Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי רשיון לרכב כבר 3 שנים בלי בעיות ובלי שום דבר..

רציתי להוציא רשיון a2, עשיתי טופס ירוק והרופאת משפחה סימנה שאני מטופל אצל פסיכיאטר

כי יש לי דכאון קל ואני לוקח איזה תרופה ..

עכשיו משרד הרישוי רוצים אישור פסיכיאטר

מה הקטע? זה פרוצדורה עכשיו או תהליך קצר של חודש חודשיים?

עריכה אחרונה על ידי Daniel Zaharia
פורסם

כן , זה הולך להיות פרוסדורה גדולה. הסימון הזה שאתה מטופל אצל פסיכיאטר יצטרך להגיע עד למרב"ד (לא רוצה להגיד מה אני חושב עליהם) והם יצטרכו כנראה לזמן אותך למבחן ארוך ואז להחליט אם את המתאים. לדעתי הרופאה צריכה להפעיל שיקול דעת ולא ישר לסמן שאתה מטופל, אבל אולי זה החוק.

יש לי חבר עם בעיות בלב שעשה את כל הפרוסדורה הזאת עד שאישרו לו.

פורסם

כן , זה הולך להיות פרוסדורה גדולה. הסימון הזה שאתה מטופל אצל פסיכיאטר יצטרך להגיע עד למרב"ד (לא רוצה להגיד מה אני חושב עליהם) והם יצטרכו כנראה לזמן אותך למבחן ארוך ואז להחליט אם את המתאים. לדעתי הרופאה צריכה להפעיל שיקול דעת ולא ישר לסמן שאתה מטופל, אבל אולי זה החוק.

יש לי חבר עם בעיות בלב שעשה את כל הפרוסדורה הזאת עד שאישרו לו.

יואו איזה סרט

כמה זמן כל התהליך הזה...

איך זה שלרכב פרטי עשיתי בלי בעיה ועכשיו עושים לי בעיות

הרופא יכתוב שאני כשיר במאה אחוז אבל השאלה באמת כמה זמן התהליך..

פורסם

יש לי רשיון 40 שנים, הוצאתי טופס ירוק לרשיון אופנוע, סימנתי בטופס שאני לוקח תרופה ללחץ דם (טעות ענקית- צריך להשאר את הטופס רייק), הרופאת משפחה חתמה שהכל מאוזן. במשרד רישוי שלחו לאישור הרופא שלהם ולאחר חודש הטופס חזר חתום, התקשרו אליי בטלפון ואפילו לא הייתי צריך לקחת תור.

לדעתי אם הטופס חתום ע"י הרופא, קצת סבלנות ותקבל אישור

פורסם
יש לי רשיון 40 שנים, הוצאתי טופס ירוק לרשיון אופנוע, סימנתי בטופס שאני לוקח תרופה ללחץ דם (טעות ענקית- צריך להשאר את הטופס רייק), הרופאת משפחה חתמה שהכל מאוזן. במשרד רישוי שלחו לאישור הרופא שלהם ולאחר חודש הטופס חזר חתום, התקשרו אליי בטלפון ואפילו לא הייתי צריך לקחת תור.

לדעתי אם הטופס חתום ע"י הרופא, קצת סבלנות ותקבל אישור

כן אבל פה זה כבר פסיכיאטרי.. שלא ישלחו אותי למרבד

יש פה מישהו עם ניסיון דומה לשלי?

פורסם (נערך)

אל תלך למרב"ד. לוקח חודשים לקבוע תור, אפשר לערער על החלטות שלהם רק פעם בשנה והם סמכות רפואית עליונה. לא מומלץ בכלל להתעסק אתם.

תוציא טופס ירוק חדש ולך לרופאים אחרים עד שיחתמו לך בלי שום סעיף.

מקווה בשבילך שלא שמו לך איזה הערה במשרד ברישוי, בכל מקרה אל תלך לאותה פקידה.

אגב, במקרה שמרב"ד מחליטים שאתה לא כשיר שוללים לך את כל הרישיונות כולל הקיימים, לא רק את מה שאתה רוצה להוציא.

עריכה אחרונה על ידי mudale222
פורסם

מודהלה, אם אני לא טועה , משרד הרישוי שולח את הדברים האלו למרב"ד, כך שסביר להניח שהאישור הסופי יגיע דרכם בכל מקרה גם אם הוא פונה ישירות הוא עצמו וגם אם לא.

לדעתי הרופאה צריכה להפעיל שיקול דעת ולא נראה לי שכל אחד שלוקח כדורי הרגעה\סתם כדורים נגד דיכאון הוא סכנה על ההגה. כל המדינה הזו מביאה דיכאון.

פורסם

הרופאה לא תסכן את רשיונה בדיווח שקרי.

גם בהצהרה שלך מוטב שתדייק, כיון שאם תנסה להסתיר משהו ויעלו על זה תהיה בצרה הרבה יותר גדולה.

בסופו של דבר המרב"ד בהחלט אינו פוסל אנשים ללא צורך. לדעתי עליך לצפות למכתב עם בקשה למידע משלים מהפסיכיאטר, יהיה עליך לפנות אליו כדי שימלא את הטופס ולדאוג להחזירו למרב"ד, ואם המידע שיכתוב הפסיכיאטר לא יצביע על מצב מסוכן הסיפור יגמר באישור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שמע, חבר שלי הוציא רשיון בגיל 17.

הגיע זמן צבא והבחור החליט שהוא משוגע(שורה תחתונה לא עשה צבא).

לפני שנה וקצת פתח עסק, שדרש ממנו רשיון c1 משאית עד 12 טון.

