רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,573 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
כוח שריון של המארינס מתרגל נסיעה מהירה בטנקים על שלג, מהר מאוד העסק הופך לחגיגת דריפטים ובלט במשקל כבד על הקרח... קצת אכילת ראש וכמובן הוידאו כאן
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בבעלותי סוויפט 2013 ידנית, ואני חושב על קנייה של רכב ספורטיבי קטן וזול (יחסית) דוגמת הקופרה או ה-208 gti. את עלות הקנייה בקיזוז הכסף ממכירת הסוויפט כבר חישבתי, וכעת נותרת השאלה של עלות האחזקה החודשית של רכב ספורטיבי בהשוואה לעלות האחזקה של הסוויפט. בשורה התחתונה (החישוב מפורט בהמשך) - עלות אחזקה כוללת של הסוויפט (כולל דלק, רישוי, טיפולים, שטיפה וכדומה) היא כ-1650 ש"ח בחודש, בעוד שעלות ה-208 והקופרה היא כ-2100 ו-2250 ש"ח, בהתאמה. אם למישהו יש או היה רכב ספורטיבי דומה, ויכול לתת את חוות דעתו על החישוב (מחובר למציאות/אופטימי מדי), אני אשמח לשמוע. נתוני החישוב: ביטוח - סוויפט (3700), קופרה (7500), 208 (5000). רישוי - ס (1226), ק (1800), 208 (2400 - נראה ל…
הודעה אחרונה מאת ortes, -
-
קישור לכתבה- http://cars.walla.co.il/item/2937272 אמ;לק- גולת הכותרת היא מנוע 1.0 TSI חדש, בעל 90 כ"ס ו-17 קג"מ (1500 סל"ד). צריכת הדלק המוצהרת- 22 ק"מ לליטר. בפועל- לא 22 ק"מ לליטר. התיבה היא ידנית 5 הילוכים, ההנעה קדמית, המכונית שוקלת פחות מטון וכל השעטנז הנ"ל מביא לתוצאה של 10 שניות למאה במיאוץ הקלאסי ואם יש לכם מסלול מירוצים במדינה אז גם תוכלו לראות 170 קמ"ש על מחוון המהירות. מעבר לזה, יש את כל ה-USUAL של מתיחות הפנים- נורות LED מקדימה, בקרת אקלים דיגיטלית משופרת, כניסות USB, בלוטות' ועוד. מעניין לראות אותה ואת הספארק שנחשבות (לדעתי) כ"שיאניות הכוח" במבחן השוואתי. מתי יגיע לארץ/תמחור- טרם.
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי יודע אולי מהו הרכב הבא?
הודעה אחרונה מאת rafi_vk, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
סיימתי מבחן היום שלמדתי אליו ימים רבים. משם ניגשתי לבקר חבר בשמשית, יישוב בצפון. בסיום הפגישה ,ירדתי לכיוון הכביש הראשי, והתחלתי להסתובב שמה בכיכר שבו יציאה לכיוון ביתי או לכיוון המרכז. העניין הוא , שחשבתי לנסוע לעשות את כביש תל אביב אריאל, כביש 5. אני גר בצפון, אז רק להגיע לשם זה 100 ק"מ. ראיתי פה פוסט של מישהו עם פג׳ו שעשה הכביש וממש הושראתי. בנתיים הייתי כבר בסיבוב ה2 או ה3 בכיכר כשרכבים כבר החלו להתקרב אליו. לא רציתי להיראות טמבל אז יצאתי משם וניגשתי לבית קפה סמוך, משם אני כותב לכם. לנסוע כ100 קמ לכביש 5? שווה את הנסיעה?
