הדלק.

http://postimg.org/image/o41txepdn/

עוד הערה בקשר לרכב. המד טמפרטורה יכול להראות איזה 19 מעלות מחוץ לרכב שהמנוע בכלל קר (למרות שלא נראה לי אמור להיות משמעותי אם המנוע קר או חם בכלל) ואני מדבר על שיא הקור בחורף. אני צריך לשאול אותם למה זה ככה. מה שכן לאחר נסיעה ממושכת זה מראה טמפ' יותר קרה.

ניסעות בטוחות,

פורסם

אצלי ברכב ישנה אפשרות לנטרל את הקודן (נץ) ע"י קומבינציה מסוימת של מקשים ופתיחות סוויץ', אם אני לא טועה זה נקרא "מצב מוסך" או משהו כזה, כדי שלא תצטרך לתת את הקוד למי שמטפל ברכב.

בדוק את העניין.

פורסם
אצלי ברכב ישנה אפשרות לנטרל את הקודן (נץ) ע"י קומבינציה מסוימת של מקשים ופתיחות סוויץ', אם אני לא טועה זה נקרא "מצב מוסך" או משהו כזה, כדי שלא תצטרך לתת את הקוד למי שמטפל ברכב.

בדוק את העניין.

אמרו לי בסוכנות שאי אפשר אבל אני אנסה לשאול במוסך. תודה על העזרה בנושא.

• תוכן חדש...