Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה פריוס RS - באמת אר.אס או ערס ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צבי, מה יש לך נגד הסאנרוף פתוח שלי ?

אין לי שום דבר נגד סאנרוף (אמיתי). יש לי בעיה עם זיופים. אני חושב שרכב שלך כשהוא סטוק ניראה יותר טוב מאשר עם ה"שיפורים" שלא מוסיפים. אבל, כל אחד והרכב שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל אם אני זוכר נכון, הרכב שלך הוא הקורולה היפנית האמיתית האחרונה שהגיע לארץ. הדגם הבא היה טורקי. אז אתה צריך מצוא אחד MADE IN JAPAN. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני אוהב את השרשורים האלו. כל השטויות שאנשים מוסיפים לרכבים שלהם כולל אני גורם לי לצחוק, מודה!

מה שכן , תמיד תזכרו שזה שאחד משפצר את הרכב שלו לא אומר בהכרח שהוא "עבריין" או שהוא מתפרע על הכביש.

כמות רכבי הליסיניג שמתפרעים או סתם רכבים שמאיצים כמו מטורפים ללא כל שום זכר של "שיפור" כלשהו גבוה בהרבה.

אני הרבה על הכביש, תאמינו לי.

יש אנשים עם טעם מסויים ויש כאלו שלא. רוב הרכבים שמשפצרים אותם כנראה הגיעו מכוערים AS IS מהיצרן.

פורסם

היית יכול להתקדם קצת ולהציץ אם תלויה חמסה, זה חוסך מלא שאלות

*כותב התגובה מזרחי

פורסם
תג ה-RS הזה הוא לדעתי במקור בכלל של פורד

אני כמעט בטוח שהסמל הזה ירד דוקא מסוניק RS.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתמול ראיתי את הדבר הכי מצחיק ומגוחך שיש.

מאזדה שלוש עם אגזוז לחץ שמרעיש כמו טורבו.

זה היה במתחם רמת ישי , אני חושב שצריך לשנות את שם של המתחם הזה למתחם המכוניות המשופצרות לעיני כל המשטרות.

אין ספק בתור אחד שאוהב שטויות לרכב, לשים על מאזדה 3 דור ישן דבר כזה מגוחך יותר מהטויוטה פה.

פורסם (נערך)

רועי, אתה עדיין ילד!:twisted:.

לנושא , תשמעו , אני חושב אישית שזה די יפה. מרחוק ומהפרונט של האוטו זה נראה סאן רוף פתוח לכל דבר!

רק שמתקרבים רואים את התושבות ושזה לא אמיתי, אבל לפחות במקרה שלי זה נתן לה מראה קצת ספורטיבי.

אני יודע שזה מגוחך בעיני אנשים, לפחות אני מודע לזה אבל גם מקבל תגובות יפות פה ושם.

יש גם מדבקה שאין סיכוי שאתם עולים עליה שהיא לא אמיתית, אבל הרוב בארץ זה הסאן הפתוח.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
אולי זה הדגם המשופר עם פדליות בעלות יחס העברה מהיר יותר ולכן אפשר לנסוע עד 41קמ"ש ללא מנוע בנזין במקום 39.

זה האוטו הראשון של ערס שהשתדרג מאופניים חשמליים.

אם האבולוציה של האוטו של ערס עד עכשיו הייתה:

אונו > איביזה > סיויק > סדרה 3 > X5

אז זה יהיה

פיקנטו קופה > סיויק הייבריד > פריוס > פלואנס ZE > לקסוס CT200H > ב.מ.וו I3

אכן, גם הפעם היצרן הבווארי הקדים את זמנו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...