הודעה אחרונה מאת ron_man, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה המצב חברים, ב 12 לחודש אני טס לאיטליה לעשות סקי כמה ימים ומשם לטייל עוד מס ימים בודדים. תמיד חשקתי בהשכרת רכב על בסגנון פרארי/למבורגיני וכו', פעם אחת, להרגיש פשוט איך זה. בעבר הייתי כבר באיזור איטליה אך מעולם לא התנסיתי או באמת לקחתי ברצינות השכרת רכב כזה. השאלה שלי למי שבאמת מבין והתנסה בעבר. מאיפה אני יכול להשכיר? מה העלויות? כמה מסגרת זה אמור לתפוס לי באשראי למקרה של ביטוח? האם ניתן להשכיר את הרכב לכמה שעות בודדות, אפילו שעתיים באיזשהו מסלול ? האם ניתן להשכיר את הרכב עם מדריך? לגבי נסיון עם כח, יש לי נסיון עם מכוניות עם כח עד 400 כ"ס. ביום יום מתנייד עם Z4 הנעה אחורית עם 274 כ"ס. ולאחרונה יצא לי לנהוג קצת בGTR של חבר מס ימים לאחר שהוא השאיל לי או…
הודעה אחרונה מאת CaspoN, -
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, האם מישהו יודע להגיד לי כמה יעלה לי לבטח בביטוח חובה את הדגם הנ"ל Seat Ibiza 2012 Reference 1.4 Manual אני נהג חדש, בן 23. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת iliahrom, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 117 תגובות
- 32.2 אלף צפיות
שלום גולשות וגולשי קארספורום, אמנם כרגע בפורום הכללי, ואני מניח שנעמוד לשרותכם בעיקר בפורום הטכני / טיפולים, אבל רצינו לומר שלום. למרות שאין לנו ספק שאתם מכירים את מצברי VARTA האיכותיים, אנחנו כאן לשרותכם. עם חלק מהגולשים כאן התכתבנו בחודשים האחרונים, וניסינו לעזור. אם אתם רוצים לדעת אם אפשר לשים בפיג'ו 108 מצבר 95 AH, או לדעת על ההבדלים בין מצברים רגילים למצברי פריקה עמוקה, או אולי בכלל הציעו לכם מצבר 55AH לגרנד צ'ירוקי ואתם לא בטוחים שזה מתאים - אנחנו כאן. נעדיף כמובן לענות על שאלות כלליות בפורום על מנת שהמידע יגיע לכולם, עם זאת אם יש משהו שצריך בה"פ - מוזמנים. שאלות טכניות / שאלות של "איפה אפשר לרכוש מצבר?" - בשמחה. מילה טובה על משווק נקבל בשמחה, וגם פידב…
הודעה אחרונה מאת iliahrom, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מנהלים פתחתי כאן כדי שייזכה לחשיפה גבוהה יותר מאשר בפורום המשפטי. מעשה בתובע שחברת הביטוח שלמה החליטה לקצץ משכר טרחת השמאי בסך של 944 ש"ח סכום של 244 ש"ח ולשלם רק 700 ש"ח. או כפי שנהוג במקומותינו לאמר הפעילה את שיטת מצליח התובע הפגוע לא התעצל , והגיש תביעה לבית משפט השלום באמצעות עו"ד עבור אותם 244 ש"ח. פסק הדין תשלום 244 ש"ח לתובע והחזר אגרות המשפט בסכום של 756 ש"ח שכ"ט עו"ד 1500 ש"ח בנוסף תשלם חברת הביטוח הוצאות לאוצר המדינה על בזבוז זמנו של בית המשפט בסכום של 3000 ש"ח אם שופטים נוספים ילכו בעקבות כבוד השופט אריאל צימרמן אולי שיטת מצליח תיעלם. תיק 25275-08-15 https://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/Viewer/NGCSViewerPage…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קראתי שבשביל להוציא רשיון A2 כדי לעבור מבחן שליטה בלבד אני צריך להיות בעל וותק של 3 שנים ברשיון דרגה B. הקטע הוא.. שאני לא זוכר בדיוק מתי הוצאתי את הרשיון.. כתוב לי מאחורי הרשיון ליד הדרגה B את השנה 2013 עכשיו השאלה האם מסתכלים רק על זה לצורך חישוב וותק או שבודקים במערכת של משרד הרישוי תאריך מדויק? או שה2013 יספיק להם לצורך פטור מטסט בכביש לרשיון A2
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
- 0 תגובות
- 536 צפיות
שלום, אני מחפש לבדוק מחיר רכב שנמכר בטרייד אין ב2013. אם למישהו יש במקרה אז אשמח לקבל/ צור קשר איתי תודה, מיקי 054-7987883
הודעה אחרונה מאת Miki Larsky, -
- 1 תגובות
- 702 צפיות
עשיתי טופס ירוק והחתמתי את הרופא והכל.. סך הכל 150 שקל עלה (50 שקל הטופס ועוד 100 שקל האישור של הרופא משפחה) ופתאום שמתי לב שבטעות ביקשתי A2 ולא A1.. מה לעשות עכשיו? הכל מחדש?
