Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אין לי פיז'ו. לא יודע מה ניסית לומר באנלוגיה שלך...

לענייננו, לדייהטסו מעולם לא היתה אמינות של טויוטה, הגימור היה זול, בידוד הרעשים לוקה בחסר וכיול המתלים היה טעון שיפור.

לטעון ש-YRV היא בסה"כ יאריס מחופשת? אני מקווה שאתה לא באמת מאמין בזה.

דייהטסו בהחלט לא נופלת מהאמינות של טיוטה, אבל זו לא ההשוואה פה.

וכן לyrv וליאריס מאותן שנים היו הרבה הרבה מכלולים זהים.

גם היום יש מכוניות שהיה טוב אם היו להן את האמינות של דייהטסו

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה לא יודע מה הם מייצרים עכשיו.

והם היו רכבים אמינים מאוד,לא טויוטה סוג ב' ולא נעליים.

לא היה להם הרבה מבחר בארץ אבל המתחרים באותם שנים לא היו טובים בהרבה אם בכלל.

וגם היום תן לי שרייד 97 או אלטו חדשה אני מעדיף את השרייד.

רכבים פשוטים טובים ואמינים.

שרייד זה רכב מעולה, וכהוכחה שרדו לא מעט שריידים מתחילת שנות ה90 שנוסעים ומשרתים את בעליהם התפרנים :lol:

אם היו ממשיכים לייבא הנה את הסיריון כסובארו ג'סטי אני בטוח שזה היה נמכר טוב מאד.

מי שקישקושים כמו איכות חומרים מוקפדת ועידון לכוסיות לא מעניינים אותו, זקוק לרכב עמיד, אמין וחסכוני ולא מעוניין לקנות פחון עולם שלישי - זה הרכב בשבילו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדייהטסו רכבים פשוטים, בלי כל מיני שטיות של מתפנקים, והרכבים שלהם לדעתי לא נופלים מהאמינות של טויוטה.

להורים שלי יש דייטסו שרייד קלאסיק שקנו אותה חדשה מהחנות בשנת 97, הרכב עדיין עד היום מרביץ בכבישים כמו מטורף, רק שכולו כבר חורק, טוב מה אתם רוצים, שנת 97, אבל נוסע כמו גדול.

ובכל השנים האלו לא היו לו שום תקלות, רק טיפולים שוטפים, ורק פעם אחת נזל אחד הבולמים אז הוחלף צמד בחדשים, כל השאר רק טיפולים שוטפים בהתאם לקילומטראז'.

תראו לי רכבים, במיוחד מהמודרניים שיחזיקו כל כך הרבה שנים בלי תקלות, אני חושב שאין.

היום רכבים מודרניים מתקלקלים עוד לפני תום תקופת האחריות שלהם.

לגבי החזרה לשוק הישראלי, אני בהחלט בעד שיחזירו אותם ארצה ובמחירים אטרקטיביים, כי:

1. כמה שהמבחר ברכבים יגדל, ככה יותר טוב לצרכנים, אפילו אם זה בסגמנט הרכבים הפשוטים.

2. תהיה קצת יותר תחרות בין היבואנים\יצרנים, שגם זה אף פעם לא מזיק אלא להיפך, לדוגמה יהוו תחרות לדאצ'יה עם המחירים המצויונים שלה.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

לבחור שהתעצבן על ההוא שכתב שדייהטסו זה טויוטה סוג ב' - מה הבעיה? זה באמת יותר מיושן. חוץ מזה, פג'ו 206 באותן שנים הציגה חבילה הרבה יותר טובה מהסיריון. אם אנחנו מדברים על מראה, היצע מנועים, התנהגות, נוחות נסיעה ואפילו בטיחות. (אם מדובר בדור הראשון של הסיריון)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

השאלה אם יחזרו לשוק הישראלי קצת מיותרת, הם לא יצאו כי לא קנו או כי גירשו אותם מכאן.

דיהטסו יצאו מישראל כי הם קיבלו החלטה מנהלית שלא לייצר את הרכבים שלהם בתקינה אירופית.

אז אחרי שהם עשו את זה, הם יתחילו שוב לייצר תקינה אירופית? זה הרי משולל כל הגיון.

בנוגע לריב המטופש על פיג'ו לעומת דיהטסו, נא לחדול ממנו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, לגבי אם יחזרו שוב לתקינה האירופאית - אם רוצים יכולים גם שוב לחזור, לא זאת הבעיה אלא כסף, כמו כל דבר שכיום בעולם סובב סביבו.

אם ישתלם להם מבחינה כספית וזה בכל זאת יביא להם איזה שהם רווחים - יחזרו, אם לא - לא.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

מעניין עקב כך מה יקרה עם חברת "פרודואה".

מדובר ביצרנית מלזית שמייצרת דגמים של דייהטסו במפרט זול יותר.

הם גם מוכרים בין היתר בבריטניה.

אם דייהטסו תהיה לואו-קוסט, אז פרודואה תהיה לואו-לואו-קוסט?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בדיוק היום אמרתי לאשתי שאני מתגעגע לשרייד 93 שמכרתי לפני 7 שנים עם 250,000 ק''מ, וראיתי אותה לפני כמה שעות.

