Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באיזה סורק OBD2 אתם משתמשים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי יש ELM327 קטן שמתחבר בבלוטות לטלפון (המיני), קניתי ב 20-15 שקל באיביי, עובד מצויין ומגיע בגרסת 1.5 של התוכנה שלו שאין לי מושג את שמה.

לפניו קניתי אחד חדש יותר עם גרסה 2.1 שלא התאים ולא התחבר לא לטלפון ולא למחשב רכב, אז שים לב שאצלך זה תומך באחת הגרסאות הנ"ל.

Opel Adam S 2017

פורסם

יכול להיות הtorque לא תומך בLG?

גם אצלי וגם אצל אימא שלי האפליקציה לא נראית גמו בסרטונים והתמונות ויש רק סימן של הגדרות.

פורסם

אוניברסלי זה נחמד ואני משתמש ב torque pro עם בלוטות על הטלפון.

אבל זה לא מתאים לשימושים יותר כבדים.

אני מחזיק תוכנה וכבל ייעודי לכל אחד מכלי הרכב שיש לי.

מודולים כמו srs וabs בדרך כלל נגישים רק בתוכנה של יצרן הרכב או תואמת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני משתמש ב OBDLINK ירוק מגיע אם 2 תוכנות מקוריות די טובות לנייד ולמחשב.

היתרון של הצעצוע הזה שאחרי כיבוי הרכב הוא נכנס למצב שינה וכך לא זולל את המצבר.

היתרון הנוסף שקצב העברת הנתונים די מהיר ומאפשר לבנות גרפים יותר חלקים.

פורסם

elm327 המקורי עולה הרבה יותר, מה שיש בזול זה העתקות, את העתקה של ה1.5 ביצעו טוב מבחינת זה שזה עובד, לא יודע אם יש השפעות מבחינת סיכון למחשב וכו' (אני לא אומר שיש) את ה2.1 בהתחלה לא העתיקו טוב אולי עכשיו הצליחו, אני קניתי את הזול של 1.5 עובד טוב עם התוכנה obd car doctor free.

• תוכן חדש...