הודעה אחרונה מאת youval11, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן כולם אתמול חשתי ברע ברכב תוך כדי עבודה. עצרתי בצד הדרך ורציתי להקיא. אני זוכר שנפלתי, אז התעוררתי בבית החולים הדסה ע"כ. הרופאים אמרו שיש רמות חריגות של CO בדם, מה שנקרא הרעלת CO. יחד עם זאת נמצא חיידק HALICOBACTER PILORY. מה צריך לעשות עם הרכב? לאן להכניס אותו? תודה.
הודעה אחרונה מאת mudale222, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אבקש לשתף סורק רכב אוניברסלי מסוג OBD2 עם תמיכה באנדרויד/ווינדווס שמסוגל לסרוק את כל המערכות כגון ABS, SRS וכו'.
הודעה אחרונה מאת none77, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבוע טוב אנשים אז ככה אני מחפש אטרקציות מרגשות קצת להרגיע את הגוף, שמעתי על קורס דריפטים באלטרנתיבי ועוד מקומות דומים, בנוגע לקרטינג מה המקום הכי מוצלח שיש בארץ? מחפש בעיקר חוות דעת ממי שעשה משהו מעניין ומוצף אדרנלין. אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים אלירן.
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 817 צפיות
בוקר טוב למבקר המדינה. כתבה שפורסמה היום ב"וואלה": מבקר המדינה יוסף שפירא יפרסם היום דוח ביקורת בנושא מערך המצלמות, שבמסגרתו בחן אם ישנם כשלים בהפעלתן. כמו כן, המבקר בדק את טיפול המשטרה בדוחות ובכתבי אישום לשוטרים ואת יעילות מערכת המשפטמבקר המדינה יוסף שפירא צפוי לפרסם היום (רביעי) בשעות אחר הצהריים דוח ביקורת מיוחד בנושא הקמת מערך המצלמות האלקטרוניות ואכיפת חוקי התעבורה. במסגרת בדיקתו בחן המבקר אם ישנם כשלים מערכתיים שמנעו הפעלה תקינה של מערך המצלמות, שבו הושקעו משאבים רבים, שכן למרות הקמתו, בשנים האחרונות מסתמנת עלייה ניכרת במספר ההרוגים תאונות הדרכים. כמו כן, המבקר בחן את טיפול המשטרה בדוחות ובכתבי אישום שנרשמו לשוטרים בכלל ובעיקר לקציני משטרה בכירים. בנוסף לכך …
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
מאז שהוקמה בשנת 2002, הפכה "קארספורום" לקהילת הרכב הוותיקה והגדולה בישראל, עם מעל ל 20,000 מבקרים באתר ובפורום מידי יום. לאור פניות רבות שעלו בפורומים שונים וכן הגיעו למערכת ובהן עלו בעיות שהתעוררו בתהליך הרכישה, קבלה, שירות או אחזקה של כלי רכב והתפזרו על מגוון תחומים, ומנגד מקרים של טיפול יעיל ושבחים במצבים אחרים, החלטנו לשדרג את השירות לקהילת הגולשים ולרכז את פניותיכם בפורום זה, ולהפנות דרך המערכת את הנושאים לגורמים הרלוונטים בקרב היבואנים, חברות הליסינג ונותני השירות השונים. מאחר ומטרת הפורום הינה לאפשר טיפול מיטבי בכל עניין, פוסטים לא יועלו ישירות לפורום אלא ישלחו אלינו לכתובת הדוא"ל [email protected] בצירוף פרטי המקרה וכל החומרים הרלוונטיים, מסמכים, תמו…