החל להוציא טופס ירוק, ופה נפתחה תיבת פנדורה, הרישום שלו במערכת קפץ, והתחיל סבב ריצות, רופאים, אבחונים, פסיכולוג ופסיכיאטר, עורכי דין ועוד, זה כאב ראש ,אין לצאת ממנו, אף אחד לא יסכן את רשיון העבודה שלו או את שמו הטוב במקצוע.

ממליץ לך לשנס מותניים ולהיעזר בסבלנות, בסוף זה יקרה.

בהצלחה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
אל תלך למרב"ד. לוקח חודשים לקבוע תור, אפשר לערער על החלטות שלהם רק פעם בשנה והם סמכות רפואית עליונה. לא מומלץ בכלל להתעסק אתם.

תוציא טופס ירוק חדש ולך לרופאים אחרים עד שיחתמו לך בלי שום סעיף.

מקווה בשבילך שלא שמו לך איזה הערה במשרד ברישוי, בכל מקרה אל תלך לאותה פקידה.

אגב, במקרה שמרב"ד מחליטים שאתה לא כשיר שוללים לך את כל הרישיונות כולל הקיימים, לא רק את מה שאתה רוצה להוציא.

מודהלה, אם אני לא טועה , משרד הרישוי שולח את הדברים האלו למרב"ד, כך שסביר להניח שהאישור הסופי יגיע דרכם בכל מקרה גם אם הוא פונה ישירות הוא עצמו וגם אם לא.

לדעתי הרופאה צריכה להפעיל שיקול דעת ולא נראה לי שכל אחד שלוקח כדורי הרגעה\סתם כדורים נגד דיכאון הוא סכנה על ההגה. כל המדינה הזו מביאה דיכאון.

הרופאה לא תסכן את רשיונה בדיווח שקרי.

גם בהצהרה שלך מוטב שתדייק, כיון שאם תנסה להסתיר משהו ויעלו על זה תהיה בצרה הרבה יותר גדולה.

בסופו של דבר המרב"ד בהחלט אינו פוסל אנשים ללא צורך. לדעתי עליך לצפות למכתב עם בקשה למידע משלים מהפסיכיאטר, יהיה עליך לפנות אליו כדי שימלא את הטופס ולדאוג להחזירו למרב"ד, ואם המידע שיכתוב הפסיכיאטר לא יצביע על מצב מסוכן הסיפור יגמר באישור.

שמע, חבר שלי הוציא רשיון בגיל 17.

הגיע זמן צבא והבחור החליט שהוא משוגע(שורה תחתונה לא עשה צבא).

לפני שנה וקצת פתח עסק, שדרש ממנו רשיון c1 משאית עד 12 טון.

החל להוציא טופס ירוק, ופה נפתחה תיבת פנדורה, הרישום שלו במערכת קפץ, והתחיל סבב ריצות, רופאים, אבחונים, פסיכולוג ופסיכיאטר, עורכי דין ועוד, זה כאב ראש ,אין לצאת ממנו, אף אחד לא יסכן את רשיון העבודה שלו או את שמו הטוב במקצוע.

ממליץ לך לשנס מותניים ולהיעזר בסבלנות, בסוף זה יקרה.

בהצלחה.

תודה על התשובות.

במידה ואני אוציא טופס ירוק חדש ואלך לרופאת משפחה והיא תחתום שהכל בסדר, אז הבעיה נפתרה?

או שאני כבר רשום במחשב בתור אחד שצריך להביא אישור ככה וככה..

פורסם

מניסיוני האישי, הוצאתי פעם טופס ירוק לאופנוע והייתה שם שאלה אם התעלפתי ב5 שנים האחרונות,

סימנתי בפעם הראשונה שכן, במשרד הרישוי רצו לשלוח אותי למרב"ד וכל השיט הזה,

הוצאתי חדש סימנתי שלא התעלפתי וחסכתי את כל הפרוצדורה .

Audi A3 8L

פורסם

אם זה כבר נמצא במחשב שלהם לא יעזור לך גם 1000 טפסים.

תביא את האישור מהפסיכיאטר ואם אין בעיה אז תקבל את האישור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מניסיוני האישי, הוצאתי פעם טופס ירוק לאופנוע והייתה שם שאלה אם התעלפתי ב5 שנים האחרונות,

סימנתי בפעם הראשונה שכן, במשרד הרישוי רצו לשלוח אותי למרב"ד וכל השיט הזה,

הוצאתי חדש סימנתי שלא התעלפתי וחסכתי את כל הפרוצדורה .

אם זה כבר נמצא במחשב שלהם לא יעזור לך גם 1000 טפסים.

תביא את האישור מהפסיכיאטר ואם אין בעיה אז תקבל את האישור.

יש מצב שהרופאה תסכים לי לחתום עליו גם בלי לסמן את ה- X על הסעיף הבעייתי?

למרות שהוא לא בעייתי בכלל... הייתי אצל רופא היום (לא הרופא הקבוע) והוא לא הסכים לחתום בלי לסמן

מחר אלך לרופאת משפחה.. יש מצב שהיא תעזור

אם לא.. אחרי שהיא תחתום אני יכול לסמן את ה- X לבד במקום הנכון?

פורסם

שמע, אתה מנסה בכוח לא להבין.

תוציא חדש, לך לרופא אחר שפחות מקפיד ולא יסמן ובזה פתרת את הסיפור (בתקווה שלא סימנו אותך במחשבים של הרישוי כבר).

אם אין ברירה וזה כבר שם אז תתחיל את כל בתהליך.

אף אחד לא יודע מה הפקידה עשתה במחשב שלה.

• תוכן חדש...