מנוע 1300 16 שס' גיר ידני וכלום משקל.

תענוג.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
כל הכבוד לטויוטה. תמיד שואפים לטוב ביותר ולעזור.

בחייאת די עם ה"לקק" הזה לטויוטה.

תמיד שואפים לעזור.....

כמה אנשים נהרגו מסיפור הדוושה עד שארה"ב הורידה את טויוטה על 4 כדי שיודו בתקלה ויוציאו ריקול?

טויוטה מעולה בדבר אחד- בינוניות.

דייהטסו?

לא חסרה לאף אחד ובתקופת הזוהר שלה שבה נחשבה לאמינה כמעט כל התוצרת היפנית נחשבה לאמינה מאוד.

ואז התחיל העולם לעבור שינוי מרכבים אנאלוגים לדיגיטליים, עם כל המשמעויות הנלוות כולל אלה נוגעות לאמינות.

קח את הרכב הכי לא אמין כיום, תוריד ממנו את כל הטכנולוגיה המודרנית ומתקין בו את ה"טכנולוגיה פורצת הדרך" של דייהטסו וגם הרכב הלא אמין הזה יהפוך מיד לאמין ומעפאן באותה מידה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רק אם היית יודע כמה יצרנים הרגו אנשים והרבה והסתירו את העניין, זה לא דבר שיחודי לטויוטה אל תדאג.

איזו חברה לדעתך היא לא בינונית?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קראת איפשהו שכתבתי שרק טויוטה סרטו?

אני התייחסתי ספציפית למילות ההלל שנשמעות פעם אחר פעם מאושריקו כלפי טויוטה ללא שום ביסוס.

יש לא מעט חברות שהתחרות בטויוטה באותם סגמנטים ולא נופלים מדגמי טויוטה למרות היותם עם ערך מוסף כלשהו שגם אם לא הופך אותם לפחות בינוניים לפחות הופך אותם לקצת יותר מעניינים.

לא חושב שזה נושא הדיון אבל בשביל הספורט מאזדה למשל שרכביה לדוגמא מרגישים איכותיים יותר וזה לפני שנכנסים לאספקטים שנוגעים להנאה בנהיגה וכדומה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
מעניין עקב כך מה יקרה עם חברת "פרודואה".

מדובר ביצרנית מלזית שמייצרת דגמים של דייהטסו במפרט זול יותר.

הם גם מוכרים בין היתר בבריטניה.

אם דייהטסו תהיה לואו-קוסט, אז פרודואה תהיה לואו-לואו-קוסט?

לרנו יש כמה מותגי לואו קוסט - דאצ'יה, לאדה ודאטסון.

הם פשוט חילקו אותם לאזורים ולקטגוריות.

לדוגמא, דאצ'יה לא נמכר ברוסיה, במקום זה מוכרים את הלוגאן ונגזרותיה תחת השם רנו, דאטסון מוכרת דגמים קצת יותר מאובזרים של לאדה, ולאדה נמצאת בתחתית ההיררכיה.

בהודו, דאטסון זה ניסן מיקרה, שהוציאו ממנה כל מה שאפשר ואי אפשר, ונמכרת במקביל לדאצ'יה.

בתכנון שיווקי נכון, אפשר לתת לסדר את המותגים כך שהשוני יעבוד בשבילך.

כל הכבוד לטויוטה. תמיד שואפים לטוב ביותר ולעזור.

אני רק לא בטוח שרכב מדינת עולם שלישי זה רכב שכדאי ללחוץ על הגז בו...:oops:

ללחוץ על הגז אפשר, הוא פשוט יישאר לחוץ, אז זאת תהיה גירסה מוזלת לקרוז קונטרול.

אם ישימו מנוע מספיק חלש, כדי שדוושת הגז תהיה בגדר מתג on/off, אז יהיה אפשר להתניע, ישר להתחיל בנסיעה, ואז פשוט לכבות את המנוע כשעוצרים.

ד"א, אפשר ככה גם לוותר על הברקסים ותיבת ההילוכים, האוטו פשוט יעצור כשמכבים את המנוע.

להתניע אפשר בדחיפה, ואז לקפוץ פנימה, כשמתחילים לנסוע, כמו טוסטוס של פעם.

לדגם פרמיום אפשר לחבר סטרטר חשמלי, ומנגנון קלאץ' אוטומטי, שמתנתק כשמנסים להתניע. אבל זה מייקר את מחיר הרכב באיזה חצי, אז לא בטוח שכדאי.

הנה קונספט של אוטו לואו קוסט, שחשבתי עליו בעודי יושב בשירותים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שוק מתפתח זה לא השוק האירופאי, ובלי תקינה אירופאית הסיכוי שנראה כאן שוב את דייהטסו שואף ל- 0.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל "תקינה אירופאית" זה לא גרמניה, בריטניה וצרפת אלא גם מדינות יותר מתפתחות כמו פולין וסלובקיה. (אני מניח שאלה תקנות שמחייבות את כל חברות האיחוד האירופי).

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...