Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב על ליום באיטליה, אשמח לעזרה

viper05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מה המצב חברים, ב 12 לחודש אני טס לאיטליה לעשות סקי כמה ימים ומשם לטייל עוד מס ימים בודדים.

תמיד חשקתי בהשכרת רכב על בסגנון פרארי/למבורגיני וכו', פעם אחת, להרגיש פשוט איך זה.

בעבר הייתי כבר באיזור איטליה אך מעולם לא התנסיתי או באמת לקחתי ברצינות השכרת רכב כזה.

השאלה שלי למי שבאמת מבין והתנסה בעבר.

מאיפה אני יכול להשכיר?

מה העלויות? כמה מסגרת זה אמור לתפוס לי באשראי למקרה של ביטוח?

האם ניתן להשכיר את הרכב לכמה שעות בודדות, אפילו שעתיים באיזשהו מסלול ?

האם ניתן להשכיר את הרכב עם מדריך?

לגבי נסיון עם כח, יש לי נסיון עם מכוניות עם כח עד 400 כ"ס. ביום יום מתנייד עם Z4 הנעה אחורית עם 274 כ"ס. ולאחרונה יצא לי לנהוג קצת בGTR של חבר מס ימים לאחר שהוא השאיל לי אותה כשהוא טס לחו"ל. ידוע לי שלא ממש מעניין אותם הנסיון שלי עם מכוניות עם כח או לא אבל בכל זאת אשמח לדעת מה הפרוצדורה של הנושא.

תודה לעונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה משתנה בין החברות.. תתקשר לברר עם החברות ותוודא שאתה מבין מה אתה עושה ועל מה אתה חותם (למשל בחלק מהמקומות באיטליה יש לפרארי תשלום ביטוח של 90000 יורו שתצטרך לשלם במקרה של חס וחלילה טוטאל לוס) לגבי תפיסה של מסגרת זה תלוי בהם.. העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להתקשר.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב2013 השכרתי פרארי קליפורניה במאראנלו לחצי שעה וזה עלה 150 יורו. מאמין שיום שלם עולה בסביבות 500 יורו. למיטב זכרוני תפסו מסגרת באשראי של כמה מאות יורו, והיה איתי מדריך ברכב.. בהצלחה ותהנה =)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...