Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לנסוע כ100 ק"מ במיוחד לכביש לאריאל

hochdorf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

סיימתי מבחן היום שלמדתי אליו ימים רבים.

משם ניגשתי לבקר חבר בשמשית, יישוב בצפון. בסיום הפגישה ,ירדתי לכיוון הכביש הראשי, והתחלתי להסתובב שמה בכיכר שבו יציאה לכיוון ביתי או לכיוון המרכז.

העניין הוא , שחשבתי לנסוע לעשות את כביש תל אביב אריאל, כביש 5. אני גר בצפון, אז רק להגיע לשם זה 100 ק"מ. ראיתי פה פוסט של מישהו עם פג׳ו שעשה הכביש וממש הושראתי.

בנתיים הייתי כבר בסיבוב ה2 או ה3 בכיכר כשרכבים כבר החלו להתקרב אליו. לא רציתי להיראות טמבל אז יצאתי משם וניגשתי לבית קפה סמוך, משם אני כותב לכם.

לנסוע כ100 קמ לכביש 5? שווה את הנסיעה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נראה לי כביש מעניין, אבל אתם אומרים שלא שווה את הנסיעה לכן חזרתי לביתי.

אגש לבדוקו כשאהיה בסביבה.

אין שום דבר מעניין בכביש הזה. כביש ישר כמעט לגמרי ללא שום דבר מיוחד.

הדבר היחיד שמעניין שם, זה אם יש לך אוטו ממש ממש חלש (נניח פיאט אונו 45) זה לראות איך הוא מתמודד בהילוך חמישי עם עליה ארוכה שאחרי המחסום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מכונית בשבילך היא רק אמצעי כדי להגיע מנקודה A לנקודה B, אז אתה צודק כמובן.

אבל במקרה גלשת לאתר עם כמה מאות אלפי חברים שחושבים שמכונית זה קצת מעבר. יש לא מעט אנשים שאוהבים לנהוג, אוהבים מכוניות, רואים את זה כתחביב.

מכונית נוסעת על כביש. אז בהחלט יש כבישים שנוסעים אליהם במיוחד כדי לנהוג ולא רק כדי להגיע מנקודה לנקודה.

פשוט כביש 5 הוא לא אחד מהכבישים האלו. הוא באמת כביש שמחבר בין שתי נקודות. בנוי וסלול הייטב, יש לציין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאחד שנוסע יום יום בכביש הזה, באמת זה אוטובאן, בערבון מוגבל, אם הראש שלך נקי מתעסוקות כאלה ואחרות הייתי ממליץ לך לצאת סיבוב...

אם תרצה לכייף עוד קצת אני אכוון אותך לכבישים טכניים הרבה יותר ומאתגרים הרבה יותר.

הכביש פנוי בדרך כלל לקראת 10-11 בבוקר ועד שעות בצהריים 15-16, או בערב, 19-20.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל במקרה גלשת לאתר עם כמה מאות אלפי חברים שחושבים שמכונית זה קצת מעבר. יש לא מעט אנשים שאוהבים לנהוג, אוהבים מכוניות, רואים את זה כתחביב.

.

לא הגזמת בכלל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...