הודעה אחרונה מאת ytimsit, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב לכולם. אבקש את עזרתכם במציאת כתובת הדוא"ל של מאזדה ביפן, ולא כתובת הדוא"ל של מאזדה בישראל או הסוכנת האזורית. אני זקוק לכתובת הדוא"ל של הנהלת מאזדה ביפן , או יותר נכון את מחלקת יחסי ציבור. ברשותי מאזדה 323 GLX 97 , שמתקרבת ל 500000 ק"מ עם המנוע המקורי, שמעולם לא נפתח. המנוע "אוכל" מעט מאד שמן פחות, כחצי ליטר בחודש, אולי אפילו פחות. הגיר הוחלף\שופץ בסביבות ה 367000 ק"מ. הרכב נוסע באופן סדיר כ 500 ק"מ בחודש, מדי יום מאזור המרכז לי"ם. רציתי לעניין את מאזדה - יפן , אולי בפרויקט פרסום שיכלול גם את מכוניתי הפרטית. מה דעתכם ? תודה
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
-
- 13 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
יש לי רשיון לרכב כבר 3 שנים בלי בעיות ובלי שום דבר.. רציתי להוציא רשיון a2, עשיתי טופס ירוק והרופאת משפחה סימנה שאני מטופל אצל פסיכיאטר כי יש לי דכאון קל ואני לוקח איזה תרופה .. עכשיו משרד הרישוי רוצים אישור פסיכיאטר מה הקטע? זה פרוצדורה עכשיו או תהליך קצר של חודש חודשיים?
הודעה אחרונה מאת mudale222, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי , כבר שבועות אני חושב להחליף את הרכב ומתרוצץ פה ושם אבל לא מוצא תחליף. בנתיים חיפשתי מיני / סופר מיני ראויה, בין היתר נתקלתי בספארק החדשה והתרשמתי לטובה לפחות מהפרסומים כאשר ברקע, אני נזכר (או יותר נכון מנסה לשכוח) בספראק 1.0 ששכרתי שנה שעברה לאישתי. אתמול בצהריים מתקשרת אלי נציגת שירות ואומרת שנחתה אצלהם ספארק 1.0 ידנית. הרמתי את עצמי מהמחשב והלכתי לראות... התרשמות ראשונית: הרכב נאה, נראה גדול וחוץ מצמיגים ברוחב 165 הכל נראה שרירי וחסון. פתיחה של התא מטען מגלה 185 ליטר די מאכזב, אבל איכשהו משדר שאפשר לחיות עם זה. נכנס לרכב הדלת דקיקה בעובי (אבל לא קלה בכלל) כנראה מתוך ניסיון לחסוך במקום. כשיושבים בפנים לפחות בגרסת הLT+ הכל נראה טוב ומשדר איכות …
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, לפני כמה זמן, קצת אחרי דו"ח מהירות הקודם, נסעתי מזרחה מכיוון חיפה, ונכנסתי ל NIC Haifa autobahn (כביש מהיר חיפה נצרת עלית סיטי, קטע שמתחיל מכביש 70 אחרי צומת זבולון, עובר לכביש 79 מזרחה ונגמר בצומת המוביל, בשני הכיוונים של הכביש מדובר בכביש ללא עצירות ובו הייתי ממהר בימים טובים יותר). כנראה שכבר הייתי ממש עייף מהכל, חשתי גיבור והתחלתי לסחוט את דוושת הגז בעודי עושה "רייס" עם מאזדה לאנטיס (ילדותי ,סוג הרכב בדיעבד לא ממש הצדיק זאת). אם משהו, אציין רק שהמהירות התאימה לתנאי הדרך. אבל מהירות גבוהה (הכל יחסי!). התנועה היא על האוטובהאן ,מכביש 70 אחרי צומת זבולון, מזרחה. היה קטע שהמזדה הייתה לפני, אך בכל זאת ביצעתי עקיפה, רכב טיוטה לבן היה ביציאה לבית קברות. למר…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי מהמוסכים המורשים מומלץ? הרכב שלי באחריות עדיין, צריך לעשות משהו מיוחד, או פשוט להזמין תור ולהופיע? הם יידעו שהרכב באחריות? אני צריך שיעדכנו לי את מע' ההפעלה של המערכת ברכב. מקריאה ברשת הבנתי שזה אמור לסדר באג שיש בקריאת כרטיסי SD שמציק לי (או יתנו לי אישור לעשות את זה לבד).
