Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב אנשים :-)

אז ככה אני מחפש אטרקציות מרגשות קצת להרגיע את הגוף, שמעתי על קורס דריפטים באלטרנתיבי ועוד מקומות דומים, בנוגע לקרטינג מה המקום הכי מוצלח שיש בארץ?

מחפש בעיקר חוות דעת ממי שעשה משהו מעניין ומוצף אדרנלין.

אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים :-D

אלירן.

פורסם

אם חו"ל בא בחשבון אז האפשרויות אינסופיות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בארץ אל תבנה על חוויות מוטוריות. ממליץ לעשות איזו גיחה לאירופה ( אפילו מזרח ) , להשכיר רכב ספורטיבי וללכת ליום מסלול ( בדרך כלל ימי ראשון )

פורסם

יש גם בארץ חוויות נחמדות מאוד אבל העלויות גבוהות

יש את IDREAM לדוגמא,אתה משכיר רכב ספורט חזק ויוצא עם מדריך בכבישים מעניינים בארץ ,קרוב ל 2000 שקל ותלוי ברכב שתבחר. גם לאלתרנטיבי יש קורסים נחמדים בין היתר נהיגה ספורטיבית והדריפטים שציינת

Miata ND2

פורסם

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אישית אני לא חושב שצריך להיות בררן. אפשר להינות ברמות מחוויות מוטוריות פשוטות כמו ג'ימקאנה, סקיד-קאר, חוויה על מכונית ספורטיבית וכדומה שניתן לעשות בארץ.

אישית, אני מעדיף משהו עם ערך לימודי ולא חוויה נטו. אבל גם בתחום הזה לא חייבים איזה מתקן משוכלל בחו"ל. מאמן הנהיגה המוצלח ביותר בעולם עובד עם אופל אסטרה במנחת...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אוקי אחרי שקראתי הכל, כנראה שאני ילך על אלתרנתיבי, (גיחה לחול לא יקרה בקרוב).

אני יציין שאני בלי ניסיון מיוחד בכביש סך הכל נוהג רגוע, צד אחד שבי רוצה ללמוד על מצבי חירום והצד השני אומר לי לקפוץ ישר למיאטה :roll:

מה אתם חושבים שכדאי?

דרך אגב יש למישהו המלצות על קרטינג בארץ?

עריכה אחרונה על ידי eliko412
פורסם

את דעתי על ההתלבטות שלך כבר אמרתי - אני מעדיף הדרכה שימושית מאשר אחת חווייתית. אלטרנתיבי במקרה שלך מציעה גם וגם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם הנהג קיבל רשיון אחרי 2010 - לנהוג על ידני! :o

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אם הנהג קיבל רשיון אחרי 2010 - לנהוג על ידני! :o

מה?

(הוצאתי רישיון ב2010 ואני לא מבין מה אתה רוצה) :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אוקי אחרי שקראתי הכל, כנראה שאני ילך על אלתרנתיבי, (גיחה לחול לא יקרה בקרוב).

אני יציין שאני בלי ניסיון מיוחד בכביש סך הכל נוהג רגוע

אני אלך לא ילך, ואני אציין לא יציין. סליחה על התיקון, זה לא משהו שאני נוהג לעשות ונכון שפה לא שיעור עברית, אבל מקווה שתיקח ברוח טובה :-)

ולעניין עצמו, את רם סמואל בדקת?

• תוכן חדש...