Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הכבוד על היוזמה!.

אגב אני שלחתי אליכם הצעה בפייסבוק אבל לא קיבלתי תשובה ואני חושב שהיא יכולה לעזור להמון אנשים:

לארגן מעין "קבוצות רכישה" של ביטוח לרכב. מה הכוונה? כמו שיש כל מיני ארגוני עובדים שמקבלים הנחות על ביטוח לרכב,

למה שאנחנו לא? אני מאמין שיש לא מעט חברות ביטוח שכן יהיו מוכנות לתת לנו מחיר טוב ותנאים טובים עבור ביטוח לרכב.

אז למה אתה מתלונן פה על גבי הפורום ולא דרך הצינור ??? [emoji6]

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שיותר אהבתי בפורום אלה אותם טופיקים ארוכים של הלקוח הפשוט נגד נותני השירות, השתלשלות האירועים ומגוון דעות הגולשים הוסיפו עניין רב לפורום, בעיניי אין פה עניין של שיימינג, הרי לא פעם ולא פעמיים הוכיחו פה לקוח על טעותו וצידדו בבעלי מקצוע או יבואנים. לנהל את האירוע במייל מאחורי הקלעים אולי יותר אפקטיבי אבל זה פחות שקוף לקהל הרחב, במיוחד ללקוחות אחרים שנתקלו בבעיות דומות והתביישו לדבר.

חבל.

פורסם

אהבתי את ה יוזמה והרעיון.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מי שכותב בפורום כבר פנה לעסק וקיבל תשובה. אם לא רוצים שיימינג אפשר לתת ללקוח פרטי התקשרות לדרגים גבוהים יותר (על החשבונית למשל) שיהיו לכם. מה הטעם שאתם תיפנו במקום הלקוח? עסק דואג לשמו? שייתן ללקוח פרטי התקשרות לאנשים שחרדים יותר משיימינג.

פורסם

דעתי מאוד חלוקה לגבי הרעיון הזה, הוא מצויין מבחינת אותו חבר פורום שיש לו בעיה כלשהי בהתנהלות מול גוף מסויים ועכשיו יהיו לו צינור בעל יכולת השפעה מסויימת שדרכו תנותב התלונה.

אני מניח שמאחורי הקלעים יש צדדים נוספים שזה יטיב עמם וזה בסדר גמור ולגיטימי לחלוטין.

יחד עם זאת לא מן הנמנע שאותו צינור "דיסקרטי" יוביל לכך שחלונות יטופלו ללא שום חשיפה פה באתר ולכך יהיו כמה השלכות:

1.פחות תכנים (כי פעם היית פותח שרשור ועכשיו פשוט שולח הודעה פרטית ).

2.פחות שיתוף וחלוקת אינפורמציה שעלולה לעניין גולשים נוספים (למשל כאלה שיש להם רכב דומה ואולי אף חווים תקלה דומה).

אני כנראה שוחה קצת נגד הזרם אבל אני פחות מתחבר לקונספט.

בכל אופן בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קצת חשבתי וכמו עידן אני משתף במחשבה:

- זה יעשה טוב לצרכנים

- אבל רע למכורי הפורום

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רעיון מבורך אבל לדעתי צריכים לתת לחברי הפורום את זכות הבחירה, אם להשתמש בצינור או לפרסם שרשור בפורום.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

עידן, אני לא בטוח אם הבנתי אותך, אבל המטרה היא לעשות טוב לקהילה נקודה. אין כאן שום אג׳נדה נסתרת.

כל עוד לא מדובר בהשמצה לשמה, אין שום בעיה לכל משתמש לפרסם את זה, זו בחירה שלו אם לפנות ישירות אלינו, לפתוח שרשור לכתחילה או בדיעבד, אנחנו ננסה לסייע כמיטב יכולתנו בכל מקרה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
דעתי מאוד חלוקה לגבי הרעיון הזה, הוא מצויין מבחינת אותו חבר פורום שיש לו בעיה כלשהי בהתנהלות מול גוף מסויים ועכשיו יהיו לו צינור בעל יכולת השפעה מסויימת שדרכו תנותב התלונה.

אני מניח שמאחורי הקלעים יש צדדים נוספים שזה יטיב עמם וזה בסדר גמור ולגיטימי לחלוטין.