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
לאחר התרחבות המשפחה עם נסיעות על קו ב"ש אשדוד עם הקטנה במרוץ החימוש שמלא ברכבים גדולים ומשאיות עם פלאפונים ביד הוחלט להשתדרג ברכב משפחתי יותר גדול, מרווח ובטוח. בכיוון הראשון הקורולה בכלל לא הייתה על הכוונת ובסוף לאחר תסכולים מימי מכירות\סוכנויות וכו' מצאתי את המודעה ביד2, למעשה שכן ממבנה ליד מכר את הרכב. לאחר שהיא עברה בדיקה במכון ובמוסך ונסיעת מבחן הפכתי לבעלים של קורולה 2013 עם 19,000 ק"מ ביקורת על הרכב: נתחיל דווקא בסיבה שלשמה התכנסנו – תא המטען: ככה לא מתכננים תא מטען! למרות שהוא מרווח עם פרופורציות טובות ונפח מכובד התכנון מיושן ופוגם בשימושיות שלו. הרמקולים האחוריים לא ממוקמים בדלתות הנוסע אלה בתקרת תא המטען ופולשים לחלל התא וגם פגיעים למכות ממטען,…
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום, הלילה נגנב רכב פורד סיירה, לבן, גיר רגיל, גימור Ghia, מנוע 2.0, שנת 93. הרכב די נדיר, עם תוספות כגון מושבי באקט, הגה ספורט, הנמכה, גלגלי מגנזיום. אשמח למידע ועזרה.
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 695 צפיות
מועד הטסט מתקרב לרכב של בני. הרכב עלה לכביש במאי 2000 ונחשב ברשיון מודל 2001 לפי השיטה הישנה. האם בטסט הקרוב אצטרך להציג במכון אישור בלמים עבור רכב בן 15 שנים? אם כן, איפה מקבלים אישור זה? כמה עולה? האם יש מחיר קבוע? האם יהיה כתוב ברשיון הרכב שחובה להציג אישור בלמים? כמה זמן לפני הטסט ניתן להפיק אישור זה? שואל כי צריך עכשיו לעשות טיפול שנתי וייתכן שכדאי לי לחכות למועד קרוב לטסט, נניח אפריל ואז בטיפול אבקש גם אישור בלמים. זה יכול לחסוך לי ביקור מיותר במוסך רק לצורך האישור ואולי יחסוך גם כסף. אשמח לתשובות
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
חזרתי אתמול משבועיים בקליפורניה, הטיסה יועדה לביזנס, אבל הצלחתי לדחוף מעט פלז'ר. בסופ"ש הראשון מכר לקח אותי לסיבוב על TESLA MODEL S, P90. זו היתה חוויה מוטורית מיוחדת ביותר, הטסלה היתה אחד הרכבים האהובים עלי עוד לפני שראיתי אותה במציאות, ולאחר שפגשתי את הרכב הזה (שנראה כאילו הוא צאצא ישיר של לילה סוער בין רכבת-הרים לחללית) - ההתלהבות רק גברה. המיאוץ של הטסלה זה משהו שלא חוויתי באף רכב אחר, הרכב הזה מצליח לגרום לתחושה שהמעיים שלך זזים בתוך חלל הבטן. העובדה שהמומנט זמין החל מסל"ד 0 היא כנראה התורמת העיקרית לתחושה, היות והכוח אינו מתפתח בקצב לינארי אלא יותר כפונקציית מדרגה (קרי: לוחצים על הדוושה והכוח ישר מופעל עליך, לא באופן מדורג כמו ברוב הרכבים האחרים). …
