Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעקצתי, או מאוהב בעקרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד ידעתי שאני בעייתי, שאני נהנה ומתרגש מהסצנה קצת יותר מאחרים, שאני שומע גרגור מעניין אני מסתובב לראות במה מדובר כאינסטינקט הבסיסי ביותר של סקרנות.

תמיד ידעתי, שאני שונה מאחרים, כי שאני מגיע לחניה בבוקר, אם אין לי חיוך מרוח על הפנים, כנראה שזה יהיה רומן קצר.. ( כמה קצר? 5 מכוניות בשנה...)

תמיד ידעתי, שכשאני עצוב\כועס\אבוד , הפתרון הוא סשן נהיגה, מצד אחד מרגיע, מצד אחד מטלטל ומזרים אנדרנלין ותוצאה סופית של שקט נפשי.

תמיד ידעתי שתגיע האחת זו תהיה אהבה ממבט ראשון.

אז היום, שאני יורד לחניה יש חיוך, חיוך גדול, יותר מהלאון FR, מהוולו C30 T5, מהסמארטים ואפילו את המיאטה העקרב השאיר הרחק מאחור.

אז הכותרת דיי מסגירה, התחדשתי באבארט, בציר 2011, דגם לוסו ידנית, שמורה, עם אחת התוספות הכי חשובות לעקרב - אגזוז מונזה מקורי.

אני לא אשקר, חלום חיי היה ונשאר מיני קופר אס ידנית, אבל לצערי אין מציאות, והמחירים גבוהים.

חשבתי רבות על פשרה, אבל לא פשרה כמו הפשרות שעשיתי עד היום, כמו שציינתי, היו לי מספר רב של רכבים, חלקם החזקתי חודש, חלקם 4 חודשים, אבל לא הצלחתי באמת להקשר לרכב ולקבל את האפקט שאני מחפש מרכב שאני מחזיק.

במקרה, ככה על הדרך, תוך שאני חורש את יד שתיים ומדקלם כל מיני שעולה ויורדת, התחלתי לפזול לכיוון האבארט בלוח, המחירים המפורסים מעט הרתיעו אותי, אבל לאחר שחקרתי את השוק הבנתי שזו הפשרה הכי טובה שיכולתי הכלכליות יכולות לספק.

אז פשרה??? ממש ממש לא!!

איך אפשר להגיד פשרה שמחכה לי דבר כזה בחניה:

12544735_10207682166948684_1225629275_o.jpg

12546120_10207682167068687_7110465_o.jpg

12517012_10207682167268692_2027563340_o.jpg

אז אומנם ריפודי עור אדומים זה לא הטעם שלי, אבל זה משתלב לא רע עם הדשבורד השחור והעקרבים האדומים שמעטרים את הרכב.

הגג הנפתח של האבארט הוא חלק חשוב, אך לצערי בהיסח דעת, מעל 100 קמש, לחצתי על פתיחה מלאה במקום סגירה, והמנגנון של הגג פשוט ונשבר, עצוב ומצער אבל שאלו יהיו הצרות שלנו.

מערכת הסאונד מעט מאכזבת, אי אפשר לחבר AUX או USB, ואם בא לי לנגן שירים שלי זה רק בMP3 שזה בערך מה שהיה לי במיאטה בציר 04 שהייתה לי, עצוב, אבל בסדר מי שומע רדיו של אגזוז של מונזה :twisted:.

קצת רשמים על הרכב, לפני שקניתי את הרכב, נהגתי על מספר אקזמלרים, חלקן עם מונזה ( מי שעד עכשיו לא שמע על האגזוז של מונזה זו מערכת פליטה מקורית בתוספת של מעל 10K) וחלקן בלי.

בנסיעה הראשונה שירדתי מהאבארט ( זאת שקניתי בסופו של דבר), ירדתי מעט מאוכזב, חשבתי שיהיה יותר כוח, ויותר חדות, מדיונים ומחקר הבנתי שאין מה לעשות, מנסיעה אקראית בכביש לא מוכר, בלי להכיר את הרכב, קשה להוציא ממנו את הערס, צריך ללמוד איך לחנך את העקרב כדי שיחשוף את העוקץ.

