Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עקיצות? פלסטינים בעלי ממון? על מה אתם מדברים?

בלי לפגוע בבעלי הרכב בעבר ובהווה, בעיניים של גנב רכב ממוצע מדובר בגרוטאה שהוא לא יסכן שניה של השתהות בלפרוץ ולגנוב את הנבלה הזאת שלא שווה כלום בזמן שבאותה רמת סיכון הוא יכול לגנוב רכב חדש, מודרני ושיש לו דרישה.

הרבה יותר סביר להניח שמדובר בבני נוער עבריינים שלקחו אותו לסיבוב או נרקומנים שהשתמשו ברכב בכדי להגיע ל"כספומט" ולנטוש אותו כשהגיעו ליעד.

אני בכלל לא אתפלא אם הרכב זרוק סתם ככה ברחוב ברמלה או לוד.

אופציה אחרת היא שהרכב הספציפי היה מוזמן ע"י בעלי פורד סיירה שחשקו בשיפורים שעל הרכב.

לגבי גנבים ממוצעים אתה צודק. אבל לדעתי סיירה משופרת ומושקעת לא תראה כמו גרוטאה, להיפך. אני דווקא חושב שהרבה יותר הגיוני שנעשתה הזמנה כי בדיוק כמו שאמרת מי יגנוב רכב כזה?

נ.ב.

נרקומן ילך על משהו שהוא יודע לפרוץ - כלומר משהו שהוא כבר פרץ כמה וכמה פעמים.

Bimmer

פורסם
. עכשיו נישאר לחפש פורד סיירה שנוספו לה באופן חשוד בזמן האחרון השיפורים שהיו על אותה פורד.

גנבו לי בזמנו מיני מאוד משופרת.

3 שנים אחרי זה מצאתי את הג'אנטים על רכב בתל אביב.

7 שנים אחרי זה מצאתי את המנוע (16V) ואת הגיר (5 הילוכים) על מטרו באזור כרמיאל ככה שיש עוד תקווה למצוא את הסיירה הזאת (לפחות בחלקים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סתם מתוך סקרנות, רכבים כאלה לא מגיעים עם אמצעים טכנולוגיים מתקדמים מדי ואני מניח שלהניע אותם זה שניות בודדות.

יש דרך יעילה למגן בגיל אספנות מפני גניבה?

Bimmer

פורסם

אזעקה טובה ואיכותית, קודנית עם עלוקה אלחוטית (אפילו שתיים) ראש שום מהמראה והרבה תקווה לטוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

Hi friends.

I hope that whoever stole my Sierra crashed the next day.

I didn't have any more money to buy a car.

That was the last straw when I decided to move somewhere else.

I'm doing ok now. This is my current fleet:

2016-02-22 17.12.27.jpg

I'm planning to replace the grey one with an E39 wagon.

I'm not here to brag.

My message is that even when the worst happens, don't give up.

Never.

פורסם

I'm doing ok now. This is my current fleet:

[ATTACH=CONFIG]452310[/ATTACH]

I'm planning to replace the grey one with an E39 wagon.

I'm not here to brag.

כמובן שלא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

"כספומטים" כבר לא קיימים בלוד. חוץ ממשיכת מזומנים.

אני מסתובב בסביבה כולל שכונת הרכבת -אשים עין ואבדוק אם קיים רכב מסוג זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...