Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכל'ס - אודי A1 מנוע 1.0 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שיש אנשים שיקנו מותג בגלל המותג, יש אנשים כמוני שיצחקו על כך ולא יבינו את פשר הדבר.

אם תחזרו להודעות הקודמות שלי, תראו שהבעתי את דעתי ולא קבעתי עובדות. השתמשתי ב"לדעתי האישית" וב"אני חושב" לפני הצגת טענה, אני לא מציב לאף אחד עובדות ורושם את דעתי האישית בלבד.

שוב אחזור על משפט שרשמתי: שאני יודע שאני המיעוט בדעה שלי, אחרת לא היו כל כך הרבה קונים לגרסאות הפשוטות של אאודי בארץ.

כמו שאני מכבד את הגישה של מי שקונה רכב לפי הסמל, אני מצפה שיכבדו כאן את דעתי בנושא.

עם כל הכבוד לממבו-ג'מבו של יצרני הרכב, ובמקרה של אאודי זה הרבה מאוד ממבו-ג'מבו כי הם מצליחים למכור פאביות, לאונים, איביזות, טוארגים, ופאסאטים בתחפושת ולקחת עליהם עמלה יפה, עליי זה לא משפיע ורוב הרכבים שלהם לא מדברים אלי בכלל.

מותגי יוקרה הם מיסודם- יקרים. אני מצפה לתמורה כלשהי לכסף הזה, אפילו אם לא פרופורציונלית.

גם לאנשים שלא אכפת להם מספורטיביות, שלא אכפת להם מסוג ההנעה, שלא אכפת להם מ-0 ל-100, אני מאמין שכן אכפת להם מאבזור. ולפי דעתי זו פשוט בושה לנהוג ברכב יקר סתם "כי אאודי".

אני מכבד דעות של אחרים, אני לא אקנה רכב עם סמל ובלי כל ערך מוסף אחר.

ואם נתכנס בחזרה למיקרו של השרשור הזה- אני אשמח אם מישהו יצליח לשכנע אותי שיש סיבה לקנות את גרסה הזאת של ה-A1 חוץ מ-"כי אאודי".

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריך עוד סיבה, זה רכב שמהותו זה הסמל, גם בכתבה עצמה זה די ברור ואפילו בהודעה האחרונה של קרמבו - אבל משום מה יש איזושהי הימנעות מלהצהיר על כך בקול. לא מבין את זה.

לצורך העניין, עבור אותו גלעד מהכתבה, הA1 הזו נשמעת פי 10 יותר טובה מאותה I35, היות והפיצ'רים הנוספים ביונדאי נשמעים הרבה פחות אטרקטיביים עבורו מאשר העובדה שיש לו אאודי.

בכלליות בתור רכב ליסינג הA1 יכולה להיות הצלחה פנומנלית עבור חבר'ה צעירים שלוקחים ליסינג, ומצד שני אני לא בטוח שזה מה שאאודי באמת רוצים מבחינת מיתוג...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא יודע כמה מכם נהגו (או לפחות ישבו) ב-A1, אבל "הסמל" זה ממש לא הדבר היחיד שהיא מוכרת.

עזבו את זה שהיא נראית מגניב והרבה יותר טוב מאיביזה/פאביה/פולו. היא גם ייחודית יותר מהן (אולי זה בגלל שמטומטם לקנות אחת, לא יודע).

היא כל כך הרבה יותר איכותית, מבודדת ונעימה מהאחיות שלה, שאחרי שנהגתי עליה אני אשכרה יכול להגיד ש"וואלה, אני יכול להבין למה מישהו יקנה אותה".

כולם קוטלים את האבזור והביצועים, אבל בואו רגע נחשוב על מה צריך להיות ברכב יוקרה ומה יש או אין ב-A1 ביחס ל"אחיות" שלה מבית פולקסווגן.

ביצועים - אין.

אבזור - אין.

חומרים איכותיים - יש.

בידוד רעשים - יש.

נוחות - יש.

עיצוב - יש.

רושם - יש.

"סמל" - יש.

אני לא יודע, לדעתי 6 מתוך 8 זה עובר.

צריך לזכור שביחס של תמורה למחיר מבחינת מנוע ואבזור, מכוניות פרימיום כמעט תמיד יפסידו למכוניות "עממיות". כי הן נותנות דברים אחרים שאותן עממיות לא נותנות.

