Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל הכבוד לשופט אריאל צימרמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהלים פתחתי כאן כדי שייזכה לחשיפה גבוהה יותר מאשר בפורום המשפטי.

מעשה בתובע שחברת הביטוח שלמה החליטה לקצץ משכר טרחת השמאי בסך של 944 ש"ח סכום של 244 ש"ח ולשלם רק 700 ש"ח.

או כפי שנהוג במקומותינו לאמר הפעילה את שיטת מצליח

התובע הפגוע לא התעצל , והגיש תביעה לבית משפט השלום באמצעות עו"ד עבור אותם 244 ש"ח.

פסק הדין

תשלום 244 ש"ח לתובע והחזר אגרות המשפט בסכום של 756 ש"ח

שכ"ט עו"ד 1500 ש"ח

בנוסף תשלם חברת הביטוח הוצאות לאוצר המדינה על בזבוז זמנו של בית המשפט בסכום של 3000 ש"ח

אם שופטים נוספים ילכו בעקבות כבוד השופט אריאל צימרמן אולי שיטת מצליח תיעלם.

תיק 25275-08-15

https://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/Viewer/NGCSViewerPage.aspx?DocumentNumber=8bace7a9689148cbbe187a70ae0e698e

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

באמת כול הכבוד.

אבל לצערי על כול אחד כמוהו שעל 244 שקל הלך לבית משפט + עורך דין, יש עוד 1000 לא יקחו עורך דין(תביעה קטנה) ויש עוד 10 אלף שלא ילכו למשפט כלל.

אבל בתור התחלה זה לא רע בכלל, ואני מקווה שזה ימשיך ככה.

פורסם

בהחלט פסיקה טובה שאולי תעודד אנשים נוספים לפעול משפטית נגד גופים גדולים שפשוט מנצלים את האזרח הקטן מתוך ההנחה שזה האחרון פשוט יתקפל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
באמת כול הכבוד.

אבל לצערי על כול אחד כמוהו שעל 244 שקל הלך לבית משפט + עורך דין, יש עוד 1000 לא יקחו עורך דין(תביעה קטנה) ויש עוד 10 אלף שלא ילכו למשפט כלל.

אבל בתור התחלה זה לא רע בכלל, ואני מקווה שזה ימשיך ככה.

אני אחת מהם.

לפני הרבה שנים היה לי סיפור דומה,חברת ביטוח החזירה לי 400 ש"ח בפחות כי החליטה שמוסך לקחת יותר מדי כסף על תיקון.

אמת לא עשיתי שום דבר כדי להחזיר כסף לא הגעתי לבית משפט ,מה שכן שרפתי זמן על שיחות מול מוסך וחברת ביטוח.

אם בית משפט היה נותן פיצוי כמה אלפי שקלים על משחקים של חברות ביטוח אולי זה היה נגמר...

פורסם

סליחה על השבתת השמחה אבל 3000 ש"ח לא מזיזים לחברת הביטוח אם היו מטילים על חברת הביטוח 300000 ש"ח קנס - אולי זה היה תחילתו של שינוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לצערנו 3000 שקלים אינם מזיזים לחברות הביטוח אך מאידך:

1. לא בטוח ששופט אחר היה בכלל "מטריח עצמו" לזכות את התובע.

2. לא בטוח שתובעים אחרים (במקרים דומים) היו טורחים בכלל להתלונן.

לכן - אני חושב שניתן לשמוח על מה שניתן (ויש על מה, מבלי לגמד את הפסיקה הנ"ל)

alfa 156 2.5.

פורסם

בזמנו הם גם ניסו לעשות לי את זה, אז פניתי לתביעות קטנות, ומהר מאוד הגענו עם שלמה סיקסט להסכם פשרה.

אני חושב שבגלל 244 שקלים הרבה אנשים פשוט לא יטרחו לפנות לבית משפט, בטח לא לעורך דין. הזמן שיבזבזו על זה פשוט שווה יותר (כן, גם אם אתה מרוויח שכר מינימום).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבל, היה יכול לקנות את עולמו השופט, או כל שופט אחר, אם היה קונס אותם ב244 שקלים כפול מספר התביעות המוערך שלהם בשנה האחרונה.

אולי זה היה מרתיע את הנבלות.

פורסם
חבל, היה יכול לקנות את עולמו השופט, או כל שופט אחר, אם היה קונס אותם ב244 שקלים כפול מספר התביעות המוערך שלהם בשנה האחרונה.

אולי זה היה מרתיע את הנבלות.

ומעביר את הכסף לאיש התובע אותם !!

פורסם

יפה מאוד. לא ויתר גם על 244 שקל. אני מניח שזה לא היה העניין הכספי אלא העניין העקרוני (כמו לא מעט מקרים שניתן לקרוא בפורום המשפטי).

באמת מגיע כל הכבוד לשופט. שמחתי לקרוא את הידיעה.

תודה ישה.

סליחה על השבתת השמחה אבל 3000 ש"ח לא מזיזים לחברת הביטוח אם היו מטילים על חברת הביטוח 300000 ש"ח קנס - אולי זה היה תחילתו של שינוי.

אתה צודק, 3000 ש"ח לא מזיזים להם, וגם אני הייתי שמח אם בתי המשפט היו מטילים קנסות כבדים על חברות הביטוח כאשר הם מנסות כל מיני שיטות על מנת להתחמק מתשלום.

אבל בשיראל כמו בישראל, גם אם זה היה ככה, חברות הביטוח היו ממשיכות באותה שיטה, רק מייקרות את הפוליסות לכולם כדי לממן את הקנסות שהם מקבלים.

אם יותר אנשים היו ניגשים לבית המשפט על דברים כאלה, אז זה 3000 ועוד 3000 וכן הלאה, כך שזה יצטבר להרבה מאוד.

כמובן גם היה נוצר עומס כבד על בית המשפט, אולי אז בית המשפט היה עושה משהו בנדון.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אז מה קיבלנו כאן?

תובע שלמרות פסק הדין הוציא הרבה יותר ממה שקיבל על כל העבודה (כולל ה 700 שקיבל) כדי לקבל את פסק הדין ועוד הסתכסך עם אחת המעסיקות שלו, חברת ביטוח ששילמה כסף קטן (לה לא עולה עורך דין כי היא עובדת איתו על בסיס חודשי) ושופט שזמנו בוזבז לריק.

עצוב אבל בסכומים קטנים לא כדאי לתבוע והגופים הגדולים מנצלים את זה לרעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בדיוק. עדיין לא קם בישראל שופט שהטיל קנס משמעותי מספיק על חברה גדולה שבאמת יגרום לה לחשוב פעמיים לפני שהיא פועלת בשיטת מצליח.

פורסם
שופטים לא נמצאים בבית המשפט בשביל תהילת עולם, אלא בשביל לעשות צדק...

צדק? ממש לא. מכסימום להשתדל לקיים את החוק.

וההודעה שלי שקפצה לשרשור אחר:

אולי זה היה פועל אילו היתה תביעת רשלנות

אישית נגד "מסלק התביעות". כמה תביעות כאלה והמסלקים היו חושבים פעמיים אם הטרחה להקרא לבית המשפט מצדיקה את התרגילים שלהם.

כמובן שצריך להמתין למשפטנים שבינינו כדי שיספרו אם זה בכלל אפשרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...