Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכל'ס - אודי A1 מנוע 1.0 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפוקוס למשל יש (יחסית למשפחתית כן?) שלדה והגה מעולים (יחסית למשפחתית כן?) עם פוטנציאל שממומש טוב יותר עם המנוע החזק (יחסית למשפחתית כן?).

באודי A1 מנוע חזק יותר (כמו שאמרתי, להוציא S1 ששם זה הרבה יותר ממנוע) לא ישפר את מה שאין לכתחילה - היכולת להיות מכונית מהנה לנהיגה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בסיאט ב86(או פחות כנראה במחיר ריאלי יותר) אפשר בקרת שיוט ובאאודי ב128 לא?

חתיכת ביזיון מפואר.

האמת היא שמחיר המחירון הוא 144 אלף כך שזה יותר גרוע, מצד שני גם ב-S3 אין בקרת שיוט (אם אני זוכר נכון), אז הכל יחסי 8)

פורסם

אני קצת מבולבל אז אני אעשה סדר. הטענה העיקרית שלי היא שלאודי A1 עם מנוע ליטר ,לדעתי, אין זכות קיום בעוד של1.4 יש ועוד איך.הS1 בכלל לא קשורה למשוואה.

פורסם
אחרי זה אפשר להתווכח אם זה שווה את הכסף או לא.

להתווכח על הכסף אפשר, וצריך, כבר עכשיו. עם זאת, היא עדיין נרכשת כקטנה פרימיום, עם כיסוי או לא. מי בשוק וסבור שאין כיסוי - לא רוכש, או רוכש חרף סברתו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני קצת מבולבל אז אני אעשה סדר. הטענה העיקרית שלי היא שלאודי A1 עם מנוע ליטר ,לדעתי, אין זכות קיום בעוד של1.4 יש ועוד איך.הS1 בכלל לא קשורה למשוואה.

לדעתי אתה טועה. אמנם ה-1.4 מכרה יותר, אבל זה לפני ההוזלות של דגם ה-1.0. לרוכש הטיפוסי של ה-A1 ה-1.0, במיוחד בתמחור הנוכחי שלה, עושה הרבה יותר שכל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפוקוס למשל יש (יחסית למשפחתית כן?) שלדה והגה מעולים (יחסית למשפחתית כן?) עם פוטנציאל שממומש טוב יותר עם המנוע החזק (יחסית למשפחתית כן?).

באודי A1 מנוע חזק יותר (כמו שאמרתי, להוציא S1 ששם זה הרבה יותר ממנוע) לא ישפר את מה שאין לכתחילה - היכולת להיות מכונית מהנה לנהיגה.

עכשיו אתה נכנס לעניין סובייקטיבי של הנאה מנהיגה. אני למשל נהניתי יותר בפיאט פונטו של חבר (היה כיף להפעיל משקל על החלק האחורי ולנסות להרים לווילי בשטח) מאשר בלקסוס של דוד שלי, אבל זה אני. אתה למשל יותר נהנה בפורד פוקוס מאשר בA1.כל אחד והשריטה שלו.

עריכה: הנה נכנסו להגדרות של "הרוכש הטיפוסי" כאילו מישהו בכלל יודע מי זה הרוכש הטיפוסי ומה ההעדפות שלו. אם מישהו מרגיש בנוח לרכוש אודי שמאיצה כמו מאזדה 2 רק בגלל שזאת אודי , שיבושם לו. מפה ועד ללהגיד שזה הרוכש הטיפוסי...

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

כמו כל המותג הזה, להוציא כמה דוגמאות ספציפיות מאוד, משלמים הרבה בשביל הסמל ומקבלים פחות בתמורה.

מי שעושה לו את זה לקום בבוקר ולראות את סמל ארבעת החישוקים מודבק לפחית הנהיגה שלו- שיהנה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני לא מבין, לשלם על סמל זה דבר רע? למי שפועל על פי ההיגיון כנראה שזה דבר שהוא לא יעשה אבל מי שפועל על פי הרגש הסמל יעשה את העבודה.

בנוסף מי שקונה a1 לא מעניין אותו כמות הסוסים (1.4/1.0), המנוע 1.8 נמכר במספרים נמוכים מאוד ויש סיבה לכך.

פורסם
אני לא מבין, לשלם על סמל זה דבר רע? למי שפועל על פי ההיגיון כנראה שזה דבר שהוא לא יעשה אבל מי שפועל על פי הרגש הסמל יעשה את העבודה.

בנוסף מי שקונה a1 לא מעניין אותו כמות הסוסים (1.4/1.0), המנוע 1.8 נמכר במספרים נמוכים מאוד ויש סיבה לכך.

הרגש שלי נובע מיכולות הרכב ולא מהסמל שמתנוסס לי על הפגוש.

מה גם שבמקרה הזה המלך הוא עירום- לסמל אין פה שום משמעות מעבר להיותו סמל, כשאשר ידוע לכולם שמי ששילם על הגרסה הזאת היה יכול לקנות את הגרסאות היותר מאובזרות ויותר חזקות, נחותות הסמל, ולקבל עודף.

לפי דעתי האישית, לשלם על סמל בלי שום הצדקה אחרת זה רע, אני לא הייתי נוהג כך, ומסתבר שאני המיעוט- אחרת אני באמת לא יכול להסביר את נתוני המכירות של אאודי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

למה פסול בעיניכם לשלם על סמל? זה הרי אינדיבידואלי לחלוטין.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם אין פסול לשלם על סופר מיני מוגבהת, או ג׳יפון הנעה קדמית, או להבדיל מכונית אספנות.

כל עוד מי שקונה מבין מה הוא מקבל תמורת הכסף ומה לא - לבריאות.

זה שונה כאשר יש מכוניות שבאמת אי אפשר להצדיק את המחיר, בגלל המתחרות, או האיכות או סיבות אחרות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לא רואה שום הצדקה בעולם לרכב הזה בתמחור ההזוי הזה, מבחינתי זה לשלם רק אבל רק על סמל וזהו.

מנוע ליטר פחות אבזור מאיביזה ליטר ב 86..ביזיון ליבואן.

פורסם

בוא נלך איתכם צעד אחד קדימה, במידה ויהיה a1 עם מנוע 500 סמק במחיר של 70-80k הוא גם ימכר בכמויות. תפסיקו לחשוב שאת הלקוחות מעניין מנוע ואיבזור, הלקוחות של מותגי היוקרה מעניין הסמל נקודה. (חוץ מגרסאות הספורט)

פורסם

כל עוד למכונית יש משמעות חברתית, יש הצדקה לקיומו של האוטו הזה. לחלקנו זה נראה אוילי לשלם על סמל, לחלקנו לא וכמעט כמו תמיד כולנו צודקים. מה שהחלט מרענן במבחן הזה היא ההכרזה בפתיחתו שזה לא רק סמל, והסיכום, הבלתי נמנע כנראה, שזה בעצם כן.

פורסם

אפשר להציע את זה לבחור שחיפש רכב פוזה...

אגב מה זה מנוע 3 צילנדרים נטול ויברציות? כמעט בכל ביקורת רכב של מנוע עם 3 צילנדרים כותבים שאין ויברציות, אז באיזה יש? :-D

• תוכן חדש...