ורק למען הסר ספק, גם לי יותר חשובים האבזור והביצועים מאשר איכות החומרים והבידוד, אז אני גם בחיים לא הייתי קונה את ה-A1. מצד שני, את הרושם שהשאירה עלי ה-S1 אני עדיין מתקשה לנער.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם עלי הותירה ה-S1 רושם לא קטן. אבל, וזה אבל לא קטן - היא ממש לא הרגישה לי איכותית במידה יוצאת דופן, לא מבחינת חומרים ולא מבחינת עיצוב פנים. מכיוון שקשה לי להאמין שה-A1 שונה בהיבט הזה, זה לא הקלף החזק שלה לטעמי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבפנוכו שלה לא איכותי או מעוצב בטירוף כשלעצמו, בטח שכמשווים אותה ל-A6 או TT או משהו בסד"ג של המחיר שלהן. אם זה אני מסכים.

אבל תשווה אותה לאיביזה עם תא הנוסעים הסובייטי, או הפאביה/פולו שהן גרסאות יותר רך/פחות רך של אותו תא נוסעים שנראה כאילו עיצבו אותו עם Etch a Sketch. פתאום הכפתורים מרגישים לחיצים בדיוק במידה הנכונה, ידיות הדלתות מאלומינים מרגישות יוקרתית והמסך הזה למעלה, שאפילו מתקפל לתוך הדשבורד? פייי זה בכלל עולם אחר!

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רושם = סמל. ועיצוב זה עניין אינדיבידואלי לחלוטין. הכותב בעצמו טוען שהרכב דומה לסבוניה.

מעבר לזה כל הדברים האחרים לא באמת מצדיקים לשלם יותר על סופר מיני טובה, רק הסמל הוא זה שאחראי למחיר הגבוה. וזה בסדר, אחרת זה זילות במותג.

ברגע שאתה מוכר אאודי, לא משנה כמה פשוטה ועלובה, במחיר של רכב "רגיל", אתה פוגע בתדמית המותג.

הA1 זה בערך כמו האאודי 50 של פעם. לקחו פולו, דחפו פנימה מעט סטייל והחליפו סמל בחזית והנה רכב יוקרתי קטן לחסכנים.

לי אין בעיה עם זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איך אמר ארכימדס? תנו לי נקודת משען ואניף לכם את כדור הארץ.. על אותו משקל, די בכך ש-A10cad1058590ebe730952139599937e3.pngB על מנת שבמרחב השוני הזה ניתן יהיה לייצר הפרש גדול כרצונך בין השווי (היינו, בתענוג שניתן להפיק..) של האחד לעומת השני.

ואם להתפלסף עד הסוף, אז די בכך ששני אובייקטים שהם זהים לחלוטין יימצאו בשני מקומות שונים בזמן נתון או שאותו האובייקט ימצא באותו מקום אך בזמנים שונים, על מנת ליצור ביניהם שוני בעיניהם של בני אדם - והשוני הזה יוכל לשאת עליו כל דבר שתחפצו שישא.

:idea:
פורסם

ובכן...

3995812.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה בקטע טוב? :-)

בניסוח פשוט יותר, די בכך שתגרום לבני אדם לחשוב שיש שוני בין שני אובייקטים על מנת שתוכל להתפיח את השוני הזה למימדי ענק - מימדים שיצדיקו הפרש מחירים גדול, למשל..

לעניין עצמו, ה-A1 הבסיסית מבחינתי היא המינימום שהייתי רוצה למצוא את עצמי בו. אם לא אוכל לעמוד באחזקת האבארט לאורך זמן או שאזנח לגמרי את שוק ההוט האצ', היא בהחלט על הכוונת שלי.

:idea:
פורסם

יכול להיות שאני טועה אבל אם תשאלו 100 אנשים שהם לא חובבי רכב איזה רכב הם מעדיפים סיאט לאון קופרה או אוודי a1 תופתעו שהרוב יבחר באאודי. (אני יודע שהקטגוריות לא קשורות).

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

זה בסדר זה ידוע שהמדינה הזו רובה מורכבת מאדיוטים.

הסמל בחזית זה מה שקובע, וכנראה גם משפיע על הגודל של הז.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
יכול להיות שאני טועה אבל אם תשאלו 100 אנשים שהם לא חובבי רכב איזה רכב הם מעדיפים סיאט לאון קופרה או אוודי a1 תופתעו שהרוב יבחר באאודי. (אני יודע שהקטגוריות לא קשורות).

דווקא לא נופתע, כי אתה אומר אאודי לעומת סיאט. כולם יודעים שאאודי זה יוקרה וסיאט לא.

אבל אם תיקח סיאט במחיר מקביל לאאודי ותיתן לאנשים להחליט בין 2 המפרטים בלי לדעת את שמות המותגים, לדעתי הרוב יבחר בסיאט.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ללא שמות המותגים ברור שיבחרו בסיאט אבל המותגים היום יותר חזקים מהמוצרים שהם מייצרים.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...