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הבוקר תוכננה לקבוצת הנהיגה שלי נהיגת מבחן כפולה על צמד מקלארנים, 570S ואחותה הבכירה והפתוחה 650S. הייתי מתוכנן לנהוג על שני הדגמים אבל בגלל טעות טכנית לבסוף נהגתי רק על ה-570S שבדיעבד הסתבר שהיא המהנה מבין השתיים (על ה-650S אנהג בהמשך). רשמים- ה-570S בעלת מנוע 3.8 ליטר כפול מגדשים ומפיקה 570 סוסים. השילדה הינה אדפטיבית עם אפשרויות בחירה בין 3 מצבים, רך, ספורט ומצב RACE. לא אלאה אתכם עם עוד פרטים טכניים שתוכלו לקבל מגוגל אז אעבור ישר לרשמים מהנהיגה. המנוע הזה פנינה אמיתית, למרות היותו מצוייד בצמד מגדשים לא מורגש אין השהיית טורבו ולמעשה המנוע כל כך לינארי לאורך כל הרצועה עד כדי שהוא מרגיש כמעט כמו V8 אטמוספרי בריא, פשוט פנטסטי. תיבת ההילוכים גם היא מצ…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 783 צפיות
אני בניו יורק והמחשבה הנוכחית היא השכרת קורבט ונסיעה לאיזור הררי. למישהו יש הצעות / רעיונות? גם מסלול או קארטינג איכותי בא בחשבון. תודה!
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הקדמה : גילוי נאות - אני חובב של המותג פורד, כך שחוות דעת זו אינה בהכרח אובייקטיבית. דגם החמש דלתות מאופיין בעיצוב ספורטיבי, המנוע בנזין 1.6 קונבנציונלי ותיבת הילוכים ידנית עם חמישה הילוכים. בעברי החזקתי שתי פוקוס 5 דלתות ידניות דור ראשון, רכשתי לאשתי לאחרונה פוקוס 5 דלתות אוטומט דור ראשון מהבציר האחרון וכעת ברשותי פוקוס דור 3 ידני. כאמור, הרכב, יד שניה, נרכש כמשומש לפני קצת יותר מחצי שנה מפרטי. כשרכשתי את הרכב ההמונה עמד על 40K ומאז הרכב עבר 8K, כך שתקופה זו מהווה אינדיקציה להתרשמות ראשונית מהדגם. באופן כללי, הדגם היווה שדרוג משמעותי ביחס לדגם המוחלף מבחינה טכנולוגית, לפחות ממה שהגיע בייבוא סדיר לארץ. יש לא מעט חוות דעת שליליות ברשת בנוגע לדגם החדש של הפוק…
הודעה אחרונה מאת nivshemer, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בימים האחרונים ובאלו הקרובים יפרסמו רוב יבואני הרכב את המחירונים החדשים או המעודכנים שלהם לשנת 2016. על מנת לרכז את כולם במקום אחד, נעלה בכל פעם את המחירונים שיתקבלו לשרשור המתעדכן הזה. שיוכל לשמש אתכם גם כבסיס מידע. אנחנו מתחילים: הונדה- טויוטה- סוזוקי- ג'יפ, דודג', קרייזלר- לקסוס- אוטו-איטליה-
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 16 אנונימיים, 283 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Yuvalino
- shahar188
- גולדן191
- GTI33
- Moshe c
- natco
- makatuvkan
- פאר האורה
- borsood
- srool
- אבי ים
- david3692