היום, לאחר חודש וחצי, ו5000K של תענוג, אני כבר יודע לנצל את ה140 סוסים, ורגיל לקלאץ, ולטורבו הקטנטן.

ההשוואה המתבקשת היא לרכב פאן הקודם שלי- המיאטה.

אז אין ספק, שתי חיות שונות בתכלית, הנעה אחורית זה ללא ספק תענוג, וגג נפתח זה פלוס גדול פה במדינת השמש הנצחית, אבל אם אני עושה השוואה ישירה בין ה500 למיאטה אני בוחר שוב ושוב כמעט בכל אספקט ב500.

עדכונים בקרוב :evil::twisted:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ותהנה! מזדהה עם התחושות. :)

5 מכוניות בשנה? כל הכבוד שאתה מבין את מה שאחרים לא הבינו והוא שאם זה לא זה אז חותכים, ולא נמרחים.

מסוקרן לדעת, למה קופר S היא החלום? האם נהגת בה ואם כן, איך אתה משווה לאבארט?

:idea:
פורסם

תתחדש! אותם צבעים כמו שלי, אני רציתי תמיד לבנה אבל אני שמח שבסוף קנית שחור.

איך אין לך USB?

ותוכל לפרט קצת על מה קרה לגג? לא ידעתי שיש בעיה בלפתוח אותו מעל מהירות מסוימת.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

היה טעות שלי עניין הusb... קראתי בפורום לא נכון... יש usb :)

לגבי הגג הוא היה חצי פתוח. רציתי לסגור ובהסח הדעת פתחתי. כל המנגנון נשבר במקום.. אני מסדר את זה ביום ראשון החלפה של כל המנגנון.

פורסם

קופר אס הייתה החלום בשבילי, כי תמיד התחברתי לחבילה שלה.

יש לי המון שעות ישיבה באחת, וקצת נהיגה.

יש לה סוג של שיק סקסי, מנועים טובים וסאונד מעלף.

היום אני שלם עם האבארט, היא חסכונית יותר מהS, ביטוח זול יותר, טיפולים זולים יותר, ובאותו מחיר של S שהייתה נכנסת בתקציב שלי הייתי צריך לרדת שנתיים אחורה משמע דור שלם.

ההבדל שאני חווה כרגע בינהן, מההיסטוריה גם, שב500 אתה תמיד אבל תמיד במלחמה, אני מאוד אוהב את זה.

פורסם

מסיבוב על הרכב שלו, אני יכול להעיד שהרכב שמור מאד חיצונית ופנימית, לרכב לוק ספורטיבי לחלוטין, אם זה הסמלים וסמל הענק של אבארט על ההגה. ככה לדעתי רכב ספורטיבי צריך להיראות חיצונית. כיף לקום בבוקר ולראות דבר כזה בחנייה.

ההתנהגות של העקרב שובבה מאד, הצליל הממכר(אשר מבייש הרבה רכבים עם נפח גדול יותר) של המונזה בהחלט מוסיף המון לאדרנלין, אפקט הפאן שהרכב הזה מייצר הוא גדול:twisted:.

אין ספק שגם אני נעקצתי:shock:

תתחדש אחי, שמח שאתה נהנה מהרכב.

מאחל לך הרבה נסיעות מהנות ואין סוף חיוכים:wink:

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם (נערך)

תתחדש

מצרף שאלה לאחר צפייה ביד 2(סתם מתוך סקרנות).

האם יש הבדל בנסיעה עם הגג נפתח או עם סאן רוף?

האם הגג שנפתח מלא פוגע בנסיעה?

מה ההבדל בין הגרסאות(Lusso ,Scorpione,סאן מרינו) ?

ואם היה אופציה לרכישה, מה הייתם לוקחים גג נפתח או סאן רוף?

עריכה אחרונה על ידי BRAVO_SX
פורסם

לאחרונה אני קורא יותר מדי הודעות על עקרבים.... לא פשוט בשביל מי שרוצה ואין לו (בינתיים) כזה.

אולי בינתיים אנסה להרכיב מונזה על הפנדה שלי....:)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...