Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש גולף 1.4 מאוגוסט. כשהגעתי ל 10000 היה חסר 3/4 ליטר למרות שהרכב ננהג מאוד במתינות באלפי הקמ הראשונים כדי לשמור עליו. במוסך אמרו שעד 10000 ק"מ ראשונים זה יכול לקרות ולאחר מכן אמור להתייצב.

פורסם

אני עם לאון 1.4 באיזור ה10000 ק"מ נדלקה נורה של מפלס שמן נמוך. בבדיקה מול צ'מפיון היה חסר כמעט ליטר. מאז הכל תקין.

מדובר על 1.4 בעל 122 כ"ס. לא קשור אבל מקווה שעזרתי איכשהו.

קידודים לרכבי VAG בחינם ולכולם!

http://www.obd.co.il

:x-mas:

פורסם

אם אתה מתכוון לקנות דגם אוטו' יחד עם המנועים האלה, אתה צריך להיות יותר מוטרד מה-DSG.

המנועים בסה"כ בסדר ונדירים המקרים שצצו בהם בעיות מעבר לצריכת שמן גבוהה (וגם זה - לא בצורה טראגית).

פורסם
אני עם לאון 1.4 באיזור ה10000 ק"מ נדלקה נורה של מפלס שמן נמוך. בבדיקה מול צ'מפיון היה חסר כמעט ליטר. מאז הכל תקין.

מדובר על 1.4 בעל 122 כ"ס. לא קשור אבל מקווה שעזרתי איכשהו.

באמת חיכית עד שתידלק לך נורה על לחץ שמן נמוך לפני שפתחת מכסה מנוע בפעם הראשונה ?

הזוי כמה אפשר לזלזל ברכוש שעולה מאה-ומשהו-אלף-שקל

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
באמת חיכית עד שתידלק לך נורה על לחץ שמן נמוך לפני שפתחת מכסה מנוע בפעם הראשונה ?

הזוי כמה אפשר לזלזל ברכוש שעולה מאה-ומשהו-אלף-שקל

ממש לא.

השמן והמים נבדקים כל שישי בבוקר.

הנורה נדלקה אחרי כמה שעות בנס הרים.

קידודים לרכבי VAG בחינם ולכולם!

http://www.obd.co.il

:x-mas:

• תוכן חדש...