יחד עם זאת לא מן הנמנע שאותו צינור "דיסקרטי" יוביל לכך שחלונות יטופלו ללא שום חשיפה פה באתר ולכך יהיו כמה השלכות:

1.פחות תכנים (כי פעם היית פותח שרשור ועכשיו פשוט שולח הודעה פרטית ).

2.פחות שיתוף וחלוקת אינפורמציה שעלולה לעניין גולשים נוספים (למשל כאלה שיש להם רכב דומה ואולי אף חווים תקלה דומה).

אני כנראה שוחה קצת נגד הזרם אבל אני פחות מתחבר לקונספט.

בכל אופן בהצלחה.

אישית מתחבר אם מה שהבחור כתב, ולפי דעתי לפוסט בפומבי יש השפעה הרבה יותר גדולה על העסקים לבדוק את העניינן ולתת מענה כמה שיותר מהר כדי לשמור על לקוחות ועל לקוחות עתידיים.

פורסם
עידן, אני לא בטוח אם הבנתי אותך, אבל המטרה היא לעשות טוב לקהילה נקודה. אין כאן שום אג׳נדה נסתרת.

כל עוד לא מדובר בהשמצה לשמה, אין שום בעיה לכל משתמש לפרסם את זה, זו בחירה שלו אם לפנות ישירות אלינו, לפתוח שרשור לכתחילה או בדיעבד, אנחנו ננסה לסייע כמיטב יכולתנו בכל מקרה.

אני מניח שכוונתו הייתה שעד היום, לפותח שרשור הנתקל בבעיה, הייתה את האופציה לפתוח שרשור בלבד. דיון יתפתח שם ולרוב גם הפיתרון מגיע משם.

כעת כשלמשתמש הנתקל בבעיה יש את האפשרות להגיע לפיתרון בפנייה פרטית לאתר, אני לא חושב שהוא יפתח גם שרשור בנושא וכתוצאה מכך כמות הדיונים העוסקים בבעיות כאלו תרד.

פורסם (נערך)

.

הלכת רחוק חבר, לא דיברתי על שום אג'נדות גלויות או נסתרות.

אני פשוט חושב שצורת העבודה הזאת אכן תוכל להטיב עם המשתמש שמבקש סיוע דרך אותו צינור אך בפרספקטיבה של הקהילה זה לא רק שלא יטיב- זה יביא לפחות חשיפה של אותן בעיות.

אם בעבר היה נפתח שרשור "יש לי רכב מסוג x ויש בו בעיה y והיבואן מתנער" יכול להיות שבתוך יום-יומיים פותח השרשור היה מגלה שהוא לא לבד ויש עוד כמה משתמשים עם בדיוק אותה בעיה.

בפורמט החדש יועברו לצינור 4-5 הודעות פרטיות עם תיאור אותה תקלה זהה רק שהפעם לא בטוח שאלה שמתלוננים ידעו שיש עוד בעלי רכבים דומים עם תלונה זהה.

בקיצור- פחות חשיפה לתלונות=פחות שרשורים שנפתחים בפורום=פחות עניין (ושרשורים כאלה לא פעם יוצרים הרבה עניין).

ושוב, אני לא נכנסתי לשום אג'נדה למרות ההבנה שהפורום אינו מתקיים מתרומות של בית חב"ד ולכן לגיטימי בהחלט ליצור מקורות מימון לפי ראות בעליו (זה לא רמיזה לכלום ובטח לא בהקשר השרשור ).

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם
הפורום הוא ככל הנראה כלי התקשורת המקצועי האחרון בתחום הרכב שחף משיקולים מסחריים.

לא בקיא ב"מאחורי הקלעים" של הפורום אז נצא מנקודת הנחה שאתה צודק.

כמה זמן אתה חושב שזה יימשך?

הפורום בסופו של דבר הינו עסק כלכלי וככזה צריך לייצר הכנסות.

לא מן הנמנע שבשלב מסויים אכן יהיו שיקולים מסחריים, זה דבר הגיוני ולטעמי גם חלק מאבולוציה של פורום אינטרנטי עם ריבוי משתמשים.

דבר נוסף, יש כלי תקשורת נוסף שהינו חף משיקולים מסחריים ולדעתי פוגע בפורומים- whatsapp.

• תוכן חדש...