Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היית קורא את זה היית מבין שהרוב המוחלט של תאונות האצת היתר היו טעויות נהג. היו ארועים שנבעו משטחונים לא תקינים (חלקם לא מקוריים) והיו גם ארועים שנבעו מדוושות האצה שחוקות (מתוצרת ארה"ב) - אבל הפסקה האחרונה היא המעניינת ביותר - בכל שנה "כיכבה" חברה אחרת בראש התלונות על האצה בלתי נשלטת, ובכל מקרה, הרוב המוחלט של טענות נבע מטעויות נהגים. הריקולים הגדולים נבעו מתרבות ארגונית של טויוטה ומשיקולים של יחסי ציבור, העדיפו להשקיע בריקולים ולא במלחמות משפטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן, מאוד אמין.

ריקולים בטיחותיים על ימין ועל שמאל, מנועים שסובלים מבוצה, גיר רובוטי מזעזע, בהחלט "אמין".

עושה רושם שאתה לא מבין מה היא הגדרת "אמינות".

גילוי נאות; אני רחוק מלהיות חסיד של טויוטה.

פורסם
עושה רושם שאתה לא מבין מה היא הגדרת "אמינות".

גילוי נאות; אני רחוק מלהיות חסיד של טויוטה.

אולי אתה צודק בהגדרת ה'אמינות' במילון וכדו', אבל בעיני אנשים רבים, ההגדרה 'אמינות' לגבי רכב פירושה "רכב שקט שלא יבקר במוסך".

אם רכב צריך לבקר במוסך מעבר לטיפולים השוטפים עקב ריקולים שונים או תקלה שחוזרת על עצמה ומטופלת שוב ושוב, אפילו אם כל הנ"ל מבוצע ללא תשלום, זה נחשב בציבור 'לחוסר אמינות'.

פורסם

כדאי מאד לבדוק את הריקולים של כל היצרנים. אלה של טויוטה זוכים לפרופיל תקשורתי יותר גבוה מאשר אלה של אחרים.

מחזיר אותך לקישור שהבאתי בהודעה הקודמת שלי: טויוטה הוציאה ריקולים על ארועים אולטרא נדירים (מקרים שניתן לספר על אצבעות יד אחת מתוך מיליוני כלי רכב) - בעוד שחברות אחרות לא חשבו לעשות כן. עניין של גישה ארגונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יצא לי להשתמש ב OBD שENGIE שלחו אלי

והוא לא בדיוק מצא אצלי תקלות ברכב למרות שTorque מצא ויותר מזה התקלה הייתה על לוח השעונים

• תוכן חדש...